mely17 Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Buna ziua. Am intrat in posesia unui amplificator Yamaha AX-397. Ce boxe imi recomandati la un buget de 500-1000lei. Boxele pot fi si second hand. Ce parere aveti e ceva de amplificator? Link spre comentariu
mely17 Postat Iulie 1, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2014 Pana la urma am gasit niste boxe Aiwa SX-Z900 care pe medi inalte suna bine dar pe partea de bas lasa un pic de dorit. Pot sa le fac ceva ca sa aiba un pic mai mult bas? Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 4, 2014 Partajează Postat Iulie 4, 2014 (editat) Nu prea poti, incearca sa scapi de ele, sunt niste gunoaie. Cauta alte boxe mai de calitate gasesti Aici destula la preturi rezonabile. Editat Iulie 4, 2014 de Luca Link spre comentariu
mely17 Postat Iulie 12, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2014 Buna ziua. Am intrat in posesia unor boxe Jamo E350. Dupa o cautare pe internet nu am gasit nimic despre ele. Daca caut dupa modelul E350 imi da rezultate cu niste boxe floorstanding. La difuzoarele de bass trebe schimbate suspensile pentru ca sau uzat cele vechi. Ce parere aveti despre ele? Difuzorul de bas are 12" diametrul. Ce adeziv imi recomandati sa folosesc la schimbarea suspensilor? Multumesc, Link spre comentariu
cata_124 Postat Iulie 26, 2014 Partajează Postat Iulie 26, 2014 Mie imi place aburelile astora cu impedante pe 4 si 8 ohm ma distreaza enorm,daca acel difuzor suporta si 4 sau 8 ohm nu inteleg cum vine asta,daca la cele cu 2 de bas/medii poate fi posibil ca 2 inseriate de 4 ohm sa ajunga la 8 ohm nu inteleg partea cu 4 ohm ca daca sunt puse in paralel rezulta 2 ohm,la astea simple mai vezi pe le difuzoarele auto cu cate 2 bobine de 2x4 ohm sa il poti face de 8 dar si asa trebuie sa ai doua perechi de conectori pentru legarea boxelor,dar sunt doar povesti,deci nu mai credeti in ce se scrie acolo.Boxele alea sunt clar pe 4 sau 8 ohm nicidecum merg pe ambele impedante,legat de lipirea suspensiilor recomand bison kit,cu asta lucreaza mai toti care fac asa ceva.Spor!!!!(ps. daca nu te pricepi nu te baga) dule la cineva care se pricepe la asta. Link spre comentariu
zal Postat Iulie 26, 2014 Partajează Postat Iulie 26, 2014 E simplu, în fiecare boxă ori e un dif de 6 Ohmi, ori două de 3 Ohmi înseriate. Nu e mare filozofie şi se presupune că rezistă şi boxele şi amplifurile folosite cu ele, în realitate e mai complicat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum