Dmythross Postat Iunie 13, 2014 Partajează Postat Iunie 13, 2014 Am o combina frigorifica k386vd+ cu afisaj digital,mi a dat eroarea E8 si imi face gheata pe peretele din spate la frigider,de inghetat ingheata foarte bine dar nu isi mai face pauza necesara pentru dezghetarea automata frigider ,la masuratoare senzorul pentru dezghetare are o valoare prea mica (1-4k in loc de 10k) la temperatura camerei.As vrea sa stiu unde se gaseste senzorul respectiv ,o localizare precisa ca sa nu fiu nevoit sa ciopartesc tot spatele frigiderului pentru asta...multumesc Link spre comentariu
Dmythross Postat Iunie 24, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2014 Neavand alta solutie am urmarit firul senzorului prin spuma poliuretanica pana la senzor,atasez o poza cu pozitia senzorului pentru a fi de ajutor si altora care au aceasta problema. Link spre comentariu
pitone Postat Ianuarie 28, 2020 Partajează Postat Ianuarie 28, 2020 Singurul loc unde am gasit ceva despre combina asta si a mea face la fel. Daca mai puteti raspunde as avea cateva intrebari poate reusesc sa o refac. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum