zaitzus Postat Iunie 15, 2014 Partajează Postat Iunie 15, 2014 (editat) Buna ziua. Am gasit prin pod un dif, pe care il aveam in incinte prin vremea copilariei, este cel din imagine, perechea lui a disparut de mult.. Ideea este ca nu am prea gasit info despre el cu exceptia faptului ca este fapricat in UK pe la sf anilor 70 inceputul anilor 80. Ma gandeam sa-mi fac un sub pentru masina,fara prea mari pretentii,avand in vedere vechimea lui..dar imi este mila sa-l arunc plus. Imi puteti recomanda o incinta pt el ? Pozele sunt gasite pe net, nu sitiu in ce masura va puteti forma o opinie din aceste poze.. Ar putea sa iasa ceva din el ? Editat Iunie 15, 2014 de zaitzus Link spre comentariu
adrian lucian Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Sub pentru masina!!! cu un Linkqitz-transform baban in fata" 15 l incinta inchisa si neabuzat cu mai mult de 20Watt ca iese din Xmax cu L-t amintit.Deci nu merita, ca exercitiu da, zeci de ore de documentare si punere in opera a electronicii amintite, o suta -doua de euro cheltuiala...In acceptiunea larga o incinta sunt 6 bucati de pal insurubate din care una cu gaura de dimensiunea aprox a dif-ului.Ca o paranteza (rog initiatorul topicului sa ma scuze, nu fac nicio trimitere la persoana sa) 90% din topicuri sunt de forma : Am pocnitorile astea, vreau boxe! Adica, printre rinduri, cam ce dimensiuni sa aiba alea 6 bucati de pal ca de incleiat ma ocup eu !Cu tristete observ ca nivelul acestei sectiuni a scazut dramatic.Nu intentionez sa fac un eseu pe tema asta dar in mic aci este reflectat trendul intregi noastre societati.Moderatorul poate taia offtopicul asta desi banuiesc ca este de acord cu mine in cele scrise. 1 Link spre comentariu
CBI Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 nu este bun de subwofere,este batran si pe desupra midbas.O sa incerci sa le fortezi si o sa le farami rapid.Materialele folosite atunci nu erau foarte rezistente la forte mecanice,temperaturi ca acum,plus ca a trecut si o varsta peste con,suspensii.Pastreaza-l de teste sau chestii in care sa nu-l fortezi Link spre comentariu
zaitzus Postat Iunie 19, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2014 Aveti dreptate, ar fi o pierdere de timp si bani cu un rezultat cel putin mediocru. Multumesc pentru sfaturi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum