Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AT90S8515 by ATmega8515

Vizitator Vasile

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mitescu

2

Top autori în acest subiect

Exista niste deosebiri la care , functie de configuratie, trebuie sa fi atent.prima si cea mai importanta este utilizarea MCU in configuratia cu memorie externa. pinul ALE are si functia de PORTE1, asa ca trebuie sa fii atent la utilizarea acestui port., pentru a nu impieta asupra corectei accesari a XMEM. in aceeasi situatie se afla ICP cu PORTE0. 2 - WD-ul are setate mai multe nivele de securitate.3 - UART >> USART DOUBLE BUFF4 - si important : FUSE au o alta configuratie.Oricum ptr a nu iti bate capul cu toate aceste probleme, vezi ca la programare exista un FUSE ce il face compatibil 100% cu AT90S8515 si FUSE-ul chiar asa se numeste S8515, l-ai programat si nu te doare capul.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Merci Nu ma pricep la progrmamare, am montajul gata facut si cum nu sunt la curet cu microcontrolerele nu mai gasesc AT90S8515 nicaieri. Am si hex-ul si asm-ul dar nu m-am apucat sa scriu cipul pana nu am intrebat :smt003

Link spre comentariu

In acest caz , apelezi la variata cu programarea fuse s8515Inainte de a pune hex-ul in MC, programezi fuse-ul s8515, clk-ul pe crystal extern high, si ai grija ca BODEN si BOOTRST sa nu fie programati.Asata este tot.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări