comanici Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Salutare Are cineva idee de conectica ? ptr acest tip de baterie >>>>>> mai exact :>>.p+,Host interface,p->>>16-Pin electrical wiring connector Application: BBU, Controller backup, Raid backup, workstation, server Rated 3.7V 4400mAh (Sanyo cell) Soft pack, Contact type: 16-Pin electrical wiring connector (P+, Host interface data, P-) Dimension: 65 x 39 x 18.5 (mm) Multumesc anticipat Link spre comentariu
briobit Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Poza e prea mica, pe baterie se vede un model, poti sa il postezi aici? Link spre comentariu
comanici Postat Iunie 11, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2014 Poza e prea mica, pe baterie se vede un model, poti sa il postezi aici? Part number G32800011003708 Ms Link spre comentariu
briobit Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 deasupra aluia scrie model Link spre comentariu
comanici Postat Iunie 11, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2014 Nu , n-am modelul ca-l puneam , am omis din pacate, am mers pe part number si n-am bateria acasa , dar revin maine, daca ramane dispozitie pentru ajutor. Sa explic un pic: acest Pn / bateria in sine o am fizic. Bateria originala este EOL , nici pentru bateria originala nu am pn-ul sau modelul acum , astept sa primesc datele despre ea, am plecat de la ceva general. Ideea este :daca gasesc pentru asta, sper sa gasesc si pentru cealalta si sa pot face o comparatie . Poza si datele le am de pe site-ul producatorului / ce am pus mai sus/ http://www.eticabattery.com/eticatw/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=59 Eu cred ca-s standardizate iesirile, conectorul cu cele 16 fire si deci compatibile, dar cum bateria este dintr-un storage Promise , nu ma pot risca sa-i spun omului schimb-o asa. De rascolit net-ul, l-am rascolit pana m-am plictisit, dar probabil ca nu stiu unde sa caut. In fine , am sa revin cu date mai complete, imediat ce le am. Multumesc pentru timpul acordat. Link spre comentariu
comanici Postat Iunie 12, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2014 deasupra aluia scrie model Salut Model baterie ETI- P440G0. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum