Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Axen ax032lm23-t2

cristiaCT

Postări Recomandate

Va salut.

Acest televizor Axen ax032lm23-t2, a inceput sa schimbe posturile  singur-moment in care telecomanda este inutila.Dupa o perioada nedeterminata se stabilizeaza pe un canal-telecomanda functionand normal putandu-se umbla la el.Inca nu am luat TV-ul sa il desfac dar as avea nevoie o idee ce sa verific.Sa fie de la tastele lui?Stiu ca aveau la taste,in general ,niste diode de sens parca.Sa fie de la vreuna?Sau ceva pe placa gen condensatori uzati?Stiu ca cer prea multe fara poze,dar cand il voi desface le voi uploada.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristiaCT

4

• palcu ion

3

• dan cod

3

• surubarila

3

Top autori în acest subiect

Salut! Daca in meniu ai optiunea de anulare a tastaturii TV-ului incearca asa si vezi rezultatul.Daca nu mai face le cureti/schimbi.Bafta!

Editat de surubarila
Link spre comentariu

Cu peria de sarma n-am incercat.Sunt sigur ca lurati in domeniu si prin 95'-96',De unde procurati la vremea aia push-button-e noi sa le schimbati?O picatura doua de spirt(nu era izopropilic atunci) pe langa motul cilindric si uneori mai mergeau.Nu era de durata si nici ca la carte dar...

Link spre comentariu

Cu peria de sarma n-am incercat.Sunt sigur ca lurati in domeniu si prin 95'-96',De unde procurati la vremea aia push-button-e noi sa le schimbati?O picatura doua de spirt(nu era izopropilic atunci) pe langa motul cilindric si uneori mai mergeau.Nu era de durata si nici ca la carte dar...

Cu alcool izopropilic,ulei siliconic sau cu spray contact se rezolva cele cu contact imperfect. In cazul prezentat contactul deschis al butonului prezinta o rezistenta mica si deregleaza reteaua rezistiva a tastaturii.Nu incerca cu "potiuni" ca-l strici mai rau.
Link spre comentariu

Am desfacut tv-ul.I-am facut proba desfacut si nu mai face.In afara de praf totul pare in regula.Are o placuta separat cu push butoane.Sa schimb just in case toate push butoanele?Nedesfacut,sarea pe canale cu +1 sau -1.Adica cand 1 cand 2 iar 1 iar 2 apoi 3 apoi iar 2,ca si cum ma jucam la up and down la canale.O sa ii trag o curatare de praf.Eventual sa ii schimb toate push butoanele?Multumesc!

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Cu respect d-le Dan,nu la dvs. m-am referit cand am dat timpul inapoi.De acord si cu d-l Fulgerik dar suntem aici sa schimbam idei(uneori neinspirate sau nefolositoare) mai degraba sa le ignoram decat "peria de sarma".

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări