Vizitator cislariu dorel Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Buna, am achizitionat recent un pc cu placa de baza asus p7h55-m pro cu video incorporat, cum setez din bios sa dezactivez placa video integrata , si cum fac sa o activez pe cea dedicata ? nvidia geforce 9500 gt. Multumesc. Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Eu stiu ca se activeaza automat. Daca nu prin bios ai setarile.... dar banuiesc ca ai un bios uefi care e ceva mai complicat.... Link spre comentariu
Vizitator cislariu dorel Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Asa stiam si eu ca se activeaza automat cand montezi o placa video, m-ia spus cineva ca trebuie ceva dezactivat din bios. Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Manualul placii nu te ajuta? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Manualul placi de baza a dvs il puteti descarca de aici : http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=P7H55-M+PRO&p=1&ft=4&os=17 . Eu asi zice ca sa incercati sa-i montati placa video fara sa-i faceti nimic la bios....pentru ca sa-r putea sa mearga asa..... Succes !!! Link spre comentariu
Vizitator cislariu dorel Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Buna mai precis am luat unitatea cu hdd de 160gb si am cumparat unul de un tera nou si l-am dat la cineva sa i-mi instaleze windosul inainte i-mi mergea setat cu placa video nvidia geforce 9500 gt l-am intrebat cum a instalat windosul si a zis ca a facut o actoalizare de bios descarcata de pe programul 3dp cip si de atunci cand pun o placa video nu o recunoaste,, am incercat sa setez din bios am pus prima pci nu merge, sa fac o actualizare de bios ?. Multumesc. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Buna ziua ! Scoateti pc-ul din priza,desfaceti capacul si scoateti bateria de la bios afara.....si lasati-l asa fara baterie si fara cablu de alimentare vreo 3-4 min....iar pe urma bagati din nou bateria la locul ei si cablu de alimentare....si ii dati drumul la pc-u....pe urma intrati in bios cu tasta delete sau cu tasta f2....si ii setati data si ora din bios.....iar pe urma va duceti la optiunea exit si ii dati - exit save changes sau save changes.... Mult succes !! Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Eu tot nu pricep..... Ati dat hdd-ul sa-i instaleze pe el windowsul? Sau a instalat direct pe unitate? De obicei bios-ul se ia de pe site-ul producatorului mb-ului, daca se incearca un bios custom mai intai se salveaza cel original. De aceea eu banuiesc ca este vorba de driverul placii video nicidecum de bios. Oricum update-ul de bios nu prea cred ca are legatura cu existenta sau nu a altor placi video. Iar daca este vorba pana la urma de bios atunci nu pot zice decat atat: ati aflat pe propria piele diferenta intre meseriasi si "meseriasi cu 2-3 surubelnite in plasa"..... Link spre comentariu
Vizitator Daniel Slugoschi Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 BIOS-ul se updateaza doar pentru a recunoaste un procesor sau rami mai noi. Atat timp cat el ti-a instalat Windows-ul pe HDD-ul tau, dar pe alt calculator, e ceva (probabil) normal sa nu recunoasca unele compomente din pc-ul tau. Reistaleaza pe pc-ul tau de data asta; cea mai simpla solutie. Link spre comentariu
Vizitator cislariu dorel Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Mersi Florin am deconectat bateria si sa rezolvat. Multumesc se poate inchide topicul. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Cu ff multa placere si cu alta ocazie ! O zi minunata va doresc !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum