Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Curiozitati, sfaturi de urmat, mod de viata, etc...

Toni Marginean

Postări Recomandate

Toni Marginean

Studii medicale ale cercetatorilor din lumea intreaga atesta 

ceea ce medicii curanti incearca sa ascunda Uleiul de Canepa - Sanatate de la Natura De ce medicii curanti nu-l prescriu?

Vorbim despre uleiul rezultat din presarea la rece a semintelor de canepa. Vi-l propunem acum ca supliment natural, aliat puternic in lupta dvs. cu cancerul, diabetul, artrita, Alzheimer, boli de rinichi, de inima, dermatite rebele etc....citeste aici explicatiile medicilor >>

Va intrebati de ce medicii tac?

Opozitia manifestata de catre medici are putea avea la baza 2 motive:

- primul: asocierea canepei cu canabisul arhicunoscut ca drog (marihuana), deci cine sa prescrie un drog?

- al doilea: enorma capacitate a acestui remediu natural multivalent, de a anihila atatea boli grave, deci de a da o mare lovitura industriei de medicamente.

Mirat ca indraznim sa va propunem tratamentul bolilor dvs. cu ulei de 

canepa? N-ar trebui! Aducem argumente!

Canepa este o planta erbacee industriala, de talie inalta, ale carei produse includ: fibre, seminte si ulei.

...vezi aici <<

Acestea pot fi transformate, prin diverse tehnologii in: alimente si suplimente naturale pe baza de seminte de canepa, ulei de canepa, ceara, cosmetice, imbracaminte, hartie, combustibil, rasini etc.
Pentru a spulbera aceste confuzii si temeri legate de siguranta folosirii tratamentului cu seminte/ulei de canepa in Romania, citam:
"In prezent, conform reglementarilor in vigoare (articolul 39 al Regulamentului (CE) nr. 73/2009) s-a stabilit eligibilitatea soiurilor de canepa in functie de planta anatomica a plantei si de continutul de tetrahydrocannabinol (THC), pana la 0,2%. Canepa sativa se cultiva pentru utilizarea semintelor in vederea extragerii uleiurilor, prin presare la rece." 

afirma dl ing. Stefan MANEA, Director General S.C. Hofigal Import-Export SA.

Va intrebati, cu siguranta, cum se poate ca un simplu remediu natural - uleiul din semnite de canepa - sa fie solutia salvatoare pentru atatea boli crancene. Tocmai de aceea ar trebui sa vorbim despre:

[*]ce contine canepa/ uleiul de canepa; ...vezi aici

[*]de ce ulei?

[*]ce afectiuni pot fi tratate cu ajutorul uleiului de canepa;

[*]care sunt efectele generate asupra diverselor organe.

Uleiul de canepa - solutia naturala pentru tratamentul cancerului, diabetului, artritei, blocajelor de memorie, bolilor de inima sau rinichi! E posibil? Cercetarile demonstreaza chiar mai mult!
Astfel, moleculele de ulei sunt mai usor digerabile si ajung mai repede la membrana celulara pentru a o hrani!

Presate la rece in conditii perfecte de temperatura, semintele de canepa confera uleiului calitati unice, deoarece uleiul de canepa este singurul ulei vegetal comestibil care pe langa continutul ridicat de acizi grasi esentiali contine si acid gamma-linoleic.

Aflati in combinatia ideala, acestia contribuie la restabilirea functionarii corecte a organelor din corpul uman.

...click Aici pentru Formularul de Inscriere >>
Uleiul din seminte de canepa:
- are in componenta: vitamine (A, D, B-uri, E in 5 forme etc.), minerale (potasiu, magneziu, fier, zinc, calciu, sulf, fosfor etc.), dar si alti nutrienti ca lecitina, colina si fitosteroli, carora li se mai adauga fibre, enzime, probioticele si antioxidanti vitali corpului uman (ex. tocoferol)

- mai contine si componente terapeutice precum: cannabidiolul cu efecte antiepileptice, antiinflamatoare si antibacteriene, dar si beta-sitosterolul "vinovat" de reducerea colesterolului,

- contine toti cei 21 de aminoacizi necesari corpului uman pentru a-si pastra starea de sanatate ...citeste aiciexplicatiile medicilor >>

- este singura combinatie perfect echilibrata intre acizi grasi esentiali Omega 6 si Omega 3, de pe Pamant!Raportul magic 3:1! Adica in forma cea mai biodisponibila pentru organismul uman!

Combinatia aducatoare de VIATA!
Chiar unica, veti intreba? Asa s-ar parea! Fiindca uleiul de canepa mai contine pe langa cele amintite inca doua substante magice,fara aportul carora rezultatele impartasite anterior nu ar posibile:

1. cannabidiol (CBD) O forma a acestui compus este produsa si de corpul uman, endo cannabidiol. El este prezent in creier, nervi si in toate organele cu rol esential in functionarea corecta a corpului dvs.

...vezi aici detalii >>

Daca nu este produs in cantitate suficienta, mesajul creierului catre organe este scurtcircuitat si starea dvs. de sanatate se altereaza.

Aceasta situatie poate fi corectata cu ajutorul uleiului de canepa! El imita sistemul regulator natural al corpului si il ajuta sa-si restabiliasca functiile naturale ale organelor.

2. edestina (65%) - o proteina globulara, foarte asemanatoare proteinelor produse in corpul uman, motiv pentru care acesta absoarbe foarte usor intreaga gama de substante nutritive din compozitia uleiului de canepa. Ea este capabila sa regenereze celulele afectate de boala, indiferent ca este vorba de o migrena sau un cancer! 

...vezi aici detalii >> 

Efectul combinat al acestor 2 substante miraculoase si a formulei de aminoacizi, acizi grasi esentiali, vitamine, minerale, probiotice si antioxidanti existenti in uleiul de canepa declanseaza procesul de vindecare a corpului.

Nu mai stati pe ganduri! Incepeti chiar de azi tratamentul dvs. cu ulei de canepa! Atat de simplu si atat de eficient! ...Aflati aici mai multe detalii >>>
Uleiul de canepa - UNICA solutie a Naturii 

impotriva bolilor legate de inaintarea in varsta si nu numai!

Tratamentul cu ulei de canepa si-a dovedit eficacitatea nu doar in lupta cu boli grave, aflate uneori in stadii terminale, ci si in afectiuni minore dar cu efect frustrant asupra psihicului.
...click Aici pentru Formularul de Inscriere >>
Administrat simplu, 2-3 doze pe stomacul gol, dimineata, uleiul de canepa nu-si lasa asteptate efectele.

[*]Valorile glicemiei scad. ...citeste aici >>

[*]Raportul dintre colesterolul bun (HDL) si cel rau( LDL) se normalizeaza.

[*]Cancerul (tumorile) regreseaza. ...citeste aici >>

[*]Sistemul imunitar se intareste capatand un sprijin consistent.

[*]Celulele afectate ale creierului sunt indepartate, fiind inlocuite cu noi celule responsabile de buna functionare a acestuia. ...citeste aici >>

[*]Inflamatiile scad.

toate pot fi combatute cu succes cu ajutorul uleiului de canepa! Dovedit!
Daca vreuna dintre afectiunile dvs. figureaza pe listele de mai sus, va invit sa experimentati chiar acum acest tratament!
Sanatatea corpului dvs. are doar de castigat!
Link spre comentariu
Toni Marginean

> UCIGAȘUL CELULELOR CANCEROASE.
> O nouă speranță a fost acordată  zilele
> trecute oamenilor bolnavi de cancer din întreaga lume.
> Vestea bună vine din partea departamentului de Chimie şi
> Biochimie al Universităţii din Windsor, Canada.

>  Studiul efectuat de specialiştii de acolo a dezvăluit
> faptul că rădăcina păpădiei pur şi simplu “ucide”
> celulele infectate cu cancer, fără să dăuneze
> celorlaltor celule ale organismului. Savanţii canadieni au
> ajuns la concluzia – minunată, dacă ne întrebaţi pe
> noi – potrivit căreia  rădăcina firavei şi atât
> de desconsideratei păpădii are efecte mai puternice decât
> chimoterapia, deoarece ucide COMPLET celulele atinse de
> această boală.

> În primă fază, echipa condusă de Siyaram Pandey a
> observat că extractul de rădăcină de păpădie a împins
> la sinucidere una dintre cele mai rezistente la tratamente
> celule canceroase – leucemia mieloidă cronică. Pentru ca
> mai apoi să constate şi faptul că tratamentul repetat cu
> doze mici de păpădie ucide, pur şi simplu, absolut ORICE
> tip de celulă canceroasă. John Di Carlo, un bărbat în
> vârstă de 72 de ani – bolnav de leucemie – s-a convins
> personal de puterile miraculoase ale acestei plante.

> După mai bine de 3 ani în care a fost subiectul unor
> nenumărate, agresive şi intense şedințe de
> chimioterapie, bărbatul a aflat cu dezamăgire şi stupoare
> că acestea nu au avut niciun efect. Aşa că a fost trimis
> de către echipa de medici care îl trata să îşi
> petreacă ultimele zile în sânul familiei – nevasta şi
> cei patru copii.

>  Pentru că oricum nu avea nimic de pierdut şi doctorii nu
> îi oferiseră nicio altă alternativă, John a început să
> bea zilnic ceai din rădăcină de păpădie, ca ultimă
> bătălie a lui împotriva bolii necruțătoare care îi
> măcina trupul.

> Potrivit presei nord-americane, la nici mai mult nici mai
> puţin de 4 luni de la prima cană de ceai-minune, 
> cancerul bărbatului a intrat în remisie evidentă.

> Asta
> se întâmpla în anul 2010. John este bine sănătos şi
> în ziua de astăzi. 
> Această
> plantă firavă are mult mai multe efecte curative decât ar
> părea la prima vedere – spunem asta deoarece în viziunea
> majorităţii, păpădia e o simplă buruiană
> nefolositoare, o “chestie” în care sufli ca să-ţi pui
> dorinţe. Dimpotrivă, este extrem de valoroasă! 
> Provine din Grecia şi numele ei original este Taraxacum
> Officinale - “Remediu oficial pentru boli”.
>  Este un foarte bun diuretic – lucru care stimulează
> puternic secreţia bilei,  vindecă arsurile stomacale,
> reduce nivelul colesterolului, detoxifică ficatul,
> tratează probleme ale rinichilor, vindecă boli de piele
> uşoare  - arsuri de soare, acnee etc.

> Frunzele păpădiei sunt bogate în fibre, potasiu, fier,
> zinc,vitaminele A, C, D, E, K şi o parte din vitaminele din
> complexul B. Se ştie de ani de zile că ea conţine până
> la 535% din doza necesară de vitamina C şi 110% din doza
> zilnică recomandată de vitamina A. Sunt folosite şi în
> gastronomie (salate, in special) – mai ales de către
> raw vegani.

> Florile se folosesc în producerea anumitor vinuri, iar –
> până acum, cel puţin, rădăcinile erau folosite ca 
> – nu o să ghiciţi! -… înlocuitor de cafea.

Link spre comentariu

Stirea e veche de un an. O companie care vinde produse naturiste e implicata. In rest, mi-as dori sa fie mai mult decat un articol menit sa justifice o bursa/grant.PS: In Canada papadiile sunt considerate planta care da cele mai multe alergii. Nu va puteti inchipui cum toata tara se pune in genunchi la smuls papadia din gazon in fiecare Mai. Magazinele au zeci de gadget-uri de smuls biata papadie, bucuria copilariei. Ce o mai suflam cand se usca.

Link spre comentariu
Toni Marginean

Stirea e veche de un an. O companie care vinde produse naturiste e implicata.In rest, mi-as dori sa fie mai mult decat un articol menit sa justifice o bursa/grant.PS: In Canada papadiile sunt considerate planta care da cele mai multe alergii. Nu va puteti inchipui cum toata tara se pune in genunchi la smuls papadia din gazon in fiecare Mai. Magazinele au zeci de gadget-uri de smuls biata papadie, bucuria copilariei. Ce o mai suflam cand se usca.

Si mie imi ia destul de mult timp primavara sa extrag din gazon papadiile.

Daca asa ar sta lucrurile cred ca ar fi cea mai mediatizata stire!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

La cererea unui user, remember;

In 1944, în timpul celui de-al doilea război mondial, a avut loc o recepție la Rio de Janeiro și ambasadorul ungur a fost printre invitați. Ambasadorul ungur, purtand uniforma de ceremonie, a intrat în cameră și a adresat un salut nazist. Gazda recepției, un bancher influent, a luat act de venirea ambasadorului și s-a apropiat de el. "Excelență, ați salutat cu Heil Hitler. Presupun că oamenii din țara dumneavoastră aparțin rasei nordice?" Ambasadorul a răspuns: "Nu, noi suntem de origine mongolă."Bancherul a fost curios și a continuat. "Cred, aşadar că țara dumneavoastră ar trebui să fie situată în Asia?""Nu, Ungaria face parte din Europa Centrală.""Știu că există un război în Europa Centrală. Este Ungaria implicată în asta?""Da, într-adevăr. Ne luptăm împotriva Uniunii Sovietice.""Și aveți oarece pretenții teritoriale față de Uniunea Sovietică?""Nu, noi nu avem nicio pretenție teritorială față de sovietici. Cu toate acestea, avem față de România și Slovacia.""Deci, România și Slovacia trebuie să fie vrăjmașii voștri, atunci?""Nu, ei sunt aliații noștri."Bancherul a fost ușor confuz de răspunsurile ambasadorului, dar în cele din urmă el a văzut o insignă regală pe uniforma lui și a continuat: "Eu socotesc că Ungaria este un regat. Ce face Regele vostru?""Nu avem un rege. Suntem conduşi de un amiral.""O, de un Amiral? Deci Ungaria trebuie să aibă acces la mare.""Nu. Suntem o ţară fără ieșire la mare."Bancherul a fost şi mai mult nedumerit. "Oricum, cum e amiralul tău?""El a fost capturat de germani.""Ei sunt, de asemenea, vrăjmașii voștri?""Nu, germanii sunt cei mai mari aliați și prieteni ai noștri."Bancherul a fost complet pierdut. "La naiba! Chiar nu înțeleg. Locuiți în regatul fără ieșire la mare, în inima Europei, care este guvernat de un amiral, care a fost capturat de cei mai mari prieteni ai lui. Sunteți în luptă o cu țară de la care nu doriți un singur hectar de teren. Pe de altă parte, aveți pretenții teritoriale față de aliații dumneavoastră. Asta este o situație cu adevărat bizară!" 
Link spre comentariu

[*]

Cum sa scapi de gandaci fara sa utilizezi substante periculoase
Nu incape indoiala ca gandacii sunt dezgustatori, iar cand iti apar in casa trebuie sa iei masuri urgent.
Nu doar ca sunt nesuferiti, dar gandacii pot raspandii boli sau pot genera alergii.
Probleme de sanatate generate de gandaci
Potrivit pestkill.org, gandacii pot raspandi peste 30 de bacterii diferite, 7 agenti patogeni, E.coli,
salmonela, viermi parazitari. Din cauza gandacilor poti avea probleme cu diareea, difterie, holera,
ciuma, febra tifoida, lepra. Prezenta gandacilor poate genera astm, probleme gastrointestinale, infectii
ale tractului urinar, septicemie.
Cum scapi de gandaci
Indepartarea gandacilor folosind substante chimice poate fi o solutie, insa ele fac rau totodata si
oamenilor si animalelor. Insa, multe specii de gandaci si-au dezvoltat imunitate la aceste substante care
devin, astfel, ineficiente.
Cum gandacii au nevoie de caldura, umiditate si mancare, una dintre primele idei ca sa scapi de ei este
sa opresti accesul la cele trei elemente. Pastreaza casa curata si igienizata pentru a preveni aparitia
gandacilor.
Bile cu borax
Aceasta reteta utilizeaza pudra de acid boric, considerata sigura pentru oameni si animalele de casa.
Acidul boric va afecta scheletul gandacilor, pe care il va deshidrata si va actiona ca o otrava. Efectele se
vor vedea dupa 24-72 de ore, insa intregul proces va dura pana la 3-4 saptamani.
Pentru a prepara acest insecticid ai nevoie de:
Galbenus crud
30-50 g de pudra de acid boric
Manusi din latex.
Mod de preparare
Amesteca galbenusul cu pudra de acid boric.
Pune-ti manusile.
Prepara din mixtura bile rotunde de 1 cm diametru.
Asteapta sa se usuce; dupa aproximativ o ora sunt gata de utilizat.
Pasi de urmat
Inainte de toate, asigura-te ca nu mai lasi prin casa mancare care sa atraga gandacii. Apoi verifica
sursele de apa. Izoleaza si repara toate robinetele care nu se inchid corespunzator si din care se prelinge
apa.
Unde pui bilele de borax
Bilele de borax ar trebui amplasate in „drumul” gandacilor, pe langa perete, usi si mobila, pe langa
aragaz si frigider, prin beciuri, dulapul cu vase, scurgeri, baie etc.

Link spre comentariu
Toni Marginean

Eminescu răsucindu-se în mormânt, de Marian Bamboi

"A fost odată ca-n poveşti,
A fost - de-ar mai fi iară -
Din neamuri tracice, regeşti,
O prea frumoasă ţară.

Şi era una pe pământ
Şi mândră-n toate cele
Cum e icoana unui sfânt
Şi Luna între stele.

Mă doare-n suflet când privesc
La tot ce se întâmplă
Şi în mormânt mă răsucesc
Când cuie-mi intră-n tâmplă.

Eu nu mai simt miros de tei
In viata mea postumă,
Nu văd nici vajnici pui de lei.
Doar mucegai si humă.

Luceferi nu mai strălucesc
Când ţara e o rană,
Copiii mamele-şi bocesc
Că n-au în blide hrană.

Cântat-am graiul românesc,
Această dulce limbă.
Dar astăzi, cei ce-o mai vorbesc
Prin alte ţări o schimbă.

Degeaba le-am lăsat cu dor
O "Doină", să tresară!
Trecutul nu e viitor

Şi viaţa li-i amară.

Nici harta nu-i ca-n alte dăţi
Din Nistru până-n Tisa;
Moldova-i astăzi jumătăţi.
Cât rău făcutu-ni-s-a!

Degeaba scris-am eu scrisori
Din vremuri de urgie
Şi m-am rugat de-atâtea ori
Mai bine să vă fie.

Avut-am piatră la hotar
Şi-n ţara noastră singuri
Cules-am holde din brăzdar.
Acum n-aveţi nici linguri...

O, biet popor român sărac
Cu-o ţară prea bogată!
Tu vino-i răului de hac

Să nu ţi-o vândă toată!

Şi dă-i afară pe străini
Cu toţi îmburgheziţii,
Să nu-ţi mai fie-n alte mâini
Guverne si poliţii!

Cu trupe de comedianţi
Numindu-le partide
Sunteţi românii emigranţi
Din rai în ţări aride.

Pierdut-aţi banii ţării-n vânt
Şi-i goală vistieria.
Mai daţi şi ape şi pământ
Şi vindeţi România.

Mihai Viteazul v-a lăsat
O ţară mai rotundă.
Voi azi aţi scos-o la mezat,
Străinii vă inundă.

Aveţi întinsul Bărăgan
Şi nu aveti o pâine,
Aveţi şi turme şi ciobani

Dar duceţi vieţi de câine.

Aveţi bogaţii munţi Carpaţi
Şi dulcea Mioriţă,
Păduri de brazi ce vă sunt fraţi,
Şi flori în poieniţă,

Aveţi o deltă ca-n poveşti -
Vedeţi să nu v-o fure -
Atâtea ape, atâţia peşti
Şi nu mâncaţi nici mure...

Nici vii pe deal nu mai zăreşti,
Livezile se-uscară
Când mărul Ţării Româneşti
Se-aduce de afară.

Nu vine Mircea cel Batrân,
Nici Ştefan, de la Putna
Să vi-l alunge pe păgân

Cănd voi lăsat-aţi lupta!

Albastrul cerului senin
Se-ntunecă mai tare
De-atâţia nouri de venin,
De-atâta delăsare.

Nu voi a vă-nvăţa de rău
Ci-ncerc a vă-nţelege:
De ani şi ani cădeţi în hău,
Nimic nu vă mai merge.

Ruşine să vă fie-n veac
Că v-aţi trădat străbunii
De parcă n-aţi fi pui de dac
Ci rude-aţi fi cu hunii!

Lăsaţi pe-ai vostri guvernanţi
Să vă înece-n smoală,
Să fiţi doar simpli figuranţi

Pe scena lor de boală ?

Un singur lucru eu voi şti
În lumea care trece:
Urmaşul meu român va fi
Şi muritor si rece.

Eu nu mai am ce să mai sper.
Vă văd de-atâta vreme
Târându-vă în trai mizer
De griji şi de probleme.

Şi nici nu pot a mai privi
A voastră neputinţă.
Mă-ntorc la starea mea dintâi.
Mă-ntorc în nefiinţă."
........

Luceafarul vorbi profet
Spre neamul lui, spre ţară.
Şi, lăcrimând, se stinse-ncet.
Muri a doua oară...
Link spre comentariu
Toni Marginean
Atentionare primita de la politie!!! URGENT!

Aveti sau n-aveti masina, e bine sa stiti.
Dati mai departe rudelor si prietenilor.

Atentionare primita de la politie.tularion

In diverse locuri frecventate: statii de benzina, parcaje, supermarketuri,
se distribuie gratuit mici cadouri, aparent promotionale, pt. autoturism:
portchei, mascote etc.
NU LE ACCEPTATI!!!!!!

Ele contin un CIP de urmarire (candva numai in filme vedeam asa ceva…), cu ajutorul caruia hotii stiu totul despre tine: unde te afli, cand esti acasa, unde-ti stationeaza masina etc..
In lipsa ta, iti intra oricand in casa, te ataca la iesirea de la banca, iti fura masina etc.
Este vorba de o retea europeana de criminali,  un nou sistem infractional!

In Olanda  oficialitatile au apelat la  mass-media spre a informa populatia.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări