Sir_Vaska Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 (editat) Salut. Am prins si eu o mica "obligatie" cu un tv identic cu aceleasi simptome. Din constatarile mele am dedus ca acea tensiune de care ai vorbit mai sus e ok daca ajunge la 8.2V cu tunneru conectat, deci tunerul nu ar avea probleme. Cred totusi ca ar fi dump-u dar nu stiu care din ele ca vad 3 bucati pe placa. Care din cele 3 le-ai schimbat la al tau si nu ai observat nicio revenire? Editat Iunie 15, 2015 de Sir_Vaska Link spre comentariu
Bird Postat Iunie 15, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2015 Nu mai țin minte....eu nu am vazut decât o memorie . Link spre comentariu
Sir_Vaska Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 (editat) intre timp am solutionat problema , cauza a fost setarea accidentala din meniu, de blocare a tastelor impotriva accesului minorilor , dar din lipsa telecomenzii a fost imposibila rezolvarea din tastele de pe panou. Deci rezolvarea a constat in demontarea si stergerea dump-ului de memorie, in final tv-u merge ca nou. In schimb nu reusesc sa adaptez la el nici'o telecomanda universala :( Editat Iunie 15, 2015 de Sir_Vaska Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum