Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung LE27S71B defect imagine

stefank

Postări Recomandate

Buna ziua acest tv lcd afiseaza doar citeva linii subtiri verticale de diferite culori in partea stinga a displayului , restul este negru , iluminatul de fond exista . In caz ca e defect panelul , mai exact ceva trasee intreupte , se poate remedia ? codul panelului este V270B1 L01 . Multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefank

5

• cianyika

1

• Gabriel_S

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

nu am vazut panglica suplimentara de la t-con spre driverele laterale dar conform fisei tehnice a panelului are o panglica ce leaga driverele superioare de cele laterale in coltul dreapta sus dar pe care eu nu am observat-o , oricum am returnat televizorul , multumesc pentru raspuns

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Revin cu acest topic , televizor Sanyo CE27LC6-B cu iluminare de fond dar fara imagine . Panelul este acelasi de mai de sus , t-con V270B1-L01-C ; sapind mai adinc prin t-con am gasit un stabilizator MMC6100B care in intrare are 3,5 volti dar in iesire doar 0,8 volti dar nu am gasit date despre el si nu stiu cit ar trebui sa fie pe iesire 

Link spre comentariu

am schimbat stabilizatorul cu unul gasit pe o placa de baza , smd gen 78XX inscriptionat LF18 , la intrare acum sint 3,3 si la iesire 1,8 , televizorul merge ok si stab-ul nu se supraincalzeste

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări