Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rife machine

crocobaurul

Postări Recomandate

Tot aud de acest rife machine si am zis sa va intreb pe voi.Multi cred in acest rife machine ca terapie alternativa.Initial am crezul ca ca este vorba de un camp electromagnetic de joasa frecventa.Acum observ ca Rife este de fapt numele unuia.Vorbesc de infectii. Mor microbii cu chestia asta?Ca sugestie, daca vreti sa experimentati, mai bine va luati un mic hamster decat sa va bagati mainile in toate prostiile.

Editat de crocobaurul
Link spre comentariu

Da rife este numele unui savant neamt di vremea celui de-al doilea razboi. A construit un microscop cu ultraviolet cu interferenta cu care putea vedea virusurile vii si nu impregnate cu metale grele cum se face la microscopul electronic la care surprinzi doar niste snapshots din viata lor, la al lui rife se poate filma pe viu.

nici pana azi nu s-a egalat performanta acestui microscop.NASA ne promite ceva mult mai tare in vizibil cu medii in care lumina se propaga cu viteze de mii de ori mai mici ca in vid deci lungimi de unde numa bune pentru a vedea virusuri.

Omu a reluat experimentele lui tesla de distrugere a bacteriilor si virusurilor cu unde electromagnetice, rezultatele lui tesla erau cunocute ca frecventele tesla.

cu ajutorul acelui microscop rife a gasit si a documentat noi frecvente cunscute ca frecventele rife,

disructia se datoreza in parte rezonantei unor structurui slab cuplate care disipa greu energia si asfel sunt ditruse si partial reorganizarii apei care capata o structura nepeermisiva pentru acea forma de viata.

de atunci a evoluat, se fosesc nu numai frecvente singulare, ci si diverse forme de unda, pattenuri complexe, chiar si semnale complexe de genul unei melodii, fie ca e o bucla repetitva sau un semnal aperiodic cap coada.

exista si Rife roial society fondata in anglia.

problema e ca multe frecvente si semnale sunt patentate.

Link spre comentariu

disructia se datoreza in parte rezonantei unor structurui slab cuplate care disipa greu energia si asfel sunt ditruse si partial reorganizarii apei care capata o structura nepeermisiva pentru acea forma de viata.exista si Rife roial society fondata in anglia.

Ma gandeam sa pun chiar un document scris de mine referitor la interactia campului electromagnetic cu structuri vii.Daca e util cuiva il pun. E in lb romana.Rezonanta apei in structuri cuplate bilogic e la 2.5GHz, frecventa cuptorului. Daca ar fi ar fi apa distilata ar rezona pe frecv mult ma inaltaLa frecvente joase membrana celulara ecraneaza foarte bine, deci campul nu prea intra in celula.Si totusi ce ma nedumereste este ca este considerata terapie alternativa. Un experiment simplu ar fi sa cauti pe cineva ce are un mjcroscop optic banal, vezi microbii si vezi daca vor muri cand le aplici frecventa x. Corect? Editat de crocobaurul
Link spre comentariu

Terapie alternativa, lumea larga nu pre stie fizica, poti pune daca vrei, rife poate fi incadrata partial la terapiile cu apa, oricum sunt multe terapii cu apa, cea mai raspandita e homeopatia, apa are capacitatea de a amplifica sructuri, si alte substante in forma lichida ce formeaza punti de hidrohen o au, dar apa este una din cele mai puternice si cea mai raspandita la noi pe pamint.

Link spre comentariu

Te rog sa pui documentele care le ai eventual si ceva scheme electronice ale aparatelor.Legat de homeopatie voi incerca sper sa am acceptul administratorului sa dechidem un topic sau un subiect aici despre asa ceva.

Link spre comentariu

Eu sustin folosirea terapiilor alternative atunci cand cele clasice nu mai functioneaza. De asemenea folosirea acestor terapii ca si complementare, pot interfera negatv cu terapiile consacrate.

Cum vreti sa distrugeti microorganisme, in vivo sau in vitro? In vitro, sub microscop cum va indica cineva mai sus, s-ar putea sa moara datorita conditiilor improprii vietii, aveti nevoie de medii de cultura specifice pentru fiecare microorganism, ca sa puteti testa eficienta acestor terapii.

Deocamdata avem la dispozitie antibioticele, destul de eficiente inca, si daca ar fi fost folosite corect, nu dupa ureche, probabil nu existau in ziua de azi atatea rezistente. Daca cineva le combate datorita efectelor adverse, trebuie sa stie ca aceste efecte sunt dependente de doza si daca am reusi sa obtinem si in vivo concentratia minima inhibitorie corect, poate nu ar fi atatea efecte adverse.( Personal, mie nu mi se par asa infricosatoare, pentru ca greata, varsaturi si diaree facem si de la mancare sau alcool, dar acolo nu se agita atat romanul consumator.)

Unele dintre cele mai toxice sunt antifungicele, si aceasta toxicitate li se trage din faptul ca unele ciuperci au structura foarte asemanatoare cu anumite celule din organismul nostru si asfel antifungicele actioneaza si pe componente din celulele proprii si le distrug, nu doar pe fungi.

Cred ca aceste unde electromagnetice nu fac discriminare si atunci afecteaza si restul organitelor celulare.

Daca vreti sa ucideti microorganismele din mediul inconjurator cu aceste unde, eu zic ca este mai usor cu niste clor si UV.

Link spre comentariu

Corect, avem si antibiotic si antiviral.Si totusi de exemplu malaria e rezistenta la toate medicamentele pisibile. UV? Asta e asptic. Adica are actinue neselectiva aupra microorganismelor.Am

Link spre comentariu

Malaria nu este rezistenta, in strainatate sunt tratamente antimalarice care se administreaza in doza unica. Nu poate fi eliminata din mediu pentru ca este foarte raspandita si campaniile de eradicare prost conduse.

Ultravioletele sunt eficiente pentru unele tipuri de bacterii, pentru unele bacterii si virusuri este de ajuns expunerea la aer (chiar si HIV rezista putin in aerul atmosferic)

Bacilul Koch (responsabil pentru TBC) rezista zeci de ani in mediul extern si poate fi distrus la temperaturi peste 180 grade. Nici bactericide nu avem pentru el, tratamentul este tuberculostatic (impiedica multiplicarea) pana cand isi revine sistemul imunitar, care de altfel nici acesta nu-l distruge ci doar il inactiveaza, il imbraca intr-o capsula de calciu.

Asa ca daca aceste unde electromagnetice distrug bacterii de acest fel, trebuie neaparat exploatate.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Asa,

Aici la bactericd mai putem vorbi de bactericid absolut. Adica omoara microbii selectiv in orice stadiu de dezvoltare ar fi ei. Erau ceva combinatiile orgnaile ale sufului. Ma insel ?

Nu trebuie sa mai astepti cel putin o perioda de viata a microbului.

Sper sa pot atasa fisierul. Face parte dintr-o lucrare scrisa mai de mult. Acum imi pare mai putin matura. Dar este bun pentru cei care vor sa se familiarizeze cu domeniul.

Un alt subiect pe care am sa il deschid este despre influenta antenelor asupra sanatii. Aparent nu are legatura cu discutia noastra, dar ca esenta are legatura pentru caa este tot interactiunea campurilor electromagnetice cu viata.

Influenta campurilor corectat.pdf

Link spre comentariu

Si eu am raspuns greu recunosc, dar ma lasati aici sa ma .. consum.

O fi escrocherie ca se vad stfel de aparate, poate au un interes.

http://www.rifevideos.com/dr_rifes_true_original_frequencies.html

virgula e un separator la ei adica frecventele alea sunt de KHz ....

Nu am cum sa ma conving daca este adevarat sau nu.

Si vreau niste explicatii mai credible nu structuri ale apei....

Acum, nici sa exageram ca daca nu am explicatie nu o merge.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări