slave2anubis Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 Acest amplif de exceptie ii construit de o cunostinta de a mea care la faqt in totalitate singur (inclusiv tolele).P.S. imi pare rau de img dar sunt faqte q tel-ul. Link spre comentariu
George(sb) Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 frumos, ce- poate pielea? poate ai o schema ceva sa vedem si noi ce si cum.... :partyman: Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 Nice :rock: arata bine,imi place traful , am facut si eu odata un astfel de experiment dar la scara mai mare , :rolleyes: oricum arata bine de tot , sa il folosescti sanatos :rock: :partyman: Link spre comentariu
slave2anubis Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 Imi pare rau dar nu am schema dar pot sa va spun ca nu are multi watii cam 200w sau cam asa o spus persoana respectiva(poate ii modesta) :supz: Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 atunci in afara de a ne face o idee cum se monteaza niste module .. nu e nimic interesant... asa ca fuga si adu schema Link spre comentariu
slave2anubis Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 si yo i-am ceruto dar nu o vrut sa mio dea Imi pare rau. :tonqe: Link spre comentariu
Vizitator sergent Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 sa-i zici ca-i zgarcit! Link spre comentariu
George(sb) Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 asa sunt toti electronistii astia batranii astia "cu experienta de-o viata" au impresia ca daca au o schema au pus coada la tranzistor, sa si-o tina sanatos ca sunt o gramada de scheme care suna excelent, iar tu sa il acculti cu lpacere :yawinkle: Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 Sa ii zici sa iti lase schema in testament cand se "stinge" :smt005 :smt005 :smt005 pana atunci mai roaga-te de el, strseaza-l spune-i ca vrei si tu sa faci o amplificare asemanatoare , ca vrei sa invetzi , gasesti tu ceva :yawinkle: :partyman: Link spre comentariu
slave2anubis Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 ba yo am incerkt nu vrea oriqm ii foarte complicata va asigur dupa cate am inteles are niste bagu-ri ceva la inperecherea unor tranzistori.O sa mai incerc sa il conving. :supz: Link spre comentariu
LUCI Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 nu are rost sa ne apucam de scheme extrem de complicate cand sunt scheme destul de simple foarte fiabime deja testate(ipa400 etc).Putere mare distorsiuni reduse.Asa offtopic a masurat cineva distorsiunile la ipa 400 la puterea maxima. Link spre comentariu
slave2anubis Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2006 Intr-un final am aflat ca tipu nu are schema(desenata pe o foaie) ce el a inceput de la o schema mai simpla si a dezvoltato q mult si o are doar in cap, mia mai spus ca etajele finale au mai mult de 70 de tranzistori in conponenta. Link spre comentariu
felixx Postat Noiembrie 29, 2006 Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 Condensatorii de filtraj sunt de 22 000 uf/50v.Am folosit si eu asa ceva...dar din pacate s-au cam "uscat" si am fost nevoit sa-i schimb.Made in C.C.C.P........ :supz: :supz: :supz: Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 29, 2006 Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 hai ma, ce draq, are schema in minte :smt008 nu zic ca-s oameni care au memorie buna si reproduc o schema foarte usor da' 99% sunt scheme adunate din batrani :rock: din vechiu' Tehnium sau e o copie de la o statie industriala/lautareasca gen Vermona..deci in afara de nota 10 la modul de montaj .... in rest e frectie la piciorul de lemn... si eu pot sa-i arat unui elev/incepator ce montaje am sau ce fire imi atarna din prize si sare in sus ca a vazut juma' de NASA :weedman: deci tot ce am vazut pot cataloga a aranjament floral :partyman: asa ca astept "neste" scheme..ca sa aflam cat de functionala e cutia aia cu zeci de tranzistoriPS: parerea mea e ca acele poze sunt d ela un amplificator cumparat din targ... si ..atat..asa ca postul putem sa-l mutam la.... DIVERSE Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 29, 2006 Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 Asa offtopic a masurat cineva distorsiunile la ipa 400 la puterea maxima.DA !IPA400 , masurat la +/-70V 285w rms / 8 ohm( 0,5% THD ) si 410w rms/4ohm.Slew Rate masurat la P= 200w/8om la 10Khz este de 65V/uS iar la 20Khz este de 52V/uS.IPA400 , masurat la +/-85V ( in sarcina ) are 362w rms/ 8 ohm .Banda de frecventa este liniara (+/-0.5dB ) intre 12hz si 130Khz, masurata la 300w/8 ohm , cu distorsiuni mai mici de 0,1% .La +/- 60V , in 2 ohm , scoate 430w rms cu THD=1% dar cu pierdere semnificativa de Slew Rate . Astfel , la 10Khz ( 400w/2ohm) urca doar la 27V/uS . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum