Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cod AT89S52

Vizitator lawless

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nico_2010

3

• one

1

Top autori în acest subiect

Vizitator lawless

Scuze.....aseara mergea prost atasatul fisierelor. Practic lucrarea care foloseste codu este o platforma de securitate cu scanare biometrica de amprenta, iar eu am 4 butoane la dispozitie : ADD, DELETE, ICREMENT si DECREMENT. Cea ce ma intereseaza pe mine este daca butonul de increment are functia de a verifica daca amprenta este stocata si de a permite accesul. Multumesc !

Cod.txt

Link spre comentariu

Butoanele folosite in soft au exact urmatoarele functii: ADD--> adaugare in memorie a amprentei; DELETE--> stergere amprenta din memorie, INCREMENT/DECREMENT --> utilizate pentru defilarea ID-urilor memorate (si implicit a amprentelor) si stergerea lor (functia de Delete activata) sau de defilare a pozitiilor din memorie pentru inregistrarea unei amprente noi. Identificarea amprentei se face in primele linii din programul principal si daca exista corespondenta cu una din memorii atunci este permis accesul, altfel afiseaza un mesaj de eroare. 

Link spre comentariu
Vizitator lawless

Deci practic nu trebuie sa initializez fuctia de identificare, trebuie doar sa selectez un utilizator memorat apoi pun degetul pe scaner si se va face verificarea ?

Editat de lawless
Link spre comentariu

Nu, scanarea se face automat la fel si cautarea in baza de date. Daca amprenta scanata este regasita in baza de date va fi permis accesul, iar pe linia a doua a LCD-ului va fi afisat un ID corespunzator amprentei.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări