Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplituner-Deck Trident CX-345F ,detalii ? !

Postări Recomandate

Am primit azi acest Amplituner-Deck ca nu stiu cum sa-i spun ca le are pe toate ,este un model despre care nu am gasit nimic pe ,,goagal" ,mi sa spus ca nu este functional dar functioneaza foarte bine ,potentiometrii mai fac figuri dar trebuiesc curatati ,a fost luat din boxa unui bloc .As vrea sa stiu si eu ce putere are ? In interior are un integrat care seamana cu un STK insa nu am putut vedea ce scrie pe el ,daca este nevoie fac si poze la interior ,cam asa arata ,,monstrul " : 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Ok ,multumesc asta vroiam sa stiu o fi dinainte de 1980 dar vreau sa spun ca 2 boxe Nova 1 Romanesti din anii 90 nu se pot da mai mult de volumul 3 ...

Si mai are si mici probleme potentiometrul de Balance nu merge deloc ,cel de Bass isi face treaba doar cand este la maxim ,comutatorul de Loudness la fel nu face nimic si potentiometrul de Treble tot asa face figuri ..

Editat de stefan94stefan
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări