Taraxacus Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Am un telefon cordless Panasonic si nu misca nimic. baza este buna, am schimbat acumulatorii, nimic, am pus acumulatori proaspat incarcati, tot nimic, afisajul este mort, nu are ton, nu se aprinde led-ul de control, nimic. Am masurat circuitul de alimentare de la acumulatori la dioda si e ok, dioda e buna. Are rost sa merg mai departe sau pot sa-l arunnc? Poate fi reparat ? Atasez o arhiva cu poze ale telefonului. Telefon.rar Link spre comentariu
8429kyd Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 (editat) Verifica bobina L8 cea care vine de la minusul bateriei.Daca e intrerupta si nu ai cu ce o inlocui o poti strapa.Verifica si daca iti ajunge tensiunea la cei 2 condensatori 330u si 100u. Editat Iunie 10, 2014 de 8429kyd Link spre comentariu
validae Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Desfă receptorul și verifică clemele dintre acumulatori și placă.Am găsit vre-o două care se oxidaseră grav din cauza scurgerilor de la acumulatori.Era afectat și cablajul imprimat, s-a rezolvat rapid cu puțin fludor. Link spre comentariu
Taraxacus Postat Iunie 10, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2014 Am verificat, tensiunile sunt prezente pe cond iar bobina e buna. Am mai verificat tensiunile de 1,8 si 2,5 v, sunt prezente Link spre comentariu
8429kyd Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Curata padurile de grafit si verifica daca functioneaza butonul de power.Eventual fa scurt cu o penseta.Mai poti masura ce tensiune ai pe butonul de power.Trebuie sa fie minim 1v si ceva. Link spre comentariu
Taraxacus Postat Iunie 13, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2014 Are 1,8 v, am facut scurt si cu penseta si tot nimic.... :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum