Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Calibrare touch-screen

surubarila

Postări Recomandate

Sanatate permanenta!Telefonul e Vodafone 455.Cand incerc sa-i calibrez touch-ul din setari>setari atingere>calibrare LCD imi apar punctele de referinta-stanga sus apas apoi dreapta jos jos apas iar la final cand dau pe punctul din centru se reia totul si nu pot iesi din calibrare.Zona din centrul touch-ului zic eu ca e buna fiindca alte comenzi simte acolo.V-as ruga o parere inainte de a-l schimba.Multam!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• surubarila

4

• 8429kyd

2

• allexx1968

1

• pop_ady44

1

Top autori în acest subiect

Multam pt.explicatii!Imi poti spune te rog de unde sa cumpar un touch pentru modelul asta?Eu nu l-am gasit separat doar telefoane "intregi" la vanzare.

Link spre comentariu

Buna

Am si eu aceeasi problema cu un Alcatel (tot de la Vodafone) dual sim.Ai gasit oare touch-screen?

Eu nu am gasit nicaieri.E functional inca,dar ma descurc greu.

Multumesc

Spor

Alex

Link spre comentariu

Sanatate permanenta!Pt.Allexx1968-intr-adevar pe O.......zii erau oferte dar mesajul primit de la ei a fost:nu mai avem pe stoc,cum a zis si Riderinblack_tm Am incercat la rubrica bazar>cumparari iar un coleg mi-a raspuns(prin PM) si trimis un telefon functional.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări