surubarila Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 Sanatate permanenta!Telefonul e Vodafone 455.Cand incerc sa-i calibrez touch-ul din setari>setari atingere>calibrare LCD imi apar punctele de referinta-stanga sus apas apoi dreapta jos jos apas iar la final cand dau pe punctul din centru se reia totul si nu pot iesi din calibrare.Zona din centrul touch-ului zic eu ca e buna fiindca alte comenzi simte acolo.V-as ruga o parere inainte de a-l schimba.Multam! Link spre comentariu
8429kyd Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 Nu ai ce sa ii faci,touch-ul trebuie schimbat.E decalibrat si reia ciclul la puncte mereu pentru ca nu puncteaza la cerculete. Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 3, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2014 Multam pt.explicatii!Imi poti spune te rog de unde sa cumpar un touch pentru modelul asta?Eu nu l-am gasit separat doar telefoane "intregi" la vanzare. Link spre comentariu
8429kyd Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 Daca nu ma insel acest vodafone e de fapt alcatel ot 455.Arunca un ochi pe ok..ii.ro sa vezi ce gasesti Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 3, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2014 Da,ai dreptate cautarea cu Alcatel OT-455 m-a dus direct acolo.Respect,sa traiesti! Link spre comentariu
allexx1968 Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Buna Am si eu aceeasi problema cu un Alcatel (tot de la Vodafone) dual sim.Ai gasit oare touch-screen? Eu nu am gasit nicaieri.E functional inca,dar ma descurc greu. Multumesc Spor Alex Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 este un sait la constanta cauta acolo gsmnet sper sa nu fie considerata reclama Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Nu au, m-am uitat eu inca de cand am vazut primul mesaj..... Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 14, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2014 Sanatate permanenta!Pt.Allexx1968-intr-adevar pe O.......zii erau oferte dar mesajul primit de la ei a fost:nu mai avem pe stoc,cum a zis si Riderinblack_tm Am incercat la rubrica bazar>cumparari iar un coleg mi-a raspuns(prin PM) si trimis un telefon functional. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum