Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parere sursa IR2153

cristian_98

Postări Recomandate

Buna seara. Am indraznit sa deschid si eu un topic aici, din cauza necesitatii unei surse in comutatie care sa poata debita undeva la 35-40Vcc, simetric.

Am gasit o schema, dar nefiind foarte priceput in acest vast domeniu, al surselor, intreb si eu...

ar fi ok sursa din atasament?

Pareri? 

Va multumesc anticipat pentru interes si idei!

post-204892-0-52807100-1402339000_thumb.gif

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian_98

5

• Marian

3

• UDAR

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ideea este ca as vrea sa o folosesc cu un amplificator....si sincer nu prea imi permite timpul sa citesc tot topik-ul...

A realizat-o cineva, are cineva idee daca merge pe un amplificator, care se alimenteaza simetric la 35-40Vcc?

Link spre comentariu

Macar ultimele 15-20 de pagini daca te incumetai sa le citesti si tot era ceva, ai fi gasit discutata chiar acea schema:

http://www.elforum.info/topic/4128-sursa-coboratoare-in-comutatie-de-la-220/?p=968435

Ar trebui sa intelegeti tu si altii care ar avea tendinta sa faca precum tu, ca nu asta este modul cel mai inspirat de abordare al unui proiect, vrei nu vrei iti faci timp, pui mana si citesti, nu putem raspunde mereu la aceleasi intrebari. Parcurge cat mai mult din acel subiect si abea apoi poti posta acolo eventuale nelamuriri.

Link spre comentariu

Sa stii ca evolutia nu poate avea loc decat cu multa vointa, electronica este o "meserie" foarte pretentioasa din toate punctele de vedere, parcurgand diverse subiecte pe sarite si doar atunci cand ai nevoie de "chestia respectiva", nu vei fi invatat nimic, trebuie tu insuti sa vrei sa intelegi si de ce functioneaza schema aia, si cum functioneaza, sa vrei sa intelegi principiile teoretice, si toate astea nu se pot face decat tocind cat mai multa documentatie, altfel vei ramane plafonat la stadiul asta de incepator....

Link spre comentariu

Da, poate fi folosita si pentru alimentarea de amplificator audio, si tocmai aici e problema, tocmai de asta te-am pus sa citesti atent ce s-a postat acolo...

Lasa lenea, inarmeaza-te cu rabdare si parcurge toate postarile incepand cu cea de mai jos:

http://www.elforum.info/topic/4128-sursa-coboratoare-in-comutatie-de-la-220/?p=863750

Citeste atent tot ce s-a postat de acolo inainte, cu siguranta te va ajuta, si trebuie tu insuti sa vrei sa intelegi ce si cum, nu poti pretinde sa faca altii munca ta.!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări