descartees20 Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Am urgent nevoie de un sfat la un laptop acer aspire model 5612wlmi care se aprinde cu o nuanta rosie pe ecran iar dupa 10 min devine intunecata imaginea. Am schimbat display,invertor,pe monitor extern totul este ok. Nu am schimbat panglica,sa fie de vina tocmai panglica sau placa video? Cu alt display nu se mai vede cu nuanta de rosu ci doar intunecata imaginea. A mai patiti cineva asa ceva? Ce pot sa ii fac? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Nuanta rosiatica vine cel mai probabil de la lampa CCFL obosita. Link spre comentariu
descartees20 Postat Iunie 11, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2014 Nuanta rosiatica vine cel mai probabil de la lampa CCFL obosita. ok,dar daca am pus nu unu ci doua display-uri sa elimin varianta lampi....asta ma enerveaza ok,dar daca am pus nu unu ci doua display-uri sa elimin varianta lampi....asta ma enerveaza stie cineva daca este posibil sa fie din panglica? Link spre comentariu
descartees20 Postat Iunie 11, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2014 Ma mai poate ajuta cineva ? Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Da, du-l la un service daca esti asa de nerabdator...... Link spre comentariu
descartees20 Postat Iunie 11, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2014 sunt deja cu el la service,laptopul urmeaza sa fie vandut si de asta sunt nerabdator,mai ales cand nu gasesc solutia sa l fac. Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Nu toate leptoapele pot fi reparate la un pret rezonabil. Daca tii mortis sa-l repari ti-l rezolv eu dar cu pret pe masura..... Link spre comentariu
descartees20 Postat Iunie 11, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2014 Se presupune a fi un forum in care putem invata unii de la altii!!! Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Ai dat prea putine detalii ca sa primesti un raspuns mai concludent. Daca ai schimbat ecran (display + lampa) si invertor si tot se vede intunecat atunci verifica daca invertorul primeste comanda de BKL ON. Daca imaginea pe rosu ar putea avea legatura cu cablul LVDS, ecranul neiluminat are legatura cu lampa - invertor - comanda invertor. Iti trebuie un minim de ustensile (multimetru, surubeltine) si ceva cunostiinte ca sa poti sa il repari singur. Link spre comentariu
descartees20 Postat Iunie 11, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2014 Ai dat prea putine detalii ca sa primesti un raspuns mai concludent. Daca ai schimbat ecran (display + lampa) si invertor si tot se vede intunecat atunci verifica daca invertorul primeste comanda de BKL ON. Daca imaginea pe rosu ar putea avea legatura cu cablul LVDS, ecranul neiluminat are legatura cu lampa - invertor - comanda invertor. Iti trebuie un minim de ustensile (multimetru, surubeltine) si ceva cunostiinte ca sa poti sa il repari singur. nu am schimbat lampa...am pus alt display ms pt sfat Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Ati incercat sa il conectati laptopul si la un monitor crt sau lcd ???? Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Chiar in primul post scrie ca a incercat. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 (editat) Da,acum am vazut domnule Riderinblack tm ca a scris si dansul ca a incercat si pe un monitor extern si ca este totul ok,scuze nu am fost eu atent.....asta e se mai se intampla si la case mai mari.... Editat Iunie 11, 2014 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Am schimbat display,invertor,pe monitor extern totul este ok. Monitorul ala extern ce dreaq o fi? Link spre comentariu
vasi47 Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Se subintelege ca a probat laptopul conectandu-l la un monitor nu trebuie sa fim rautaciosi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum