Vizitator DicaTheBest Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Am de facut un proiect despre balastul electronic pentru lampile fluorescente de vreo 40 pagini. Nu gasesc nicaieri documentatie in limba romana. Ma-ti putea ajuta cu documentatii in limba romana despre balastul electronic ? Va multumesc, Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 https://www.google.ro/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1GIWA_enRO580RO580&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=balast%20electronic&safe=off Link spre comentariu
Vizitator DicaTheBest Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Imi trebuie documentatie cu amanuntul ca sa pot scrie 40 de pagini. Am cautat si eu pe google dar am gasit numa explicatii de 2-3 pagini. Imi trebuie ca in fisierul acesta numa ca in romana ca sa inteleg. =) http://www.onsemi.com/pub/Collateral/AN1543-D.PDF Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Pune mana si tradu-l singur cu google translate daca nu cu altceva. Eu cred ca tu de fapt cauti ceva gata facut, numai bun de dat copy & paste, nu-i asa ? Link spre comentariu
Vizitator DicaTheBest Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Nu caut ceva gata facut ci caut documentatie pentru a putea intelege. Link spre comentariu
danpin Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Nu inteleg ce inseamna "DicaTheBest". The Best e cumva la limba engleza? In ziua de azi, pentru cineva care trebuie sa faca un referat de 40 pagini si sa nu inteleaga/stie cel putin engleza tehnica...cam nasol. Gasesti multa documentatie, dar in engleza si pe site-ul International Rectifier sau Fairchild Semiconductor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum