romicap Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 IJL:N MITTALAITTEET koti.mbnet.fi Link spre comentariu
nationalistu Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Asa...si care e smecheria ? Link spre comentariu
florincccc Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 (editat) Da, chiar, te doare tastatura sa scrii 15 cuvinte in care sa descrii ce draq e in linku ala? Editat Iunie 9, 2014 de florincccc Link spre comentariu
nationalistu Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 (editat) Oricum cata aparatura folosesti la verificarea...construirea unei statii audio pe tuburi electronice sau semiconductori.Aparatele de baza,vorbim de minimul necesar,un osciloscop (ideal cu 2 spoturi),generator de audiofrecventa,voltmetru electronic,sau un multimetru mai rasarit,daca este si un distorsiometru e perfect,si eventual un wattmetru de audiofrecventa.Deci...restul depinde de buzunar,cu cat e mai generos fondul de investitii cu atit mai bine.Nu are rost sa investesti sume exorbitante in aparate de masura oricare ar fi ele,de dragul de a le avea si probabil nu o sa lucrezi niciodata cu ele. P.S...adaug o punte RLC,si o sursa de tensiuni multiple necesare.(sursa o putem construi noi nu are rost...sa alergam dupa marci consacrate unde numai sigla producatorului costa juma' din pretul ei) Editat Iunie 9, 2014 de nationalistu Link spre comentariu
zal Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Pînă pui toate aparatele alea în funcţie ca să măsori o rezistenţă... Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Crapa fierea in anumiti useri ... de invidie sincera ! Link spre comentariu
vasi47 Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Mda...e din alt film... Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 IJL:N MITTALAITTEET koti.mbnet.fi Mi-ar place sa am asa ceva.Sincer. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Mi-ar place sa am asa ceva.Sincer. Cui nu i-ar placea.Intrebarea e, cit ar trebui sa scoata din buzunar eventualul doritor.Parca am ceva indoieli ca cineva ar fi putut investi atita.Eventual cineva(neaparat pasionat) care sa aiba bani cu nemiluita si sa nu stie ce sa faca cu ei. Impresionant! Link spre comentariu
allexx1968 Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Cui nu i-ar placea.Intrebarea e, cit ar trebui sa scoata din buzunar eventualul doritor.Parca am ceva indoieli ca cineva ar fi putut investi atita.Eventual cineva(neaparat pasionat) care sa aiba bani cu nemiluita si sa nu stie ce sa faca cu ei. Impresionant! Buna Si sa nu aiba sotie,nu cred ca ar intelege. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
zal Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 O fi o firmă, doar aşa s-ar justifica investiţia exagerată. Mai trebuie şi pricepuţi care să mînărească la butoane. Link spre comentariu
tehnic dan Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Nu poate fi decat un service pentru comunicatii RF gen RATB , pompieri sau chiar politie , prea nu se vad geamuri sau imagini de afara . Ganditi-va ce instatalatii de conditionare aer trebuie sa fie acolo , ce costuri !?! . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Cine are așa ceva in dotare nu e un simplu pasionat de electronică,poate fi un laborator al unei firme,chiar dacă procedezi în domeniul electronicii nu ai ce face cu atîtea aparate,părerea mea. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Şi serviciile secrete au astfel de ateliere, laboratoare... cu meseriaşi buni la tot felul de minuni tehnice. Acolo totul e justificat. Link spre comentariu
TEDY Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Laboratorul este al unui radioamator Ilpo J Leppänen - OH5IJL. Din poze se vede ca pasiunea este mare si bineinteIes se vede ca nici banii nu au fost o probIema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum