doru3160 Postat Aprilie 7, 2016 Partajează Postat Aprilie 7, 2016 .Am pus un led albastru superluminos ca martor al luminilor, în dreapta volanului, e greu de ignorat lumina dată de el chiar și ziua. Si noaptea ce faceti cu el? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 7, 2016 Partajează Postat Aprilie 7, 2016 Nu mă deranjează fiindcă nu-mi bate lumina direct în faţă.... Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 7, 2016 Partajează Postat Aprilie 7, 2016 Am intrebat pt ca si eu am pus un martor din asta albastru tantos,pt incalzirea auxiliara.Am noroc ca nu folosesc mai mult de 10 min pana se incalzeste motorul si dupa asta nu mai e nevoie,dar daca ar fi fost sa merg la drum cu el aprins,cred ca montam un cuier si puneam o sapca in fata lui...distrage atentia,oricat ai vrea sa-l ignori,mai ales noaptea.Si nici la mine nu e montat ca sa-l pot privi in fata,insa nu exista riscul de a uita sa decuplez sarcina,e deranjant,si asa am vrut sa fie. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 7, 2016 Partajează Postat Aprilie 7, 2016 La mine e sigur deranjant pentru pasagerul de pe bancheta din spate/mijloc....că-i bate fix în ochi.Dar având în vedere că nu prea bag trei persoane pe bancheta din spate, nu-i bai... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum