nationalistu Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Totusi lipseste ceva din toata adunatura aia de aparate de masura performante...cine observa ce lipseste ? Link spre comentariu
nationalistu Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Ma refer la scule...aparate dedicate procesului de masura Link spre comentariu
zal Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Lipsesc norvegienii, toată treaba e în Finlanda. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 ...statzi linistitzi, sunt multzi colectzionari de genul asta prin strainatate.Daca le vinde pe toate nu ia o jumate de ...Ferrari 365,poate un Mondial. Sunt multzi care au cate un hobby de a colectziona diverse obiecte,incepand de la timbre,ceasuri,placi de pick_up si pana la masini.Distractzia asta din urma e cea mai costisitoare.Intamplator,cunosc un tip care are peste 20 modele de Pontiac,toate restaurate perfect si ...sincer a bagat totzi banii lui in troacele alea. In legatura cu radioamatorul din link,nu cred ca se prea omoara cu folosirea tuturor analizoarelor de spectru ,dovada ca nu e un service si e doar hobby ..e ...curatzenia si ordinea .In service nu potzi pastra ordinea decat daca nu ai de lucru sau doar in timpul noptzii.Eu daca ar fi sa strang toate aparatele pe care le am si sa le aduc in atelier n_as mai avea loc pt reparatzii.Pt ceea ce fac eu imi ajunge un analizor de spectru,2 audio_analizer,2 generatoare de semnal(pe unul din ele am dat 6,000€),5 osciloscoape,3 surse reglabile,un catometru si n ap de masura.Prin anii 2000 aveam de 4-5 ori mai multe... Cand o sa am ceva timp o sa pun cateva poze cu atelierul. Link spre comentariu
romicap Postat Iunie 11, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2014 (editat) ... Editat Iunie 11, 2014 de romicap Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum