cozmalau Postat Iunie 5, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2014 (editat) Am masurat cu aparat digital DT-832 pe C.A. , nu am tensiune in colectoarele de joase si inalte , cred ca il las la proiecte esuate ca nu mai inteleg ce are, deci semnalul de inalte ajunge pana la baza tranzistorului cu o tensiune de 0,8v si de acolo nu mai merge, am schimbat si tranzistorul si tot nu merge.Semnalul de joase este prezent pe ramura de pe pinul 7 cu o tensiune de 1.5v pana la dioda iar dupa dioda am 5v dar nu se aprinde nici un led, culmea ca pe ramura cu mediile pana la baza tranzistorului am 0,8v si functioneaza iar joasele care au 5v pe ramura dupa dioda nu functioneaza, nu stiu ce sa mai inteleg , oricum multumesc pentru ajutor.Alimentarea se face cu 9v iar dupa redresare obtin 11,5V. Editat Iunie 5, 2014 de cozmalau Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Unde ai conectat cele 4 intrari neinversoare? adica ai facut corect si acea masa virtuala necesara pentru intrarile IN+? Link spre comentariu
cozmalau Postat Iunie 9, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2014 functioneaza orga, problema era o dioda si led-urile de medii trebuie inversate. Link spre comentariu
CornelM Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 care dioda? fii mai explicit te rog. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum