morocanosul Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Dupa deblocarea tel. la service,pot folosi orice cartela(retea)? Are sa-mi dea si codul de deblocare cei de la service?(pt.a putea fi folosit ulterior) sau nu mai este nevoie,pot sa folosesc telefonul oricand cu orice cartela? Mercy. Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Totul depinde de telefon si de service. Link spre comentariu
morocanosul Postat Iunie 11, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2014 Ce ma interesa mai mult,era daca dupa deblocare pot folosi orice cartela,in caz contrar nu mai are rost sa dau banii pe decodare! Oricum,nu este chiar atat de "smart" ca sa merite. Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Pai aia si inseamna "deblocarea", sa nu mai fie blocat pe nici o retea...... Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 cum anume deblocat? deblocat de retea sau de codul de securitate? Link spre comentariu
morocanosul Postat Iunie 12, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2014 Este blocat in reteaua Vod...si vreau sa folosesc alta cartela Digi. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Din cate stiu eu, cartela de DIGI merge doar in telefoanele compatibile 3G. Link spre comentariu
cianyika Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Cartela digi merge in orice telefon acum deoarece am semnat cu vodafone si folosesc reteaua lor Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 merge pe naiba daca telefonul e codat intr o alta retea cum sa mearga pe alta retea. ce folosesti tu se numeste roaming national si decomdata date pe DigiR nu ai Link spre comentariu
cianyika Postat Iunie 15, 2014 Partajează Postat Iunie 15, 2014 (editat) adicontakt 1. Eu iam raspuns omului care zicea ca simul de la digi merge doar in telefoane 3g. 2. E absolut normal daca telefonul este codat pe o retea sa nu merga cu alt sim. 3.. Este roaming national dar pe tine ca utilizator nu te afecteaza sub nici un fel pe partea de telefonie , ca date aste alceva. ps. Printre altele ma ocup de telefonie mobila din 1999 (service si decodari). Erata : Cartela digi merge in orice telefon acum deoarece AU semnat cu vodafone si folosesc reteaua lor Editat Iunie 15, 2014 de cianyika Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum