Toni Marginean Postat Decembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Da, batranii nostri stiau asta demult. Socata este minunata! Este o bautura reconfortanta dar diferita de visin-ata, cires-ata, afin-ata, etc........! Link spre comentariu
gica70 Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 (editat) Eu prefer coacazata in loc de una mica, e grozava! Editat Decembrie 8, 2016 de gica70 Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/vaccin/institutul-cantacuzino-revine-in-subordinea-ms-si-de-azi-a-inceput-sa-produca-iar-vaccinuri-1445961 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 9, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2016 http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/vaccin/institutul-cantacuzino-revine-in-subordinea-ms-si-de-azi-a-inceput-sa-produca-iar-vaccinuri-1445961 Sunt si vesti bune! Link spre comentariu
nicolaus Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/sfaturi-vitale-despre-viata-impartasite-depersoane-60-ani-faci-nu-regrete-ajungi-labatranete-1_584993715ab6550cb83d25c2/index.html?ref=yfp Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Presa curat … românească Expresia „presa românească” este folosită greşit atunci când este atribuită publicaţiilor din mass-media de la noi din ţară care livrează mizerie publicului românesc în fiecare zi. Evenimentul zilei, Adevărul, PRO-TV şi alte publicaţii tipărite, online sau posturi TV sunt deţinute de unii care nu doresc deloc binele românilor. Acestea au programe şi livrează constant informaţii trunchiate menite să manipuleze şi să modifice percepţia românilor. Prin materialele publicate şi promovate se comportă precum ceea ce sunt: trusturi anti-româneşti. Cum pot fi atunci încadrate în categoria „presa românească”? Doar pentru că titlul publicaţiei şi materialele publicate sunt în limba română înseamnă că acel trust de presă este românesc? Doar pentru că mulţi autori ai articolelor publicate, mulţi redactori, moderatori şi regizori TV au nume româneşti, înseamnă că presa este românească? Ce înseamnă presă românească? Ce înseamnă românesc? Păi hai să vedem în dexonline: ROMANÉSC, -Ă, romanești, adj. (Livr.) Care are caracter de român, propriu românului. Care conține fapte, idei, întâmplări demne de un român. Se încadrează presa deţinută de străini şi care livrează publicului larg mizerii manipulatorii anti-româneşti în categoria „românesc”? Eu zic că nu. Şi atunci, propun să nu mai folosim expresia greşită „presa românească”, pentru că nu e românească deloc, ci să folosim expresia „presa din România” atunci când ne referim la trusturile de presă (TV, ziare, reviste, posturi radio, site-uri de ştiri online etc) care activează la noi în ţară. Este corect să spunem „presa din România” pentru că într-adevăr activează în România, însă asta nu înseamnă că ar fi proprie nouă românilor, demnă de români sau benefică românilor, ca să fie şi românească. Din contră, este anti-românească. Presă românească din păcate nu prea avem - informare adecvată se mai găseşte ici-colo doar pe unele site-uri şi blog-uri. De ce este presa importantă? Pentru că invadarea, colonizarea, exploatarea, prăduirea unui popor se realizează în zilele noastre (printre altele) şi prin „anestezierea creierului” poporului atacat. Iar această anesteziere (care înseamnă imposibilitatea de a pricepe ce ţi se întâmplă, imposibilitatea de a identifica sursa reală a problemei, imposibilitatea de a identifica şi implementa o soluţie de scăpare) se aplică asupra poporului român (şi celorlalte popoare invadate de mafia internaţională) prin Şcoală şi Mass-Media. Adevăraţii stăpâni ai presei din România I. Caracatița „Hearst” William Randolph Hearst, faimosul evreu american este fondatorul imperiului numit „Hearst” în toată lumea. În Romania îi spune «Sanoma Hearst Romania SRL» și are ca director general pe Elisabeth Loesberg. Compania Hearst deține următoarele ziare și publicații: Beau MondeBucătăria de aziCasa și grădinaCosmopolitanFemeiaFemeia de aziFHMMamiMămica de aziMarie ClaireNațional GeographicSănătatea de aziStory II. Caracatița „Ringer” Michael Ringier și soția sa, Ellen Ringier, sunt evrei din Elveția. Directorul general al «Ringer Romania» este Marius Hagger. Ringer România deține următoarele publicații: 100 cele mai bune companii pentru care să lucrezi100 femei de succes300 cei mai bogaţi româniBolero Bravo, Bravo Girl CapitalCompact BucureștiEvenimentul ZileiEvenimentul Zilei de DuminicăEvenimentul Zilei - ghid TVLibertateaLibertatea - Ediția de duminicăLibertatea IntegrameLibertatea pentru femeiLibertatea pentru femei - HoroscopLibertatea pentru femei – RețeteLibertatea pentru femei - Totul pentru mama meaLibertatea Special SănătateLibertatea - Supliment WeekendLumea FemeilorLumea Femeilor StyleTV ManiaTV SatelitUnicaUnica Wedding III. „Media Promo Valores” Hadrian Mateescu. Atât acesta, cât și directorul general al ziarului Click, Adrian Halpert, sunt evrei. Media Promo Valores deține următoarele: AdevărulAdevărul de SearăAvereaAverea Ghid TVClickClick de DuminicăClick Ghid TVDilema VecheDilemateca IV. „Central European Media Enterprises” Ronald Lauder este un evreu cunoscut și președinte al CME. Aceasta companie se extinde pe tot cuprinsul Europei Centrale și de Est. Pe 10 Iunie 2007 Ronald Lauder a fost ales președintele Congresului Mondial Evreiesc. Fiica sa Jane este căsătorită cu Kevin Warsh (evreu), guvernator la Rezerva Federală SUA. Deține următoarele publicații: AcasăMTV RomâniaPro CinemaPro TVPro TV InternaţionalSport.Ro V. „Kohlberg Kravis Roberts” Această caracatiță evreiască se extinde în toată lumea, în special în SUA și în Europa. Fondatorii și patronii sunt: Jerome Kohlberg, Henry Kravis si George R. Roberts. Deține mai multe sub-companii, printre care: ProSiebenSat.1 Media AG și SBS Broadcasting Group. Aceste două sub-companii dețin următoarelePosturi TV: Prima TV Kiss TV Posturi de radio: Kiss FMMagic FMOne FM VI. „News Corporation” Aceasta este una dintre cele mai mari și lacome din lume. Este deținută de evreul Rupert Murdoch. B1TV este deținut în proporție de 12,5% de News Corporation. News Outdoor Group este o subcompanie a acesteia si se ocupă cu publicitatea outdoor (bannere sau panouri mari prin orașe sau în afara lor). Deci cine ne informeaza pe noi? Si mai ales, de ce oare numai acestia? Care este nivelul real de informare al populatiei, respectiv beneficiile pe care aceasta mass-media le aduce interesului national romanesc? Raspunsurile le vom gasi doar daca gandim "la rece", fara partinire... Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Numai in presa din România, cuvantul evreu are sens exclusiv peiorativ.Despre intentiile personajelor amintite nu am nimic de spus. Nici bun, nici rau.Un an nou cu sanatate! Restul vine de la sine. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Pentru români , evreii sunt împărțiți în două categorii : cei ce-și iubesc țara și cei ce iubesc banul .Care ori fi mai multi ? De aia cuvântul " evreu " care trebuie să desemneze apartenența la un anumit grup etnic poate avea , în funcție de context , un oarecare sens peiorativ .Oricum evreii din Israel sunt apreciați , inclusiv ca prieteni adevărați ai României .Dar se aplică și la ei proverbul " pădure fără uscături nu există " . Link spre comentariu
gica70 Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Evreii au stiut dintotdeauna sa faca bani si cum banul a fost mereu ochiul...Cine doreste sa fie bogat sa ia exemplul lor nu sa insinueze sau sa-i blameze. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Românii consideră banul ca fiind un mijloc , nu un scop în sine .Cei ce îi blamează pe alții , fără sa-i cunoască sunt ființe cu o mentalitate inferioară sau în cel mai bun caz au o problemă de percepție a realității . Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 9, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Cititi, Cezar, ave !!! Trec în fiecare dimineață prin intersecția de la Lujerului în drumul meu către tramvaiul 41 și mai departe spre serviciu. De multe ori intâlnesc în intersecție, aproape de Mega, un bătrân cu păr și barbă ninse, îmbrăcat mereu cu camașă albă și care cerșește fără a privi trecătorii, așezat pe un scăunel cu trei picioare ca un arbust înflorit cu rădăcinile ieșite din pământ. Astăzi trec pe lângă el, îi pun 10 lei în cutia de carton din față și îl intreb amical fără să aștept neapărat un raspuns: – Ce mai faceți? – Stau de șase! zice el șoptit, aproape conspirativ, uitându-se repede în jur ca și cum s-ar teme să nu fie surprins. – Păi de ce? îl întreb curios să-i aflu jocul pentru că nu pare tocmai locul în care să se producă vreo infracțiune. – De prost! zice el. – … – Dacă nu știi, afli acum de la mine că, atunci când se iese la furat, cel mai prost și mai mototol stă de șase iar ăia mai voinici și mai sprinteni sar gardul și îndeasă în saci. Mă grăbeam spre serviciu dar e prima dată când ridică fruntea și mă privește în ochi așa că îl ascult mai departe: – Era la noi în sat un băiat cu doi ani mai mare ca mine, Liță Perniță îl strigam, un copil bolnăvicios, cu carnea moale, care adormea și la școală și la joacă. Avea și picioarele rășchirate uite-așa! (îmi arată cu degetele osoase cât de crăcănat era Liță). Ta-su avea o livadă bogată și când mergeam acolo la furat de pere ori de gutui îl luam și pe Liță să stea de șase, să nu cumva să vie ta-su să ne prinză. Când ieșeam cu traistele pline îi dădeam și lui o fructă că ăla care stă de șase primește mai puțin. Așa de prost era că se bucura de gutuia aia furată din curtea lui… Aș pleca dar mi-e clar că moșul mai are ceva de spus. Ba chiar se ridică pentru a da greutate cuvintelor lui: – Uită-te la mine, am aproape nouăzeci de ani…și n-am știut până acum că eu sunt Liță Perniță. Mă bucur de pensia pe care mi-o dau din munca mea, de mersul gratis cu ITB-ul și de două buline la preț redus și stau de șase să fure ei până nu mai pot căra! se așază din nou pe scaun. – Sănătate bunicule! zic eu… Și eu stau de șase, cred că stăm toți de șase! – Mergi sănătos, Liță! spune el Are dreptate bătrânul. O țară întreagă stă de șase ca să se poată fura pe ea însăși! Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Poate ne alegem si noi cu ceva din furtul din curtea noastra! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Alexandru Vlahuta - Carmacii (poezie scrisa in 1881) http://www.sighet-online.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=22934:alexandru-vlahuta-carmacii-poezie-scrisa-in-1881&catid=37:cultura&Itemid=133 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 15, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2017 Si americanii ii au pe ai lor! Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 15, 2017 Partajează Postat Ianuarie 15, 2017 Ba bine ca nu! Sunt de 10 ori mai multi decat noi, deci de 10 ori sanse sa gasesti mult mai multi prosti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum