bogdicy Postat Noiembrie 23, 2006 Partajează Postat Noiembrie 23, 2006 Sal.De unde fac si eu rost de un tranzistor STC 945 sau datimi va rog un echivalent. Link spre comentariu
Vizitator trioda Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 Sal.De unde fac si eu rost de un tranzistor STC 945 sau datimi va rog un echivalent. Citeste si ia aminte: STC945 - AUK General small signal Amplifierhttp://www.datasheet4u.com/html/S/T/C/S ... K.pdf.html Link spre comentariu
bogdicy Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 Pai mersi dar datasheetul il aveam si eu.Nu asta era problema.Am intrebat de unde gasesc piesa? La ce magazin?? Ca nu-i de gasit.Si am intrebat un echivalent Link spre comentariu
DorinD Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 Bogdi, Trioda iti sugereaza sa nu te mai obosesti sa cauti exact modelul asta pe care-l poti inlocui cu aproape orice alt tranzistor de mica putere. Poti alege de exemplu unul de comutatie (2N2222) care are de asemenea tensiune de saturatie si capacitate cb mici. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 Este 2SC945. Atentie ca se produce in 2 variante de dispunere a picioarelor ECB (tipic japonez) si CBE (tipic european, ca BC171-413 etc). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum