Vizitator amicul43v3r Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 Pentru toata lumea !!!!!!!!!!!! Am si eu o nelamurire: Ba de ce daca iti pui un filtre pe boxe nu reusesti sa scoti exact banda care treb pt bass in special?????? Adik daca iti pui filtre pe boxe, aia de bass tot iti scoate oleaca de voce, pe cand la sistemele audio iti scoate exact bassu ala fara voce fara altceva ca si cum ai auzi numai tobele(ca exemplu) Lamuritima si pe mine care e treaba PLS !!!!!!!!!! _______________________________________ In viatza doua lucruri nu se imprumuta: Masina si Femeia ! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 Pentru ca nu e filtru bun in sensul ca panta de taiere la el e prea micaPune unu activ si gata cu vocea pe bas Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 Pentru toata lumea !!!!!!!!!!!! Am si eu o nelamurire: Ba de ce daca iti pui un filtre pe boxe nu reusesti sa scoti exact banda care treb pt bass in special?????? Adik daca iti pui filtre pe boxe, aia de bass tot iti scoate oleaca de voce, pe cand la sistemele audio iti scoate exact bassu ala fara voce fara altceva ca si cum ai auzi numai tobele(ca exemplu) Lamuritima si pe mine care e treaba PLS !!!!!!!!!! _______________________________________ In viatza doua lucruri nu se imprumuta: Masina si Femeia ! Apoi foloseste si tu filtre care nu au taierea de 6 dB/oct, ci foloseste filtre care o au mai mare !Apoi daca vorbesti de boxe noramle, adica pe 2 cai, asa sunt ele facute, si asa trebuie sa se auda...la subwoofere este alta chestie... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum