Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lampi NOS NIB

mișa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mișa

19

• walldemar

4

• allexx1968

2

• victordascalescu54

2

Buna

M-am exprimat gresit de la inceput.Voiam sa spun "acceasi editie".Nu tin neaparat sa fie imperecheate.

Inainte cu 2 sau 3 zile de a ajunge prin Cluj las un mesaj aici.

Spor

Alex

Link spre comentariu

TUBURI EXCELENTE!

Din patru PCL86 dupa opt ore de "burned" (aprinderea filamentelor si lipsa tensiuni anodice),diferentele de parametri sunt mai mici de 1%,pentru PCL85 diferente nu exista iar pentru E88CC...,nu am cuvinte,multumesc pentru ajutor si cred ca o sa te mai "deranjez"cu ceva din seria tuburilor de BO-TV.de tipul PL***.

Multumesc inca odata!

L.E pentru aceste tuburi este aproape obligatoriu procedura de "ardere" cel putin 4 ore,sunt tuburi NOS si nu au fost utilizate niciodata.

Scuza-mi off'ul(!),nu ai din intamplare doua socluri pentru PFL200,recuperate pentru ca noi nu cred ca se mai fabrica ? :84

Editat de LMOlimpiu
Link spre comentariu

Ma bucur ca esti multumit. Lampile care aveau ca destinatie utilizarea industriala erau cu grija alese. Aveai mari necazuri daca opreai productia sau transmisia oricare ar fi fost motivul.

Socluri de PFL200 nu am. Eventual pot sa caut intr-o lada cu "chestii", in care nici eu nu stiu ce am, dar numai peste o saptamina, ca plec la munte intr-un loc unde nu este semnal la telefon si se aude piriul.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

TUBURI EXCELENTE!

Din patru PCL86 dupa opt ore de "burned" (aprinderea filamentelor si lipsa tensiuni anodice),diferentele de parametri sunt mai mici de 1%,pentru PCL85 diferente nu exista iar pentru E88CC...,nu am cuvinte,multumesc pentru ajutor si cred ca o sa te mai "deranjez"cu ceva din seria tuburilor de BO-TV.de tipul PL***.

Multumesc inca odata!

L.E pentru aceste tuburi este aproape obligatoriu procedura de "ardere" cel putin 4 ore,sunt tuburi NOS si nu au fost utilizate niciodata.

Scuza-mi off'ul(!),nu ai din intamplare doua socluri pentru PFL200,recuperate pentru ca noi nu cred ca se mai fabrica ? :84

V`am trimis MP in legatura cu doua socluri decale (PFL200) .Va dau eu ,bine`nteleg gratis. pentru ca meritati

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Vand lampi NOS NIB majoritatea de uz industrial/profesional.

E81CC Philips           80lei/buc

ECC88 Valvo            80lei/buc

ZM1082 Tungsram   40lei/buc

Lampile sunt cele din poze. Orice discutie pe PM.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/3712780/%23Lampi%20vanzare/ECC88%20ECC83.JPG

https://dl.dropboxusercontent.com/u/3712780/%23Lampi%20vanzare/E83CC%20E81CC.JPG

https://dl.dropboxusercontent.com/u/3712780/%23Lampi%20vanzare/ZM1082.JPG

ECC 83 (siemens) din poza mai sunt de actualitate?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări