Vizitator lawless Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Rog frumos daca este cineva care imi poate explica pe scurt codul atasat la acest topic. Multumesc ! Link spre comentariu
nico_2010 Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 OK, si codul unde este?? Link spre comentariu
Vizitator lawless Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Scuze.....aseara mergea prost atasatul fisierelor. Practic lucrarea care foloseste codu este o platforma de securitate cu scanare biometrica de amprenta, iar eu am 4 butoane la dispozitie : ADD, DELETE, ICREMENT si DECREMENT. Cea ce ma intereseaza pe mine este daca butonul de increment are functia de a verifica daca amprenta este stocata si de a permite accesul. Multumesc ! Cod.txt Link spre comentariu
nico_2010 Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Butoanele folosite in soft au exact urmatoarele functii: ADD--> adaugare in memorie a amprentei; DELETE--> stergere amprenta din memorie, INCREMENT/DECREMENT --> utilizate pentru defilarea ID-urilor memorate (si implicit a amprentelor) si stergerea lor (functia de Delete activata) sau de defilare a pozitiilor din memorie pentru inregistrarea unei amprente noi. Identificarea amprentei se face in primele linii din programul principal si daca exista corespondenta cu una din memorii atunci este permis accesul, altfel afiseaza un mesaj de eroare. Link spre comentariu
Vizitator lawless Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 (editat) Deci practic nu trebuie sa initializez fuctia de identificare, trebuie doar sa selectez un utilizator memorat apoi pun degetul pe scaner si se va face verificarea ? Editat Iunie 17, 2014 de lawless Link spre comentariu
nico_2010 Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Nu, scanarea se face automat la fel si cautarea in baza de date. Daca amprenta scanata este regasita in baza de date va fi permis accesul, iar pe linia a doua a LCD-ului va fi afisat un ID corespunzator amprentei. Link spre comentariu
Vizitator lawless Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Iti multumesc foarte mult si sper sa trec cu bine peste asta . Multumesc foarte mult ! Link spre comentariu
Vizitator lawless Postat Iunie 21, 2014 Partajează Postat Iunie 21, 2014 As mai avea , daca se poate o rugaminte, si anume daca imi poti explica pe scurt rolul microcontrolerului in acest proiect . Multumesc ! Link spre comentariu
one Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 Rolul microcontrollerului este sa execute programul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum