Tomii Postat Iulie 22, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2014 va rog imi raspunde si mie cineva ??? :( Link spre comentariu
K1nderu Postat Iulie 22, 2014 Partajează Postat Iulie 22, 2014 Sunt cateva greseli in postul tau,transformatorul are 12v 2A si bateria are 12v 4Ah care reprezinta capacitatea bateriei,o poti folosi bateria fara probleme chiar daca are amperaj mai mare,montajul isi ia cat ii trebuie. Link spre comentariu
Tomii Postat Iulie 22, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2014 (editat) de am baterie Varta YBL4L-B 12V 4Ah 20A (EN) asta inseamna ca are 20 de amperi ????? atunci nu a fi prea mare ??? Editat Iulie 22, 2014 de Tomii Link spre comentariu
fritz_vali Postat Iulie 22, 2014 Partajează Postat Iulie 22, 2014 Tia dat concluzia colegul de mai sus(DragosMarian). Tensiunea conteaza amperajul doar trebuie sa fie de minim curentul care ii trebuie integratului(sunt sanse mari sa ai tea2025 acolo; acela nu scoate mai mult de 1-2 W) Link spre comentariu
Tomii Postat Iulie 25, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2014 (editat) Multumesc foarte mult de ajutor si scuzatima ca vam tot batut la cap am terminat :X Prima data cand am testat cu bateria aceasta voltajul scadea si pan la 6v cand mergea la maxim dar acum vad ca nu si baraiturile la inceput erau de acea ca foloseam transformator de 1 amper Editat Iulie 25, 2014 de Tomii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum