cristiaCT Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Va salut. Acest televizor Axen ax032lm23-t2, a inceput sa schimbe posturile singur-moment in care telecomanda este inutila.Dupa o perioada nedeterminata se stabilizeaza pe un canal-telecomanda functionand normal putandu-se umbla la el.Inca nu am luat TV-ul sa il desfac dar as avea nevoie o idee ce sa verific.Sa fie de la tastele lui?Stiu ca aveau la taste,in general ,niste diode de sens parca.Sa fie de la vreuna?Sau ceva pe placa gen condensatori uzati?Stiu ca cer prea multe fara poze,dar cand il voi desface le voi uploada. Multumesc. Link spre comentariu
cristiaCT Postat Iunie 4, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2014 Maine sper sa il iau sa il desfac,si o sa revin cu poze.Nu au fost folosite tastele de pe el.Doar telecomanda. Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 (editat) Salut! Daca in meniu ai optiunea de anulare a tastaturii TV-ului incearca asa si vezi rezultatul.Daca nu mai face le cureti/schimbi.Bafta! Editat Iunie 4, 2014 de surubarila Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Eu sunt curios cum poti sa cureti push butoanele. Link spre comentariu
laur_12 Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 eu stiu cum !!!!! cu peria de sarma Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Cu peria de sarma n-am incercat.Sunt sigur ca lurati in domeniu si prin 95'-96',De unde procurati la vremea aia push-button-e noi sa le schimbati?O picatura doua de spirt(nu era izopropilic atunci) pe langa motul cilindric si uneori mai mergeau.Nu era de durata si nici ca la carte dar... Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Lucram si in 95 dar pe vremea aia nu prea erau push butoane.Eu le schimbam oricum.cu recuperate cu ce puteam. Link spre comentariu
Fulgerik Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Cu peria de sarma n-am incercat.Sunt sigur ca lurati in domeniu si prin 95'-96',De unde procurati la vremea aia push-button-e noi sa le schimbati?O picatura doua de spirt(nu era izopropilic atunci) pe langa motul cilindric si uneori mai mergeau.Nu era de durata si nici ca la carte dar...Cu alcool izopropilic,ulei siliconic sau cu spray contact se rezolva cele cu contact imperfect. In cazul prezentat contactul deschis al butonului prezinta o rezistenta mica si deregleaza reteaua rezistiva a tastaturii.Nu incerca cu "potiuni" ca-l strici mai rau. Link spre comentariu
cristiaCT Postat Iunie 5, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2014 Am desfacut tv-ul.I-am facut proba desfacut si nu mai face.In afara de praf totul pare in regula.Are o placuta separat cu push butoane.Sa schimb just in case toate push butoanele?Nedesfacut,sarea pe canale cu +1 sau -1.Adica cand 1 cand 2 iar 1 iar 2 apoi 3 apoi iar 2,ca si cum ma jucam la up and down la canale.O sa ii trag o curatare de praf.Eventual sa ii schimb toate push butoanele?Multumesc! Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Cu respect d-le Dan,nu la dvs. m-am referit cand am dat timpul inapoi.De acord si cu d-l Fulgerik dar suntem aici sa schimbam idei(uneori neinspirate sau nefolositoare) mai degraba sa le ignoram decat "peria de sarma". Link spre comentariu
cristiaCT Postat Iunie 5, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2014 Am schimbat toate push butoanele,curatat de praf merge ok,sper sa nu mai fie probleme.Multumesc! Link spre comentariu
palcu ion Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 (editat) nu mai deschid un alt topic tv din titlu a ramas fara telecomanda,as dori un cod pentru bravo sau smart Editat Ianuarie 22, 2015 de palcu ion Link spre comentariu
mariancalinescu Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 incearca cu MFY sau Smart cod 1486. Link spre comentariu
palcu ion Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 (editat) ce marca foloseste acest cod? sau ce cod emite pe decodorul JMY? Editat Ianuarie 22, 2015 de palcu ion Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum