Vizitator ge[]rge18 Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 am cumpart 2 filtre cu protectie incinta pe ele si cand ascult muzica asa mai tare imi cedeaza tweterel apoi isi revin cand ii dau mai incet. e din cauza filtrului dar ce modificarii ii fac ca sa nu imi mai faca figura asta. mai adaug un condesator de filtraj pe undva??? plz ajutor Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 daca sunt cu polysvitch pune un condensator de 3uF in paralel cu el Link spre comentariu
Vizitator ge[]rge18 Postat Noiembrie 25, 2006 Partajează Postat Noiembrie 25, 2006 explica-mi te rg mai exact ce este ala polysvitch??? si condesatorul in pun in paralel cu twererul?sau mai exact la iesirea din filtru pe iesirea de inalte ???? Link spre comentariu
Vizitator ge[]rge18 Postat Noiembrie 29, 2006 Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 mai Vasile doresc o deslusire mai concreta te rog si iti raman recunoscator. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 29, 2006 Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 sory e mult de explicat ce e ala si ce face... nu am timp dar... te va ajuta googule daca il intrebi, uite asa: http://www.google.ro/search?hl=ro&q=POL ... 4%83&meta= Link spre comentariu
Vizitator ge[]rge18 Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 ms mult ... cautasem si eu pe google dar nu cuv corect cu w ci vu v si nu mia gasit nimik. ms mult . m-am prins um sta treaba . ms mult si propo sarbatori fericite tie si toti de pe acest forum si ne mai intalnim.ciao Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 Macar te-ai lamurit ce sunt ? Link spre comentariu
Vizitator ge[]rge18 Postat Decembrie 1, 2006 Partajează Postat Decembrie 1, 2006 mi-am dat seama ce sunt ... problema e ca nu ma ajuta la nimik sa imi rezolv problema asta. daca e sa mai pun un condesator in paralel cu tweterul e posibil sa imi faca aceeasi figura??? teoretic eu zic ca da. a doua rezolvare e sa schimb protectia de pe filtre exact ceea ce mi-ai aratat tu. acum astept parerea ta/ Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 1, 2006 Partajează Postat Decembrie 1, 2006 de unde ai luat filtrele ? Daca le-ai luat de la mine am solutia, daca nu... te descurci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum