cristian_98 Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Buna seara. Am indraznit sa deschid si eu un topic aici, din cauza necesitatii unei surse in comutatie care sa poata debita undeva la 35-40Vcc, simetric. Am gasit o schema, dar nefiind foarte priceput in acest vast domeniu, al surselor, intreb si eu... ar fi ok sursa din atasament? Pareri? Va multumesc anticipat pentru interes si idei! Link spre comentariu
UDAR Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 http://www.elforum.info/topic/4128-sursa-coboratoare-in-comutatie-de-la-220/ Link spre comentariu
cristian_98 Postat Iunie 9, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2014 Ideea este ca as vrea sa o folosesc cu un amplificator....si sincer nu prea imi permite timpul sa citesc tot topik-ul... A realizat-o cineva, are cineva idee daca merge pe un amplificator, care se alimenteaza simetric la 35-40Vcc? Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Macar ultimele 15-20 de pagini daca te incumetai sa le citesti si tot era ceva, ai fi gasit discutata chiar acea schema: http://www.elforum.info/topic/4128-sursa-coboratoare-in-comutatie-de-la-220/?p=968435 Ar trebui sa intelegeti tu si altii care ar avea tendinta sa faca precum tu, ca nu asta este modul cel mai inspirat de abordare al unui proiect, vrei nu vrei iti faci timp, pui mana si citesti, nu putem raspunde mereu la aceleasi intrebari. Parcurge cat mai mult din acel subiect si abea apoi poti posta acolo eventuale nelamuriri. Link spre comentariu
cristian_98 Postat Iunie 10, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2014 Am inteles Marian...sper sa imi pot face timp sa citesc topicul. Multumesc mult pentru indrumare. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Sa stii ca evolutia nu poate avea loc decat cu multa vointa, electronica este o "meserie" foarte pretentioasa din toate punctele de vedere, parcurgand diverse subiecte pe sarite si doar atunci cand ai nevoie de "chestia respectiva", nu vei fi invatat nimic, trebuie tu insuti sa vrei sa intelegi si de ce functioneaza schema aia, si cum functioneaza, sa vrei sa intelegi principiile teoretice, si toate astea nu se pot face decat tocind cat mai multa documentatie, altfel vei ramane plafonat la stadiul asta de incepator.... Link spre comentariu
cristian_98 Postat Iunie 10, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2014 Acum sa-mi fie cu iertare, puteti sa ma "condamnati" pentru asta, dar intreb si acolo si aici. Sursa asta poate fi folosita in audio? Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Da, poate fi folosita si pentru alimentarea de amplificator audio, si tocmai aici e problema, tocmai de asta te-am pus sa citesti atent ce s-a postat acolo... Lasa lenea, inarmeaza-te cu rabdare si parcurge toate postarile incepand cu cea de mai jos: http://www.elforum.info/topic/4128-sursa-coboratoare-in-comutatie-de-la-220/?p=863750 Citeste atent tot ce s-a postat de acolo inainte, cu siguranta te va ajuta, si trebuie tu insuti sa vrei sa intelegi ce si cum, nu poti pretinde sa faca altii munca ta.! Link spre comentariu
cristian_98 Postat Iunie 10, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2014 Bine...voi incepe acum sa citesc, continuand diseara. Multumesc mult pentru interes. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum