Vizitator Andrei Daniel Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Daca ma poate ajuta cineva cu legarea la sursa de current a acestui amplificatory... Stiu care e plusu si munusu...cred ca firul rosu si cel negru,dar nu stiu ce fac firele galbene... Pe mufa alba de langa cea cu firele galbene;rosi si negru(stanga sus) scrie:BF ;GND;L;SCC---si astea daca m-ar putea ajuta cineva ce inseamna... Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
jvl_77 Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 pin 14=+V Pin 12=-V Pin3=masa,GND Pinii se numara de la stg. la dreapta! Urmareste traseele de la fire catre ce pini merg. Daca-i din ala cu scris PRAZ FOSFORESCENT pe spate , da-i maxim +/- 40V si boxe exclusiv 8ohm. Link spre comentariu
Vizitator Andrei Daniel Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Colegule,imi cer scuze,dar nu vad nici un pin 14 sau 12...Explica-mi mai babeste te rog frumos.Ia desenul meu de aici si incercuieste in PAINT denumirile pls. Link spre comentariu
tinel Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 STK-urile se alimenteaza cu V+ , V- si masa (ground , prescurtat GND) . Deci firele galbene pot fi masa de alimentare . Cat despre mufa alba , poate fi intrarea , verifica pe partea cealalta daca traseul de la vreunul dintre pinii mufei se duce in pinul 1 al STK. Ca sa te lamuresti scrie in google ,, STK 4050v datasheet'' si o sa descarci fisa tehnica a integratului , apoi urmaresti traseele pe cablaj fiecare unde se duce. Link spre comentariu
Vizitator Andrei Daniel Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 ok...merci.dar GND leg de fapt tot la minus nu? Link spre comentariu
cristian1961 Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Alimentarea este diferentiala , adica are o tensiune pozitiva fata de masa si una negativa. deci nu poti lega masa la tensiunea negativa . in voaia de aplicatie este clara problema . mai ai o mufa linga care scrie out fir rosu si negru. cred ca e difuzorul . tot acolo ai o mufa cu doua fire negre , nu e clar ce sunt alea . glaben poate fi masa rosu plus si negru minus la mufa din stinga. numai cu schema te vei lamurii definitiv .sau cine ti l-a dat poate te lamureste. Link spre comentariu
Vizitator Andrei Daniel Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Alimentarea am reusit-o...dar care e intrarea de semnal??? Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 (editat) Pai vad in poza ca mai sunt niste pini liberi langa cei de alimentare, atinge-i pe rand cu o surubelnita (cealalta mana sa fie in aer!) si vezi care canal e stanga si care-i dreapta. Cred ca ti-ai dat seama ca-ti trebuie alimentarea pusa si difuzoarele cuplate!. Editat Iunie 11, 2014 de gica70 Link spre comentariu
gogutu Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 (editat) uite postez configurarea pinilor editate in paint.sper sa te ajute.sursa trebuie sa fie dubla,altfel nu poti alimenta amplificatorul pin 1 intrare semnal,pin 3 masa sau gnd,pin 14 alimentare plus,pin12 alimentare minus si pin 3 masa.iesire pentru difuzor trebuie sa fie mufa cu firul rosu si negru.daca nu esti lamurit cu sursa de alimentate cauta pe net sursa diferentiala,si vei vedea despre ce e vorba Editat Iunie 11, 2014 de gogutu Link spre comentariu
Vizitator Andrei Daniel Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 bun...deci pin 1 e intrare semnal.Semnalu are+ si -. minusu de semnal audio vine legat la GND/pinu 3 al integratului? Si la pinu 1 pun doar + de la semnalul audio? Am reusit sa alimentez acest kit,dar atunci cand ating pinii integratului,de la unii obtin doar un barait ceea ce e normal. Dar cand pun semnal audio nu scoate nimic. Link spre comentariu
bercioiu Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 ... Am reusit sa alimentez acest kit,dar atunci cand ating pinii integratului,de la unii obtin doar un barait ceea ce e normal.Dar cand pun semnal audio nu scoate nimic. Cu ce ai alimentat modulul? Link spre comentariu
gogutu Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 ma fratele meu:ai alimentat montajul corect?daca zici ca auzi barait in difuzoare inseamna ca amplificatorul lucreaza,dar nu pot sti ce ai facut tu.daca alimentarea e corecta, difuzoarele sunt pe impendanta care o cere montajul,nu vad de ce nu ar functiona.pinul 1 e intrare semnal audio.ti-am spus,urmareste cu atentie traseele de la pini sa nu fi facut o greseala.nu stiu cum ai aplicat tu semnalul audio de zici ca nu merge. Link spre comentariu
Vizitator Andrei Daniel Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Colegilor,in sfarsit am reusit.va multunesc din suflet ptr ajutor...si sa auzim numai de bine!!!! Link spre comentariu
gogutu Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 pai sa ne spui si noua cum ai reusit dupa atata truda ca tare suntem curiosi,si poate mai vor si altii sa stie Link spre comentariu
Vizitator Andrei Daniel Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Exact cum ai explicat tu colegule(gogutu).Numai ca trebuie putina atentie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum