Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Root Allview A6Quad

spiderflash

Postări Recomandate

Buna ziua, am achizitionat un Allview A6 Quad si de doua zile ma tot chinuiesc si nu reusesc sa il rootez. Am incercat si framaroot, si alte softuri de pe net dar nu reusesc denici o culoare.Cred ca nu merg driverele ADB deoarece pare ca nu comunica cu pc-ul. Mai ciudat este ca e primul tel pe care il am cu care daca conectez cablul de date nu pot instala aplicatii de pe google play. Am sunat la cei de la Allview si mi-au spus sa folosescu un pc manager (gen pc-suite) cu care merg instalate dar nu de pe google play ci de pe pagina programului respectiv :scarpin .Ma intrebam daca a reusit cineva sa il rooteze si poate sa imi explice cum a facut acest lucru. Va multumesc Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 1987

4

• riderinblack

2

• spiderflash

2

• diamant

1

Top autori în acest subiect

Ar trebui sa va uitati in device manager si acolo va arata daca-s driverele instalate. Cat despre google play, primul telefon(model?!?!?!), daca este rootat va trebuie alt gapps pentru el, daca nu este rootat si are playstore pe rom-ul original incercati cu un update sau cu o stergere de playstore si pus manual apk-ul.

Link spre comentariu

In device mgr. imi arata ca driverele sunt i stalate.Pentru a sterge google play si a il reinstala pe tel nu trebuie sa am acces root?Telefonul de care spuneam ca imi mergea sa instalez direct de pe google play prin cablul de date era un samsung s2 si un vodafone smart 3.Oricum cel mai problematic la acest telefon e ca nu reusesc sa il rootez si sa scap de toate aplicatiile preinstalate.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator Calin Rusu

si eu am aceeasi problema  cu allview a 6 quad nu reusesc sa il rootez cu nimic daca stie careva cu ce anume sau cum sa il rootez sa imi spuna va rog  :dffe

Link spre comentariu
Vizitator Calin Rusu

Telefonul trebuie sa fie sub alta denumire pentru ca allview e doar un brand Romanesc, ce e inauntru e alta mancare de peste.

vorbesti fara sa stii orice telefon are un brand daca e allview e allview daca e samsung e samsung etc. si eu am intrebat cu totul altceva

Link spre comentariu
Vizitator Calin Rusu

Ba cam stie ce spune, allview e o firma din romania care aduce telefoane chinezesti si le revinde sub brand propriu.

stiu da ma refeream ca daca vrei sa routez un telefon trebuie modelul sa spui nu componetele din nautru. si unele modele allview sunt chiar ok la pretul care sunt. mie imi trebuie root sa sterg unele prostii din el venite din fabrica. si daca e sa o luam aproape toate telefoanele  sunt facute in china numai depinde piesele din el calitate etc

Link spre comentariu
Calin Rusu tu nu meriti informatii.Esti prea plin de tine si autosuficient.

Telefoanele allview si nu numai se numesc cu totul altfel si sunt niste chinezarii importate si asamblate aici in ro(unele doar).

Ti-as spune si cum se numeste exact da nu meriti, si asa ti-am spus prea mult.

Link spre comentariu
Vizitator Calin Rusu

Telefoanele allview si nu numai se numesc cu totul altfel si sunt niste chinezarii importate si asamblate aici in ro(unele doar).

eu am intrebat o intrebare si sa ajuns la cum se numeste telefoanele allview. si daca ai fi asa destept ziceai nu ca nu meriti. oricum nu ma intereseaza cum se numesc eu am intrebat cum se poate roota sub brandul care il stie tota lumea si fiecare spune altceva.

Link spre comentariu

eu am intrebat o intrebare si sa ajuns la cum se numeste telefoanele allview. si daca ai fi asa destept ziceai nu ca nu meriti. oricum nu ma intereseaza cum se numesc eu am intrebat cum se poate roota sub brandul care il stie tota lumea si fiecare spune altceva.

Pai doar asa aflati cum sa-l rootati, degeaba se numeste allview la suprafata daca inauntru are alta denumire, eu am avut tableta de la ei dar din pacate se numea onda si doar asa i-am gasit alt rom. Telefonul nu este atat de exploatat, din pacate nu exista modalitate de rootare, daca stiti chineza poate aveti mai mult noroc.

Link spre comentariu
Vizitator Calin Rusu

Pai doar asa aflati cum sa-l rootati, degeaba se numeste allview la suprafata daca inauntru are alta denumire, eu am avut tableta de la ei dar din pacate se numea onda si doar asa i-am gasit alt rom. Telefonul nu este atat de exploatat, din pacate nu exista modalitate de rootare, daca stiti chineza poate aveti mai mult noroc.

am rezolvat problema si trebuie dupa model cum am spus nu dupa cum ii zice inainte de branduire etc. nu dupa nu situ ce plus mie nu imi trebuie alt rom. am mai rootat un p5 mini cu odin si nu a trebuit alt rom. se pare ca pe acest forum nu prea stie lumea cu ce se manaca  root. poate un admin sa stearga topicul. si am m-ai rootat si un samsung galaxy mini 2 demult. Dar nu va zic metoda ca nu meritati ca aici se pare ca sunt doar copilasi care nu prea stiu. cu aceea chinezarie nu merge rootat acest model. daca cauti pt p 5 mini vei vedea o gramada de forumuri. inca pt acest model nu e de gasit usor ca e nou aparut din gama. oricum acest telefon e doar pt munca ca eu am alt modle de la samsung m-ai bun/ P.S costum rom se foloseste daca vrei sa costumizezi in el nu pt root

Editat de Calin Rusu
Link spre comentariu

am rezolvat problema si trebuie dupa model cum am spus nu dupa cum ii zice inainte de branduire etc. nu dupa nu situ ce plus mie nu imi trebuie alt rom. am mai rootat un p5 mini cu odin si nu a trebuit alt rom. se pare ca pe acest forum nu prea stie lumea cu ce se manaca  root. poate un admin sa stearga topicul. si am m-ai rootat si un samsung galaxy mini 2 demult. Dar nu va zic metoda ca nu meritati ca aici se pare ca sunt doar copilasi care nu prea stiu. cu aceea chinezarie nu merge rootat acest model. daca cauti pt p 5 mini vei vedea o gramada de forumuri. inca pt acest model nu e de gasit usor ca e nou aparut din gama. oricum acest telefon e doar pt munca ca eu am alt modle de la samsung m-ai bun/ P.S costum rom se foloseste daca vrei sa costumizezi in el nu pt root

Stim cu ce se mananca root-ul, eu am explicat foarte clar de la bun inceput ca allview nu este producatorul,  daca ai 200-300k te duci frumos in China si-ti tragi fabrica cu numele GIGEL, dupa aia scoti telefoane cu numele GIGEL si cu acelasi procesor/camera/hardware de le au toate chinezariile, cam asa au reusit si allview sa intre pe piata, ei nu se ocupa de nimic, si-au branduit o chinezarie.  Custom rom se mai gaseste si rootat. O zi faina sa aveti.

Editat de 1987
Link spre comentariu
Vizitator Calin Rusu

Si de ce nu mergi tu pe forumuri de oameni mari si ne lasi in pace pe noi, copilasii, sa ne vedem de jucariile noastre?

asta si fac copilasilor si asa e cam pustiu pe aici :)) paaa 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări