Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telefon cordless mort

Taraxacus

Postări Recomandate

Am un telefon cordless Panasonic si nu misca nimic. baza este buna, am schimbat acumulatorii, nimic, am pus acumulatori proaspat incarcati, tot nimic, afisajul este mort, nu are ton, nu se aprinde led-ul de control, nimic. Am masurat circuitul de alimentare de la acumulatori la dioda si e ok, dioda e buna. Are rost sa merg mai departe sau pot sa-l arunnc? Poate fi reparat ? Atasez o arhiva cu poze ale telefonului.

Telefon.rar

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Taraxacus

3

• 8429kyd

2

• validae

1

Top autori în acest subiect

Verifica bobina L8 cea care vine de la minusul bateriei.Daca e intrerupta si nu ai cu ce o inlocui o poti strapa.Verifica si daca iti ajunge tensiunea la cei 2 condensatori 330u si 100u.

Editat de 8429kyd
Link spre comentariu

Desfă receptorul și verifică clemele dintre acumulatori și placă.Am găsit vre-o două care se oxidaseră grav din cauza scurgerilor de la acumulatori.Era afectat și cablajul imprimat, s-a rezolvat rapid cu puțin fludor.

Link spre comentariu

Curata padurile de grafit si verifica daca functioneaza butonul de power.Eventual fa scurt cu o penseta.Mai poti masura ce tensiune ai pe butonul de power.Trebuie sa fie minim 1v si ceva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări