Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA2003

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 6 ani mai târziu...

Vreau sa construiesc un mic amplificator , ceva tip interfon de ghiseu : un microfon si la vreo 10 metri de acesta un difuzor care cel mai probabil va fi o boxa de calculator de 2-3 W / 4 sau 8 Ohmi .

Am gasit doua TDA 2003 pe care ma gandesc sa le folosesc conecate in punte ; am gasit aceasta schema :

http://forum.allaboutcircuits.com/attac ... 1227619371

inainte de a ma apuca de lucru vreau sa intreb daca are cineva sugestii de imbunatatire a acestei scheme , sau de ce nu , alte scheme mai potrivite pentru ce vreau eu sa construiesc .

Multumesc !

Link spre comentariu

Pai tocmai aia e schema la care am facut si eu referire, ca tot dintr-un pdf de-al integratului este. Nu vad ce nevoie ai sa te uiti pe forumuri ca sa citesti parerile altora, domeniul audio este unul extrem de subiectiv, imi este greu sa cred ca va exista ceva vreodata universal acceptat de toti, intotdeauna va exista cineva dispus sa "optimizeze" ceva, insa ai pdf-ul care ofera o solutie deja testata de producator, si este foarte simplu de verificat si realizat.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Am facut pana la urma amplificatorul cu doua TDA2003 in punte si acum am cateva intrebari legate de difuzoarul sau difuzoarele pe care ar fi bine sa le atasez . Am gasit doua difuzoare de 10W/4Ohmi si vreo patru de 6W/8Ohmi ; care ar fi cea mai potrivita configuratie pentru acest mic amplificator ?Este nevoie de radiator pentru cele doua TDA-uri ? Daca da , poate fi un singur radiator pentru amandoua ?Multumesc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări