Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LED Driver

Vizitator RubenFerol

Postări Recomandate

Vizitator RubenFerol

Ma puteti ajuta si pe mine cu cateva scheme alternative pentru un driver de leduri?

Specificatii: 

Input:220V ,50Hz

Output: 25-35V, 700mA (±50mA).  Aprox 20W

Am gasit asa ceva(atasament) pe un site chinezesc, deci nu prea stiu specificatiile dar banuiesc ca e in jur de 20W.

Si am mai gasit cateva informatii in foaia de catalog a integratului (MP4021).

Alte sugestii?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• UDAR

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

1. Atașamentul nu se vede.

2. Vrei să cumperi driver sau să-l construiești ? Chiar în regim de hobby , cu piese recuperate , etc e greu să bați la preț ce se găsește pe eBay , de exemplu.

3. Controlul primar are avantaje și dezavantaje . La niște LED-uri scumpe , parcă m-aș simți mai confortabil cu control secundar . 

Link spre comentariu

Variante simple , simple nu prea sunt. În regim de hobby cred că un flyback cu Viper , TOP, TNY , etc ar putea să satisfacă - cu control secundar , desigur. În principiu orice schemă de regulator offline la care în loc să controlezi tensiunea la bornele sarcinii , controlezi curentul prin sarcină, face funcția dorită. Cred că pe site-ul lui danyk găsești ceva care a fost experimentat , dar sunt sigur că google ajută. Găsești note de aplicație la integratele de mai sus, cel puțin.

EDIT Am presupus , după exemplul dat că vrei un SMPS offline . Poate că un transformator clasic urmat de un driver buck - mult mai simplu - te ajută , dacă spațiul nu este o cerință majoră.

Editat de UDAR
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări