elctropan Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Bună ziua, Am intrat în posesia unor tranzistoare EFT 38S şi nu găsesc datele de catalog. Măcar să ştiu dacă sunt de RF sau AF. Mulţumesc mult. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Sint de audiofrevcenta, de mica putere. Link spre comentariu
elctropan Postat Iunie 17, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2014 Sint de audiofrevcenta, de mica putere. Pot fi folosiţi în locul EFT 323?Într-un etaj final de la RR Albatros? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Nu pot fi folositi.Curentul de colector, Ic, este mult mai mic decit al tranzistorului EFT323. Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 EFT 38 S -Acest tranzistor este destinat in special folosirii in calculatoarele electronice cu stima Soldan Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 (editat) EFT 38 S -Acest tranzistor este destinat in special folosirii in calculatoarele electronice cu stima Soldan Tranzistoare EFT38S am vazut pe niste placi care echipau un calculator romanesc vechi.Erau cu zecile(tranzistoarele). Editat Iunie 17, 2014 de GEO 53 BN Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Aveti datele de catalog EFT38S si se poate descarca de aici : http://www.postaonline.ro/2ozldrhe6lg1/EFT_38S.rar.html cu stima Soldan . 1 Link spre comentariu
elctropan Postat Iunie 18, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2014 Nu pot fi folositi.Curentul de colector, Ic, este mult mai mic decit al tranzistorului EFT323. Am apucat de am pus 2 bucati in etajul final de Albtros, nu s-au ars, nu incalzesc si etajul functioneaza. Avand in vedere faptul ca RR il reactivez doar si nu va fi folosit timp indelungat cred ca voi lasa asa. Aveti datele de catalog EFT38S si se poate descarca de aici : http://www.postaonline.ro/2ozldrhe6lg1/EFT_38S.rar.html cu stima Soldan . Multumesc d-l Soldan.Nu ati ajuns nici anul acesta la Cocoşul de Hurez.Cu stimă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum