iuliantv Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 tda8842 2y defect pe partea RGB l-am inlocuit cu tda8842 s1 2y dar se pare ca nu sant equivalente pe partea de sunet,am sunet foarte slab, reglabil dar cu mici pocnituri in difuzoare ,se poate adapta cel cu s1 2y cu ceva adaptari,? ce equivalent are pentru un chassis 11ak19 90",varianta mono(bifonic) am montat si tda 8840 2y / 8843 2y. si se comporta la fel,mai am si 8844 2y 8841 2y dar momentan nu am soclu pentru a le testa,si nici nu ma pot duce dupa el din motive de sanatate va multumesc Link spre comentariu
cristronic Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Daca sasiul este stereo,eu cred ca sunt ceva probleme cu procesorul de sunet MSP34-----.Cu TDA8843 2y trebuie sa mearga fara probleme. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 5, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2014 Daca sasiul este stereo,eu cred ca sunt ceva probleme cu procesorul de sunet MSP34-----.Cu TDA8843 2y trebuie sa mearga fara probleme. este mono(bifonic) nu are modulul cu msp,momentan este in stby am inlocuit chassiul cu unul stereo,dar e bine de stiut poate o veni si timpul lui,sau o fi sa mai cada vre-o unul. va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum