Vizitator gicu_ro Postat Noiembrie 23, 2006 Partajează Postat Noiembrie 23, 2006 Salutare! Vreau sa montez pe masina 2 difuzoare in plus. Spatiul disponibil este exact pentru unele de 10cm diametru. Ele vor fi amplasate in spate, langa luneta. Pentru ca spatiu este de doar 10cm vreau sa scot cat mai mult din el. Nu ma intereseaza un volum sonor foarte ridicat, ci doar sa fie de ce mai buna calitate posibila. Am gasit pe net in diferite magazine online doua modele mai interesante, zic eu:- Pioneer TS-1056, Putere 100 W, 10 cm, Doua cai, 90 dB, putere nominala de intrare 20 W, 45 - 22.000 Hz, la pretul de 125,47 RON- Magnat Xcess 102, diametru 10 cm, putere 60W RMS (110W max) raspuns in frecventa: 42 - 32000 Hz, la pretul de 204 RON.Daca de pioneer am auzit, si am cateva recomandari, de magnat inca nu am auzit, insa caracteristicile date pe site sunt superioare.Daca puteti sa imi dati cateva informatii.. oferte.. recomadari.. ce ati mai folosit pe masini v-as fi recunoscator. Playerul folosit este un Sony Xplod CDX-S22 (4x45 wati). Link spre comentariu
ionut20 Postat Noiembrie 23, 2006 Partajează Postat Noiembrie 23, 2006 preturile sunt la pereche? sau la bucata?Cele de la pionner sunt prea scumpe pt caracteristicile lor. Cele de la Magnat, daca sunt originale, si sunt la pereche la pretul ala, eu zic ca sunt acceptabile.De ce nu merge tot pe sony si pt difuzoare? Link spre comentariu
Vizitator gicu_ro Postat Noiembrie 23, 2006 Partajează Postat Noiembrie 23, 2006 Preturile date mai sus sunt pentru o pereche de difuzoare. In legatura cu difuzoarele Sony... nu prea am auzit lucruri bune, adica sunet cam "infundat", fiabilitate scazuta.. etc. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 23, 2006 Partajează Postat Noiembrie 23, 2006 prin oferta baietilor de la be-loud.ro te-ai uitat ? ca au si pe acolo multe .... Link spre comentariu
hugo Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 Nu sunt meserias in difuzoare insa nu stiu cat de adevarat e acel 42 Hz la un difuzor de 10 cm. Mi se pare mai normal un 80 Hz cum gasesti scris pe un difuzor Blaupunkt.Sunt rezistente insa fata de Pioneer, Sony, Panasonic sunt un pic cam brutale. La volum mic "joasele" sunt mai discrete fata de concurenta, la volum mare te izbesc binisor. :smt007 Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 Nu sunt meserias in difuzoare insa nu stiu cat de adevarat e acel 42 Hz la un difuzor de 10 cm.pe la vreo -15 db ..... se poate :axe: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum