sz3bbylA Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 am un amic cu un bar care vrea sonorizare afara si nu stiu cum sa o concep problema e ca afara trebuie cam 6 boxe (de preferabil de tavan)pt ca terasa are un acoperis inauntru are un amplificator 70v 100v nu stiu daca as putea face o isprava sa-i leg cele 6 boxe pe amplificatorul care-l are pt ca e la o strada principala unde trec multe masini si acopera sunetul poate imi da cineva o idee cum as putea sa-i leg cele 6 boxe ca sa se auda afara sau poate exista vre-un montaj care sa amplifice sunetul sa se auda afara daca ar trebui sa iau un alt amplificator nu stiu cam ce putere mi-ar trebui ca sa acopar sunetul masinilor suprafata nu e chiar asa mare , cam 5m x 10m dar toata problema e in sunetul masinilor care trec prin fata barului va multumesc, Link spre comentariu
Vizitator alecsandra Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 (editat) Se numeste sonorizare ambientala de exterior. In primul rand trebuie stiut ce putere are amplificatorul din interior si ce putere au boxele respective. Puterea totala a boxelor nu trebuie sa depaseasca puterea amplificatorului. Pentru terasa recomandat ar fi sa se foloseasca un alt amplificator si sa se tina cont de aceeasi regula (puterea totala a boxelor sa fie mai mica sau cel mult egala cu puterea amplificatorului). Puterea boxelor pe terasa ideal sa fie de cca. 20-40W gen XE65 (daca este zgomot puternic dupa cum ziceti). Pentru 50-60 mp 5-6 difuzoare de tavan ajung. Editat Iunie 26, 2014 de alecsandra Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum