Vizitator overseas Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 (editat) Ok, deci sa continuam. In articolul urmator se face referire la generatorul lui Tesla si la documentatia pusa pe internet de Wikileaks: http://www.enational.ro/dosarele-enational/construiti-va-un-generator-tesla-si-aveti-electricitate-pe-gratis-170724.html/ Schema urmatoare mi-a retinut atentia. Am sa o construiesc si am sa masor tensiunea obtinuta la bornele + si -. Sa vedem ce o sa iasa... Editat Iunie 19, 2014 de overseas Link spre comentariu
MaesTTro Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 (editat) Chiar si in cazul antenei cu priza de pamant este vorba tot de o energie de radiofrecventa atmosferica. De fapt discutia este purtata si in jurul idei de a converti si alte forme de energie intr-o diferenta de potential suficienta pentru a aprinde un LED. Cam asta reprezinta "?" Pentru captarea diverselor forme de energie nu sunt impuse restrictii: fie in static ,fie in dinamic... De exemplu o idee care mi-a venit acum: Poti merge pe strada si incarci geaca electrostatic aceasta energie o inmagazinezi si aprinzi un LED. În cazul antenei nu, la fel dumnevoastră aţi postat un circuit format din antenă, LED şi conectare la pămînt Ok, deci sa continuam. In articolul urmator se face referire la generatorul lui Tesla si la documentatia pusa pe internet de Wikileaks: http://www.enational.ro/dosarele-enational/construiti-va-un-generator-tesla-si-aveti-electricitate-pe-gratis-170724.html/ Schema urmatoare mi-a retinut atentia. Am sa o construiesc si am sa masor tensiunea obtinuta la bornele + si -. Sa vedem ce o sa iasa... Schema aceasta am mai văzut-o pe forum, îmi pare că cineva spunea că în timpul unei furtuni cu descărcări electrice poţi auzi în căşti nişte sunete de natură electrică. La fel e vorba de randament mic, încearcă să-l realizezi. Editat Iunie 19, 2014 de MaesTTro Link spre comentariu
unuldinei Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 Pe timp de furtuna sa NU pui nimic legat la urechi sau alte parti ale corpului de orice se poate transforma in paratrasnet !!! Cand eram mai mic am facut un "long wire" de vreo 15m . Ei bine ... la fulgere aveam mici descarcari pe tevile de la calorifere si borna antenei mele, iar odata chiar am dat mana cu trompa unui elefant... care statea ascuns in firul asta . - Asa ca fara eroisme de genul Bejamin Franklin , da ? ! - Vrei sa aprinzi un LED ? din tensiuni alternative cu ridicatoare de tensiune cu diode de curenti foarte slabi , cel mai tare dupa mine ar fi sa o faci cu ajutorul radiatiei cosmice . Asta e destula ! 1 Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 Un comentariu legat de antena long wire de pe acel site: Syscami Galati · Universitatea Dunarea de Jos Galati Nu este fictiune dar nici un mare secret aceasta energie "gratuita" datorata electricitatii statice din atmosfera. Orice barbat care are minim 40 de ani, isi aminteste ca acum 20 - 25 de ani era o joca de-a radio galena. Luam o casca de la un receptor telefonic si o legam in serie cu o dioda F 407 ,cu o sarma lunga de blocul vecin. Prindeam gratis postul de radio Romania 1 . Dar .... daca erai cu picioarele goale pe ciment sau atingeai si o teava, te curentai de "te dadea" de pamant. Daca masurai cu Voltmetrul erau intre 30 si 90 de V dar ...... NU EXISTA PUTERE - AMPERAJ . Nu se putea aprinde un bec nici macar de 24 V , doar unul mic de lanterna de 3,5 V. Deci lucruri stiute si nesecrete. Nimic senzational ; doar pentru cei care nu au facut clasa a 7-a unde se invata aceste notiuni de fizica.Oricum in afara de un telefon mobil care il vei incarca in 3 zile sau il vei "praji" in 3 secunde, nu prea ai ce sa faci cu energia asta"gratuita" care oricum este fluctuanta , poti avea 5 volti apoi 11o si iar 4 volti .... nu se poate stabiliza si inmagazina decat cu costuri foarte mari ce nu se justifica. De amuzament puteti sa incercati dar e posibil sa ardeti telefoanele cand vine un "val " mai mare de tensiune statica captata de acest dispozitiv. http://www.enational.ro/dosarele-enational/construiti-va-un-generator-tesla-si-aveti-electricitate-pe-gratis-170724.html/ Deci este o energie fluctuanta azi poti avea cativa milivolti maine cateva zeci sau sute de volti dupa cum ai noroc. In nici un caz nu ating antena in timpul furtunilor! Ea se cupleaza la impamantare. Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 (editat) - Vrei sa aprinzi un LED ? din tensiuni alternative cu ridicatoare de tensiune cu diode de curenti foarte slabi , cel mai tare dupa mine ar fi sa o faci cu ajutorul radiatiei cosmice . Asta e destula ! Fii putin mai clar legat de energia cosmica. De pilda cand nu ai semnal pe TV ceea ce se vede pe ecran, zgomotul acela (popular "puricii") este dat de radiatia cosmica... Editat Iunie 20, 2014 de overseas Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 (editat) As vrea sa-mi spui unde se leaga priza de pamant la acea schema?! "De pilda cand nu ai semnal pe TV ceea ce se vede pe ecran, zgomotul acela (popular "puricii") este dat de radiatia cosmica..." Asa este, si fasaitul dintre posturile FM este al alien-ilor! Cat despre energia aia a aerului este un lucru bine stiut inca din clasele de gimnaziu de la Fizica si anume frecarea! Editat Iunie 20, 2014 de gica70 Link spre comentariu
Alexutz Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 Puricii de la televizor sunt generati de energia Kundalini sau de Qi-ul telespectatorului care, conform fizicii cuantice, interactioneaza cu materia in timp ce o observa. Sa se demonstreze ca nu e asa, as zice eu, in ton cu unii... Apoi faza cu antena long wire...sa aprinzi un bec de 3.5 si nu unul de 24-parca de 100mA cat aveau alea, iarasi nu tine fara macar un "transformator" care sa lucreze pe ce frecventa? Putem discuta despre licurici, fosforescenta si vanarea fotonilor cu arcanul... Link spre comentariu
MaesTTro Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 Pe timp de furtuna sa NU pui nimic legat la urechi sau alte parti ale corpului de orice se poate transforma in paratrasnet !!! Cand eram mai mic am facut un "long wire" de vreo 15m . Ei bine ... la fulgere aveam mici descarcari pe tevile de la calorifere si borna antenei mele, iar odata chiar am dat mana cu trompa unui elefant... care statea ascuns in firul asta . - Asa ca fara eroisme de genul Bejamin Franklin , da ? ! - Vrei sa aprinzi un LED ? din tensiuni alternative cu ridicatoare de tensiune cu diode de curenti foarte slabi , cel mai tare dupa mine ar fi sa o faci cu ajutorul radiatiei cosmice . Asta e destula ! Puteţi da detalii referitor la "long wire" ce dispozitiv era acela, doar o antenă de 15 metri şi gata? Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 Puricii de la televizor sunt generati de energia Kundalini sau de Qi-ul telespectatorului care, conform fizicii cuantice, interactioneaza cu materia in timp ce o observa. Sa se demonstreze ca nu e asa, as zice eu, in ton cu unii... Apoi faza cu antena long wire...sa aprinzi un bec de 3.5 si nu unul de 24-parca de 100mA cat aveau alea, iarasi nu tine fara macar un "transformator" care sa lucreze pe ce frecventa? Putem discuta despre licurici, fosforescenta si vanarea fotonilor cu arcanul... Aveti antena long wire? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 (editat) Puteţi da detalii referitor la "long wire" ce dispozitiv era acela, doar o antenă de 15 metri şi gata? Un fir de 15-20m sau mai mult, cu 1-3 izolatori din sticla sau portelan la fiecare capat.Se foloseau(nu stiu daca se mai folosesc) la aparatele de radio, mai vechi, cu tuburi electronice,la receptionarea undelor lungi,medii si scurte. Trebuiau sa fie destul de inalte si degajate,la distanta de pomi si cladiri. Editat Iunie 20, 2014 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 (editat) E usor de facut, pentru cine nu are: http://www.northcountryradio.com/Articles/Long%20Wire%20Antenna.htm Intrebare: daca se folosesc diametre diferite ale firului pentru antena Long Wire, au influenta asupra nivelului energiei captate din atmosfera? Nu stiu exact daca logica asta e buna: antena cu fir de 2mm diametru>> energie captata mai mare decat daca se foloseste fir de diametru 0,8mm Editat Iunie 20, 2014 de overseas Link spre comentariu
MaesTTro Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 E usor de facut, pentru cine nu are: http://www.northcountryradio.com/Articles/Long%20Wire%20Antenna.htm Intrebare: daca se folosesc diametre diferite ale firului pentru antena Long Wire, au influenta asupra nivelului energiei captate din atmosfera? Nu stiu exact daca logica asta e buna: antena cu fir de 2mm diametru>> energie captata mai mare decat daca se foloseste fir de diametru 0,8mm Teoretic ceea ce spui trebuie să fie corect, dacă s-ar utiliza nişte fire cu diametrul de ordinul micrometri nu cred că ar fi aceleaşi efecte . Chiar şi cu scopuri academice aşa ceva poate fi mortal pentru un om. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 (editat) Ok, deci sa continuam. In articolul urmator se face referire la generatorul lui Tesla si la documentatia pusa pe internet de Wikileaks: http://www.enational.ro/dosarele-enational/construiti-va-un-generator-tesla-si-aveti-electricitate-pe-gratis-170724.html/ Schema urmatoare mi-a retinut atentia. Am sa o construiesc si am sa masor tensiunea obtinuta la bornele + si -. Sa vedem ce o sa iasa... Încercaţi cu încredere schema de mai sus, i-am adus îmbunătăţiri mai jos. Editat Iunie 20, 2014 de NOSTALGIC Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 Încercaţi cu încredere schema de mai sus, i-am adus îmbunătăţiri mai jos. Da schema functioneaza 100%, am facut-o deja, insa rezultatele sunt neobisnuite, adica intr-un fel inexplicabile fata de ce am vazut in acel video... Tensiunea rezultata era de cca 20mV oarecum constanta, si peste aveam peak-uri de 8-10V la intervale de timp aleatoare de exemplu: 50s, 2min... Am cuplat un receptor pe antena iar in acele momente de peak-uri se auzeau pocnete (gen fulgere). In raza vizuala nu se vedeau fulgerele, e adevarat ca ploua asa mai maruntel... Vreau sa incerc montajul undeva pe o zona inalta si deschisa fara obstacole cu un fir cat mai lung daca reusesc sa-l intind la 100m, si cu priza de pamant de mai sus. Sa vedem ce o sa iasa... Link spre comentariu
Nostalgic Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 Da schema functioneaza 100%, am facut-o deja, insa rezultatele sunt neobisnuite, adica intr-un fel inexplicabile fata de ce am vazut in acel video... Tensiunea rezultata era de cca 20mV oarecum constanta, si peste aveam peak-uri de 8-10V la intervale de timp aleatoare de exemplu: 50s, 2min... Am cuplat un receptor pe antena iar in acele momente de peak-uri se auzeau pocnete (gen fulgere). In raza vizuala nu se vedeau fulgerele, e adevarat ca ploua asa mai maruntel... Vreau sa incerc montajul undeva pe o zona inalta si deschisa fara obstacole cu un fir cat mai lung daca reusesc sa-l intind la 100m, si cu priza de pamant de mai sus. Sa vedem ce o sa iasa... Rezultatele nu sînt neobişnuite dar nu ştii d-ta să le explici. Continuă cu perseverenţă ,pînă la urmă tot trebuie să descurci fenomenele ce se petrec în jurul nostru.Poate descoperi ceva ce nu au descoperit predecesorii noştri. Încă nu s-a epuizat premiul Nobel. Link spre comentariu
Postări Recomandate