Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari ptr difuzoare auto de 10cm diametru

Vizitator gicu_ro

Postări Recomandate

Vizitator gicu_ro

Salutare! Vreau sa montez pe masina 2 difuzoare in plus. Spatiul disponibil este exact pentru unele de 10cm diametru. Ele vor fi amplasate in spate, langa luneta. Pentru ca spatiu este de doar 10cm vreau sa scot cat mai mult din el. Nu ma intereseaza un volum sonor foarte ridicat, ci doar sa fie de ce mai buna calitate posibila. Am gasit pe net in diferite magazine online doua modele mai interesante, zic eu:- Pioneer TS-1056, Putere 100 W, 10 cm, Doua cai, 90 dB, putere nominala de intrare 20 W, 45 - 22.000 Hz, la pretul de 125,47 RON- Magnat Xcess 102, diametru 10 cm, putere 60W RMS (110W max) raspuns in frecventa: 42 - 32000 Hz, la pretul de 204 RON.Daca de pioneer am auzit, si am cateva recomandari, de magnat inca nu am auzit, insa caracteristicile date pe site sunt superioare.Daca puteti sa imi dati cateva informatii.. oferte.. recomadari.. ce ati mai folosit pe masini v-as fi recunoscator. Playerul folosit este un Sony Xplod CDX-S22 (4x45 wati).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

2

• ionut20

1

• hugo

1

Top autori în acest subiect

preturile sunt la pereche? sau la bucata?Cele de la pionner sunt prea scumpe pt caracteristicile lor. Cele de la Magnat, daca sunt originale, si sunt la pereche la pretul ala, eu zic ca sunt acceptabile.De ce nu merge tot pe sony si pt difuzoare?

Link spre comentariu
Vizitator gicu_ro

Preturile date mai sus sunt pentru o pereche de difuzoare. In legatura cu difuzoarele Sony... nu prea am auzit lucruri bune, adica sunet cam "infundat", fiabilitate scazuta.. etc.

Link spre comentariu

Nu sunt meserias in difuzoare insa nu stiu cat de adevarat e acel 42 Hz la un difuzor de 10 cm. Mi se pare mai normal un 80 Hz cum gasesti scris pe un difuzor Blaupunkt.Sunt rezistente insa fata de Pioneer, Sony, Panasonic sunt un pic cam brutale. La volum mic "joasele" sunt mai discrete fata de concurenta, la volum mare te izbesc binisor. :smt007

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări