spinach Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 In prospect scrie ca are maxim 100000 citiri/scrieri. Ce se intimpla daca se depaseste 100000 ? Ce manifestari are ? Se blocheaza scriere si citire , sau poate numai una din ele ? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Celulele scrise si citite vor deveni inutilizabile, respectiv nu vor mai retine informatia Link spre comentariu
spinach Postat Iunie 14, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2014 (editat) Nu este defect EE ; este ceva in soft ce nu inteleg . codul folosit este void mem_eepp(void) { // x=1200 => 5 minute if (x>=1200) { if (vl != ve) { eeprom_write_byte ((uint8_t*)2,vl); ve=vl; } x=0;//reset contor } } Inca nu inteleg de ce nu scrie ; singura explicatie ar fi ca ii trebuie mai multe cicluri . In prospect scrie ca in timpul operatiei se scriere/citire , opreste cpu . Eu trag de aici concluzia ca nu maninca/sare nici un ciclu. Este corect ? Editat Iunie 14, 2014 de hspinache Link spre comentariu
spinach Postat Iunie 16, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2014 Problema s-a rezolvat. Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Aha. Ce bine. Da' ai putea sa zici si cum, ca poate o mai patesc si altii. Link spre comentariu
spinach Postat Iunie 17, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2014 (editat) Da va zic . Eu , care am facut softul am fost de vina . De frica sa nu il scap sa scrie prea mult ,am pus prea multe talpi si nu mai intra in functia de scriere. Am rezolvat cam asa : am pus provizoriu semnalizare cu un led si astfel mi-am dat seama ca nu intra in functia de scriere. Editat Iunie 17, 2014 de hspinache Link spre comentariu
spinach Postat Iunie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2014 (editat) Utilizez registru un GPIOR pentru citeva variabile tip bit ; se poate memora acest registru in EE ? si cum sa fac ? sa il consider ca o variabila de tip intreg pe 8 biti ? Si asa , principial , se pot memora registri ? Editat Iunie 28, 2014 de hspinache Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum