Vizitator amiri Postat Martie 26, 2004 Partajează Postat Martie 26, 2004 are cineva scheme de emitatoare sau pe ce site trebuie sa caut..mersi :lol: Link spre comentariu
Incepator Postat Martie 26, 2004 Partajează Postat Martie 26, 2004 Am eu pe siteceva scheme. edited by cniky Link spre comentariu
cniky Postat Martie 26, 2004 Partajează Postat Martie 26, 2004 ce fel de emitatoare?banda,puntere,etc ... :wink: Link spre comentariu
Vizitator amiri Postat Martie 27, 2004 Partajează Postat Martie 27, 2004 Icepator,care este site- :P ul?Cniky,vreau de banda de putere de care poti dar emitatoare sa fie thx. Link spre comentariu
cniky Postat Martie 27, 2004 Partajează Postat Martie 27, 2004 iti recdomand sa incepi cu ceva mai `jos` ,daca nu ai experienta in domeniu,cu miniemitatoare (vezi spre ex. si site-ul lui Incepator http://www.nastase.go.ro/ ) Tot nu mi-ai raspun la intrebarea mea, Cniky,vreau de banda de putere de care poti dar emitatoare sa fie nu este un raspuns ... :wink: Link spre comentariu
Vizitator amiri Postat Aprilie 6, 2004 Partajează Postat Aprilie 6, 2004 nu sunt incepator,fac emitatoare de la 10 ani...acum am 23 imi trebuie ceva scheme,idei noi pe care poate nu le-am aplicat :lol: ,apropo ti-am raspuns la intrebare citeste mai susCniky,vreau de banda de putere de care poti dar emitatoare sa fie thx. Link spre comentariu
Incepator Postat Aprilie 7, 2004 Partajează Postat Aprilie 7, 2004 Intra si tu aici si poate gasesti ceva interesant: http://w1.859.telia.com/~u85920178/index.htm Bine si pana la urma care este banda care te intereseaza am,fm ...? si ce putere doresti sa aiba emitatorul tau? Link spre comentariu
Vizitator amiri Postat Aprilie 12, 2004 Partajează Postat Aprilie 12, 2004 pana la urma doresc emitator pe banda fm si puterea de la 1 la 10w mersi Link spre comentariu
cniky Postat Aprilie 12, 2004 Partajează Postat Aprilie 12, 2004 pana la urma doresc emitator pe banda fm si puterea de la 1 la 10w mersi salut am o intrebare stie cineva de un radio pirat in cta se numeste ´radio pro mb´are cineva vreo informatie orice va rog tot ce stiu e ca cel care emite si-a facut singur emitatorul pe fm de 4w...omule jur ca postezi total aiurea si cum te duce capul,nu am timpul si nervii necesari sa fac pe `femeia de servici` dupa tine,spune ce ai de spus intr-un singur pos,nu posta consecutiv cum iti mai aduci aminte de ceva...,pentru asta poti folosi butonul Edit , si inca ceva ...,ai postat aceiasi cere in 3 locuri pe acest forum,era suficient o singura data,sigur se lua la cunostinta cererea ta daca faceai acest luru,fi mai atent pe viitor. :twisted: Inainte de toate,tin sa iti aduc la cunostinta (sau sa-ti reamintesc) ca pentru asa ceva ai nevoie de autorizatie,si nu iti recomand sa faci `de capul tau` emisii in banda FM,autoritatile nu vor fi foarte incantate ... :roll: Daca administratorul forumului va permite,vei primi informatile necesare aici,daca nu,spor la search pe net sau PM-me ... :wink: Link spre comentariu
Incepator Postat Aprilie 15, 2004 Partajează Postat Aprilie 15, 2004 Un exemplu concret,am un prieten care a avut radio milenium si era cat pe ce sa fie arestat .Au venit mascati cu pistoale puse la cap si cu faze ca :fata la perete.........Asa ca ai mare grija ce-ti doresti :roll: Link spre comentariu
cniky Postat Aprilie 15, 2004 Partajează Postat Aprilie 15, 2004 Un exemplu concret,am un prieten care a avut radio milenium si era cat pe ce sa fie arestat .Au venit mascati cu pistoale puse la cap si cu faze ca :fata la perete.........Asa ca ai mare grija ce-ti doresti :roll:alea-s faze de impresionare oricum, cu mascatii si gesturi de genu din partea lor,dar fara echipamente oricum ramai,nu stiu cum e cu amenzile acum,sau in ce cadru juridic este incadrata fapta..Si pe mine m-a bantuit `ideea` de foarte mult timp,de ceva ani buni,dar am renuntat,prefer sa dorm linistit... :wink: Link spre comentariu
Vizitator bobina Postat August 28, 2004 Partajează Postat August 28, 2004 Are dreptate cniky, problema e ca fiecare om e curios, curiozitatea ptr performanta tehnica e de inteles, incearca sa il construiesti pe "Veronica"-exista in varianta 1W si 5W. Posturile pirat nu le incurajez, in curind vor bloca orice tip de comunicatie, daca se merge in ritmul asta...referitor la posibilitatea de a fii prins, tehnic nu e nici o problema, cei care scapa neprinsi scapa ca sint prea multi, dar le vine rindul la toti. Oricum daca vrei sa vezi cum functioneaza, Veronica e O.K.-daca nu l-ai contruit cumva in cei 10 ani de experienta... Link spre comentariu
Vizitator amiri Postat Iunie 5, 2005 Partajează Postat Iunie 5, 2005 vreu si eu scheme de emitatoare diferite modele,am incercat si eu citeva dar tot timpul caut sa le schimb,deoare ce parca nu pre vor sa functioneze in parametri normali..cred,.,astept adrese de la voi..dar nustiu daca mai stiti voi vreo adresa pe care eu sa nu o fi incercato dar totusi cum spuneam...si astept ori cind sugesti si comentari in ceia ce inseamna emitator,codor stereo,antene ,masurarea cablului,(lambda) [email protected] sau [email protected][/b] Link spre comentariu
luc Postat Iunie 7, 2005 Partajează Postat Iunie 7, 2005 problema e ca majoritatea vor emitatoare si schemele lor dar neglijeaza sau nu stiu sa calculeza o antena.adevarul e ca ,cu 100mw bati si 5km daca ai antena pe bloc si un receptor sensibil Link spre comentariu
cirip Postat Iunie 7, 2005 Partajează Postat Iunie 7, 2005 nu sunt incepator,fac emitatoare de la 10 aniamiri, de curiozitate, ce fel de oscilator ai folosit la emitatoarele pe care le-ai facut? Cum ai facut modulatia? Ai masurat vreodata caracteristica de modulatie (amplit/frecv) ? Distorsiuni? Multzam,Cirip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum