Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa de baza asus p7h55-m pro setare bios

Vizitator cislariu dorel

Postări Recomandate

Vizitator cislariu dorel

Buna, am achizitionat recent un pc cu placa de baza asus p7h55-m pro cu video incorporat, cum setez din bios sa dezactivez placa video integrata , si cum fac sa o activez pe cea dedicata ? nvidia geforce 9500 gt. Multumesc. :aplauze

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• riderinblack

3

Vizitator cislariu dorel

Buna mai precis am luat unitatea cu hdd de 160gb si am cumparat unul de un tera nou si l-am dat la cineva sa i-mi instaleze windosul inainte i-mi mergea setat cu placa video nvidia geforce 9500 gt l-am intrebat cum a instalat windosul  si a zis ca a facut o actoalizare de bios descarcata de pe programul 3dp cip si de atunci cand pun o placa video nu o recunoaste,, am incercat sa setez din bios am pus prima pci nu merge, sa fac o actualizare de bios ?. Multumesc.

Link spre comentariu

Buna ziua ! Scoateti pc-ul din priza,desfaceti capacul si scoateti bateria de la bios afara.....si lasati-l asa fara baterie si fara cablu de alimentare vreo 3-4 min....iar pe urma bagati din nou bateria la locul ei si cablu de alimentare....si ii dati drumul la pc-u....pe urma intrati in bios cu tasta delete sau cu tasta f2....si ii setati data si ora din bios.....iar pe urma va duceti la optiunea exit si ii dati - exit save changes sau save changes.... Mult succes !!

Link spre comentariu

Eu tot nu pricep.....

Ati dat hdd-ul sa-i instaleze pe el windowsul? Sau a instalat direct pe unitate?

De obicei bios-ul se ia de pe site-ul producatorului mb-ului, daca se incearca un bios custom mai intai se salveaza cel original.

De aceea eu banuiesc ca este vorba de driverul placii video nicidecum de bios.

Oricum update-ul de bios nu prea cred ca are legatura cu existenta sau nu a altor placi video.

Iar daca este vorba pana la urma de bios atunci nu pot zice decat atat: ati aflat pe propria piele diferenta intre meseriasi si "meseriasi cu 2-3 surubelnite in plasa".....

Link spre comentariu
Vizitator Daniel Slugoschi

BIOS-ul se updateaza doar pentru a recunoaste un procesor sau rami mai noi.

Atat timp cat el ti-a instalat Windows-ul pe HDD-ul tau, dar pe alt calculator, e ceva (probabil) normal sa nu recunoasca unele compomente din pc-ul tau.

Reistaleaza pe pc-ul tau de data asta; cea mai simpla solutie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări