cozmalau Postat Iunie 8, 2014 Partajează Postat Iunie 8, 2014 buna! am o sursa reglabila fara protectii doar scurtcircuit si vreau sa ii fac protectie la supratensiune,supracurent si supratemperatura , ma poate ajuta cineva cu niste scheme? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 8, 2014 Partajează Postat Iunie 8, 2014 Pt supratensiune am gasit ceva ieftin Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 8, 2014 Partajează Postat Iunie 8, 2014 Cred ca se refera la supratensiune in secundar . Ce-i drept, e cam aiurea pt o sursa cu tensiunea de iesire reglabila Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 8, 2014 Partajează Postat Iunie 8, 2014 ...am o sursa reglabila fara protectii doar scurtcircuit si vreau sa ii fac protectie la supracurent... E unul si acelasi lucru,adica la scurtcircuit vorbim despre nimic altceva decat despre un supracurent, adica la scurtcircuit pe iesire, elementele serie trebuie sa suporte un curent foarte mare, limitat doar de capabilitatile sursei de alimentare, protectia la scurtcircuit presupune tocmai o limita maxima a curentului disponibil la iesire, limita peste care daca se trece fie se scade tensiunea ( daca este nevoie spre 0 ) pentru a mentine acea limita, fie se blocheaza sursa, iar functionarea se poate relua dupa resetare. Deci daca ai protectie la scurt atunci evident ai protectie la supracurent. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum