Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bec sofit

Postări Recomandate

Salutare ,are cineva o idee daca exista soclu pentru un bec sofit 12v 21w(cel folosit deseori in plafoniera masinii),cum eu al folosesc la filtre audio vreau un soclu pt estetica lui ,doua fire lipite stiu.... easy way si gata :d  .  Stiu ca exista suporti de sigurante ,acele lamele mi-ar trebui care sa le lipesc pe cablajul imprimat dar sunt ff multe modele, daca cineva s-a lovit de problema aceasta rog un raspuns sau o solutie,stima si virtute.....

Editat de diff
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• diff

2

• Dr.L

1

• rinaldoparaipan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Becuri sofit de 21W nu am vazut.Maximum 10W.

Solutie ar fi:cumperi o plafoniera si folosesti soclul, fara dispersor.Esti sigur ca becul are 21W?

Daca da, desfaci lamelele de contact (fiindca cele de 10W sunt mai lungi decat cele de 5W folosite la plafoniere) si le prinzi pe cablaj la distanta potrivita.

Link spre comentariu

Nu este o idee rea,ansa mie ami trebuie cel putin 50 de socluri iar daca cumpar cu tot cu suportul de plafoniera nu se mai renteaza din punct de vedere al banutilor,ma uit la suporti de sigurante poate gasesc ceva,si da sofitul are 21 w 12v.

Link spre comentariu

Nu scrie aiurea, apasa pe butonul 'raspunde la acest topic' sau scrie direct in casuta pt raspunsuri rapide, de sub subiect.

Am editat eu, ca se intelegea ca rinaldoparaipan scrisese asta si tu l-ai citat.

Si eu am vazut becuri de 21W sofit. Au diametrul de 2-3x mai mare ca al celor normale de plafoniere.

O alta problema e, ca trebuie sa faca contact ferm si sa reziste la vibratii puternice de-a lungul timpului.

Nu cred ca soclurile ajuta din punctul asta de vedere.

Oricum, toate piesele filtrului trebuie lipite cu adeziv de suport/cablaj!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări