Vizitator onisifor Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 (editat) Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Unul din cele doua harduri de 500 gb Seagate nu mai functioneaza. Adica nu numai ca nu mai buteaza, dar nu il pot vedea nici in bios. Primeste curent, se aude ca se "invarte". Am avut probleme cu el de ceva timp, din pacate a trebuit sa aflu the hard way ca e un consumabil ce pica in timp. Slava Domnului, il am din 2008...si-a facut treaba. Stiti pe cineva care se ocupa cu reparatii hardware de hard-diskuri? Asta este obiectivul meu principal. Al doilea, dar nu neaparat cel din urma ar fi urmatorul: inainte sa pice de tot am copiat toate datele de pe aces hard pe unul extern, insa am avut proasta inspiratie sa le mut cu CUT la loc dupa ce l-am formatat( am presupus la momentul respectiv ca asa o rezolv...ca ar fi ceva software remediabil). Ma gandesc totusi ca aceste date existand efectiv la un moment dat pe cel de-al doilea hard, cel extern, as putea sa le recuperez de pe el cu un software bun. Deci, stiti cumva un software bun de recuperat date? Va multumesc, astept un semn! Am o groaza de date importante pe aces hard si trebuie sa o rezolv cat mai curand posibil! Editat Iunie 3, 2014 de onisifor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum