Badrian1985 Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 Am construit un generator de impulsuri si ma confrunt cu o problema mare si serioasa. Lungimea gardului electric se intinde pe o lungime de 3Km si o data, cel putin pe saptamana mi se rupe firul din cauza ursului sau mistretului. Va rog ajutati-ma sa construiesc un sistem de protectie la supraincalzire a bobinei sau sa ma avertizeze printr-un semnal sonor sau luminos ca cineva mi-a rupt firul sau e cazut la pamant. O schema ceva sau un material de studiat ar fi de folos Stima si respect pt. cei ce-si rup putin din timpul lor pt. a ma ajuta. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Electronicserver Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 (editat) Protectia la supraincalzire o rezolvi cu un montaj cu termistor si releu .Termistorul lipit de bobina ; cand bobina ajunge la o temperatura mare , releul decupleaza alimentarea .Ce schema ai folosit? Editat Iunie 3, 2014 de Electronicserver Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Deasemenea se poate alimenta instalatia dintr-o sursa cu limitare de curent; la atingerea valorii reglate curentul nu mai creste (deci bobina nu se mai incinge) si, in acelasi timp, se poate transmite informatia in diverse moduri. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Care bobina in primul rand?Sa vedem schema. Link spre comentariu
Badrian1985 Postat Iunie 4, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2014 Va multumesc din suflet pt. idei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum