nico_2010 Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 In 9 iunie 2014 cei de la Atmel lanseaza aplicatia AVRtools, cel mai probabil ca replica la Flowcode de la Matrixmultimedia. Aplicatia, bazata pe interfata grafica avansata are aproximativ aceleasi functii ca si Flowcode, insa, spre deosebire de aceasta din urma, nu este din pacate disponibila in varianta "demo". Poate cei de la Atmel se vor gandi sa puna in circulatie si o varianta "student" sau "demo" pentru evaluare, nu de alta dar varianta "standard" costa 99 USD, iar varianta "proffesional" este 149 USD. Mai multe informatii puteti gasi aici: http://avrtools.no/Main.asp?page=2 Link spre comentariu
Vizitator tibiatg Postat Iulie 9, 2014 Partajează Postat Iulie 9, 2014 am luat versiunea trial ( http://avrtools.no/Main.asp?page=16 ) si se poate intui relativ bine cam de ce e in stare . este o aplicatie preferata de cei care vin din domeniul PLC-urilor . asa cum nici ladder logic nu este programare si AVRtools este mai mult o jucarie cu blocuri logice , dar placuta as putea spune. eu il consider un plus pentru Atmel si nu l-am studiat decit 10 minute . in comparatie cu Flowcode ( la care am pierdut tot atita timp ) ,AVRtools pare mai complex . dar este doar o parere formata in timp foarte scurt . daca il cumpar si o sa am timp o sa mai las ceva opinii . Link spre comentariu
Vizitator tibiatg Postat Iulie 23, 2014 Partajează Postat Iulie 23, 2014 ei am cumparat AVRtools si pare si pare un software care promite . mai are ceva bug-uri dar sper ca vor fi rezolvate in timp. oricum eu imi fac datoria sa trimit feedback-uri . l-am luat si in ideea ca varianta de 149 o sa o primesc ca un update la cel care il am deja . asa e trecut pe site-ul lor dar deocamdata se pare ca nu e terminat . pentru moment e cel mai simplu mod de programare avr si apropo , nu e nevoie de STK 600. merge si cu un programator de la Plolulu. l-am testat. in rest ce sa spun. totul tine de imaginatia fiecaruia . este ideal de folosit pt cei care au inceput cu circuite logice si automatisti. Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 SScuze ca postez intr-un suboect din 2014 dar nu are rost sa deschid un subiect nou. Pana la urma s-a ales praful de acest software? Mai are cineva o ultima versiune pentru download? Multumesc. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Martie 26, 2018 Autor Partajează Postat Martie 26, 2018 Nu mai exista softul cu pricina. Au renuntat la el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum