Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Curiozitati, sfaturi de urmat, mod de viata, etc...

Toni Marginean

Postări Recomandate

Mai e ceva acolo, cultural de data asta, fiecare isi doreste (in functie de intelect) sa ajunga pe banii lui. Astfel, copii de 14-16 ani isi iau viitorul in propriile manuţe si decid ca e suficient sa faca burgeri pe o mana de bani. Atata inteleg ei despre viata. Cand realizeaza ca o mana de bani nu-i duce prea departe in viata, e prea tarziu. Cultura lor e jalnica, dar sunt mandri ca si-au croit singuri un drum in viata.Ghici ce invataminte transmit copiilor? Si astfel se naste o natie mediocra (putin spus).Sunt mandru ca parintii mei au vrut mai mult pentru mine, caci astea sunt invatamintele de le transmit si eu copiilor mei.

Link spre comentariu

Asta face parte din cultura generala a oricui. Sa nu-ti pui asemenea intrebari atunci cand ajungi la o varsta si sa nu fii constient ca ai asemenea lacune..asta e problema. Dar mai periculos, mi se pare mie, este faptul ca persoane care, aparent, sunt doxa in mai toate, nu stiu lucruri elementare. Si mai periculos este atunci cand asemenea tipi scriu manuale!

Link spre comentariu
Toni Marginean

Asta face parte din cultura generala a oricui. Sa nu-ti pui asemenea intrebari atunci cand ajungi la o varsta si sa nu fii constient ca ai asemenea lacune..asta e problema. Dar mai periculos, mi se pare mie, este faptul ca persoane care, aparent, sunt doxa in mai toate, nu stiu lucruri elementare. Si mai periculos este atunci cand asemenea tipi scriu manuale!

Asta este cel mai periculos lucru deoarece are efecte pe termen lung datorita acumularilor defectuoase a unei intregi generatii (si asa bulversata).

Link spre comentariu

Stati linistiti, cine nu deschide o carte, nici nu vede nevoia sa scrie una.@florinelll, tehnic ai dreptate. Sansa este pozitiva. Dar si actiunea lui Leno se bazeaza pe "sansa" de a gasi prosti.

Link spre comentariu

Ba bine ca nu! Sunt de 10 ori mai multi decat noi, deci de 10 ori sanse sa gasesti mult mai multi prosti.

Depinde ce definesti prin "sansa". Daca vorbim de probabilitate, cred ca este exact aceeasi, pentru ca si numarul de destepti creste proportional (considerand ca distributia statistica este aceeasi).

Daca definesti prost pe cine vrei tu poti sa gasesti oricati.

Iar destept definesti la fel pe cine iti convine. Pe mama, pe tata, pe vecinul nu ca e prost ca asa am decis...

Inteligenta este sustinuta de genetica, dar se dezvolta intr-un ambient stimulant.

Daca pentru mai multe generatii lipsesc stimulii pentru dezvoltarea de indivizi inteligenti, ei vor fi deja mai prosti de la nastere.

Mi se pare ca aceste comparatii sunt un pic de genul vulpii care nu ajunge la struguri.

Inca in SUA pib-ul pe cap de locuitor e mare asa prosti cum sunt iar preturile sa nu credeti ca sunt neaparat mai mari.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Lista_%C8%9B%C4%83rilor_%C3%AEn_func%C8%9Bie_de_PIB-ul_pe_cap_de_locuitor

Sa continui cu lista celor mai bune universitati ?

sau cu asta

https://en.wikipedia.org/wiki/Nations_and_intelligence

Link spre comentariu
Toni Marginean
Exista trei metode de a deveni intelept:
Meditatia, care e cea mai nobila.
Imitatia, care e cea mai simpla.
Experienta, care e cea mai amara.
- Confucius

Vrei sa te fac sa râzi? Functioneaza!

Începem???
Pe cât facem pariu că:

VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ..
VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ..
VACĂ..
VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ.. VACĂ..
VACĂ..
Deja ştiu 4 lucruri despre tine:
1) Nu ai citit nici jumătate din "VACĂ"
2) Nu ţi-ai dat seama că una din ele era scrisă cu "B" (de la BOU )
3) Te-ai întors să te uiti care era scrisă cu "B" şi ţi-ai dat seama că ai luat ţeapă.
4) Acum zâmbesti, şi asta mă face să ştiu 12 lucruri despre tine:

1) Citeşti asta.
2) Eşti om.
3) Nu poţi pronunţa "P" fără să separi buzele
4) Tocmai ai încercat
6) Citeşti în continuare
7) Râzi de tine.
8) Erai aşa de ocupat să râzi de tine că ai sărit peste numarul 5).
9) Ai verificat dacă era vreun 5).
10) Tocmai ai râs din nou.
11) Inca râzi.
12) Acum te gândeşti pe cine vei plictisi cu asta, nu-i aşa?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări