Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinte 2 cai sau 3 cai?

Vizitator sergent

Postări Recomandate

Vizitator sergent

Speta:dispun de 2 difuri de 12" si acum mai pot face rost de inca 2 identice dar nu nu stiu ce sa fac! sa optez pentru versiunea 2 difuri pe medii/bass si un tweeter sau in loc de 2 difuri de bass/medii sa-mi procur 2 difuri de medii dedicate si sa fac versiunea cu 3 cai?Rog sfaturi!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LUCI

1

• cipa_maria

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

depinde daca difuzoarele pe care le ai pt bas,sunt capabile sa urce eficient in fregventa pt a se inbina in mod corect cu o inalta.Da mai bulte detalii despre difuzoarele de bas pe care le ai:firma,model.

Link spre comentariu

daca nu e subwoofer cred ca poate sa urce suficient de mult... iar un tweeter de calitate are o gama destul de larga de frecvente...si putin off topic, dar nu are rost sa deschid alt topic pt o intrebare:incinta SAT12_1_500 de la Vasile nu are dimensiuni... stie cineva care sunt acestea ... + nijte poze in plus nu m-ar deranja!

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

si putin off topic, dar nu are rost sa deschid alt topic pt o intrebare:incinta SAT12_1_500 de la Vasile nu are dimensiuni... stie cineva care sunt acestea ... + nijte poze in plus nu m-ar deranja!

La offtopic iti raspun eu, are vro 70x45x35 si are pe ea mocheta de aia frumoasa nu de aia cu 50 mii, cu de aia cu 200 mii :weedman:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări