Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparatura de masura si control in,, stil ,,Norvegian

romicap

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

4

• nationalistu

4

• dan cod

2

• romicap

2

Top autori în acest subiect

Oricum cata aparatura folosesti la verificarea...construirea unei statii audio pe tuburi electronice sau semiconductori.Aparatele de baza,vorbim de minimul necesar,un osciloscop (ideal cu 2 spoturi),generator de audiofrecventa,voltmetru electronic,sau un multimetru mai rasarit,daca este si un distorsiometru e perfect,si eventual un wattmetru de audiofrecventa.Deci...restul depinde de buzunar,cu cat e mai generos fondul de investitii cu atit mai bine.Nu are rost sa investesti sume exorbitante in aparate de masura oricare ar fi ele,de dragul de a le avea si probabil nu o sa lucrezi niciodata cu ele.

P.S...adaug o punte RLC,si o sursa de tensiuni multiple necesare.(sursa o putem construi noi nu are rost...sa alergam dupa marci consacrate unde numai sigla producatorului costa juma' din pretul ei)

Editat de nationalistu
Link spre comentariu

Mi-ar place sa am asa ceva.Sincer.

Cui nu i-ar placea.Intrebarea e, cit ar trebui sa scoata din buzunar eventualul doritor.Parca am ceva indoieli ca cineva ar fi putut investi atita.Eventual cineva(neaparat pasionat) care sa aiba bani cu nemiluita si sa nu stie ce sa faca cu ei. Impresionant!

Link spre comentariu

Cui nu i-ar placea.Intrebarea e, cit ar trebui sa scoata din buzunar eventualul doritor.Parca am ceva indoieli ca cineva ar fi putut investi atita.Eventual cineva(neaparat pasionat) care sa aiba bani cu nemiluita si sa nu stie ce sa faca cu ei. Impresionant!

Buna

Si sa nu aiba sotie,nu cred ca ar intelege.  :rade:

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu

Nu poate fi decat un service pentru comunicatii RF gen RATB , pompieri sau chiar politie , prea nu se vad geamuri sau imagini de afara . Ganditi-va ce instatalatii de conditionare aer trebuie sa fie acolo , ce costuri !?! .

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Cine are așa ceva in dotare nu e un simplu pasionat de electronică,poate fi un laborator al unei firme,chiar dacă procedezi în domeniul electronicii nu ai ce face cu atîtea aparate,părerea mea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări