stefank Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Buna ziua acest tv lcd afiseaza doar citeva linii subtiri verticale de diferite culori in partea stinga a displayului , restul este negru , iluminatul de fond exista . In caz ca e defect panelul , mai exact ceva trasee intreupte , se poate remedia ? codul panelului este V270B1 L01 . Multumesc . Link spre comentariu
cianyika Postat Iunie 8, 2014 Partajează Postat Iunie 8, 2014 Aveti in partea dreapta cum va uitati din spate o panglica care pleaca de la tcon inspre panel ? Link spre comentariu
stefank Postat Iunie 9, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2014 nu am vazut panglica suplimentara de la t-con spre driverele laterale dar conform fisei tehnice a panelului are o panglica ce leaga driverele superioare de cele laterale in coltul dreapta sus dar pe care eu nu am observat-o , oricum am returnat televizorul , multumesc pentru raspuns Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 acolo era vb de o sursa de 2.5v de pe t-con... Link spre comentariu
stefank Postat Septembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Revin cu acest topic , televizor Sanyo CE27LC6-B cu iluminare de fond dar fara imagine . Panelul este acelasi de mai de sus , t-con V270B1-L01-C ; sapind mai adinc prin t-con am gasit un stabilizator MMC6100B care in intrare are 3,5 volti dar in iesire doar 0,8 volti dar nu am gasit date despre el si nu stiu cit ar trebui sa fie pe iesire Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 uitate aici Samsung LE32R71BX brak obrazu - elektroda.pl Link spre comentariu
stefank Postat Septembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2014 multumesc Link spre comentariu
stefank Postat Septembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2014 am schimbat stabilizatorul cu unul gasit pe o placa de baza , smd gen 78XX inscriptionat LF18 , la intrare acum sint 3,3 si la iesire 1,8 , televizorul merge ok si stab-ul nu se supraincalzeste Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum