Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Curiozitati, sfaturi de urmat, mod de viata, etc...


Toni Marginean

Postări Recomandate

Toni Marginean

 

Infarctul si apa 
  Este foarte bine de știut!!!
 
Câtă lume cunoașteți care spune că nu vrea să bea nimic înainte de culcare pentru că pe urmă trebuie să se trezească de foarte multe ori în timpul nopții?! 
*Infarctul și apa* – N-am știut nimic din toate astea...Interesant...Și mai e ceva ce n-am știut...Mi-am întrebat doctorul de ce oamenii urinează atât de mult în timpul nopții?
   
  Băutul apei într-un timp anume îi maximizeaza acesteia eficiența în corp.
2 pahare cu apă, după trezire – ajută la activarea organelor interne
1 pahar cu apă cu 30 de minute înaintea unei mese – ajută la digestie
1 pahar cu apă înaintea unei băi – ajută la scăderea tensiunii arteriale
1 pahar cu apă înainte de a merge la culcare – preîntâmpină atacul cerebral sau infarctul
  Mai pot adăuga următoarele: medicul meu mi-a spus că a bea apă înainte de culcare ajută 
și la prevenirea cârceilor pe timpul nopții. Mușchii de la picioarele tale au nevoie de hidratare când se chircesc și durerea te trezește.

   Aspirina
  Dr. Virend Somers este cardiolog la Clinica Mayo, și este prim autor al raportului publicat la 29 iulie 2008 în Jurnalul Colegiului American de Cardiologie.-iata ce zice el:
  Majoritatea infarcturilor apar în timpul zilei, între orele 6:00 și 18:00.
A face un infarct în timpul nop
ții, când inima ar trebui sa se odihnească, înseamnă că s-a întâmplat ceva neobișnuit.
 Dr.Somers și colegii săi au muncit timp de un deceniu pentru a arăta că de vină este apneea de somn.
1. Dacă iei o aspirină pe zi, atunci ia-o seara.
Motivul: Aspirina are un timp de înjumătățire de 24 de ore; de aceea, dacă majoritatea infarcturilor se petrec în orele mici ale dimineții, aspirina ar fi mai puternică în sistemul tău.
2. Aspirina rămâne timp îndelungat în cutia cu medicamente, chiar ani
de zile (când se învechește, miroase ca oțetul).
 Ceva ce putem face pentru a ne ajuta pe noi înșine – este bine de știut.
Bayer produce 
aspirina cristal care se dizolvă instantaneu pe limbă.
Efectul ei este mai rapid decât al tabletelor.
De ce să păstrezi aspirina alături de patul tău? E vorba de infarcturi.
Mai sunt și alte simptome ale unui infract în afara durerii în brațul stâng.
Mai există 
și o durere intensă în barbă, greață, transpirație din abundență. Și aceste simptome pot apărea dar frecvența lor e mai redusă.
   Notă: S-ar putea să NU existe durere în piept în timpul unui infarct. Majoritatea oamenilor (în jur de 60%) care au făcut infarct în somn, nu s-au trezit.
Dar, dacă el se produce, durerea în piept s-ar putea să vă trezească din somn.
  Dacă infarctul are loc:
Dizolvați imediat 2 aspirine în gură și înghiți-ți-le cu puțină apă.
Sunați la salvare
Sunați un vecin sau pe un membru al familiei care locuiește în apropiere.
- Spune
ți-i: "infarct!"
- Spuneți-i că ați luat 2 aspirine.
- Așezați-vă într-un scaun sau fotoliu în fața ușii și așteptați sosirea acestora.
Nu stati intins, ci pe sezut !!!
  NU STAȚI ÎNTINS !!!!!!!!

   

 

 

 

https://groups.google.com/forum/#!topic/fcplayer/ilSdxVpYfkk

Link spre comentariu
Toni Marginean
Ţuica de prune i-a dat pe spate pe cercetătorii americani
 
Un articol de: B1.ro | 23 Ian 2015, 15:26
 
Ţuica noastră i-a lăsat cu gura căscată pe cercetătorii americani, care au constatat că băutura cea mai populară în rândul românilor este un adevărat medicament. 
Un studiu realizat recent în SUA relevă că, în cantități moderate, populara țuică de prună poate proteja inima și poate trata anumite probleme ale stomacului și bilei. Studiile biochimiștilor americani confirmă o dată în plus că bunicii noştri nu greșeau deloc atunci când alungau bolile cu leacuri în care „picurau” și tradiționala băutură. Consumată cu moderație - nu mai mult de 30 de ml pe zi - poate combate cu succes bolile de inimă, de stomac și problemele la bilă.
Cercetătorii americani au descoperit secretul unor vindecări miraculoase: o enzimă prezentă în cactusul Karroll viridis enoae se găsește în cantități de opt ori mai mari în țuica de prune. Această substanță are rolul de a reduce depunerile de colesterol de pe artere și este prezentă în peste o sută de medicamente naturiste cu rol în prevenirea aterosclerozei şi a infarctului miocardic. Consumul zilnic a 30 de ml de țuică de prună poate substitui cu succes acest tratament, la un preț mult mai mic.
În țuică, se mai găsesc șase tipuri de substanțe care hrănesc celulele roșii ale sângelui și care cresc cu 120% viteza de producere a hemoglobinei. Un alt beneficiu pe care îl aduce țuica slabă organismului este reglarea funcțiilor hepatice, grație conținutului de vitamine A, B, C, D1 și D2, nedegradabile termic și ușor de asimilat. Băutura se recomandă în dischinzeii biliare, disfuncții ale ficatului provocate de o slabă irigare cu sânge a acestuia sau chiar constipație.
Pentru efecte maxime, țuica este indicată ca aperitiv cu 10-15 minute înainte de servirea mesei de prânz, pentru că favorizează absorbția substanţelor hrănitoare din alimente. În acest caz, nu mai trebuie consumate alte băuturi alcoolice la masă.
Link spre comentariu

Că nu prea se pupă cu nimic de pe aici e adevărat, că nu s-ar fi pupat nici cu cele de pe la Recreative iar e adevărat, adevărat îi şi faptul că nu m-a lăsat inima să-l pun la Bodegă.

Ca o aducere aminte pentru cei ce l-au avut în mîini dar şi pentru cei ce nu-l cunosc (şi bine ar fi ca viaţa să nu-i aducă în situaţia să-l cunoască), o animaţie cu bătrînul AKM

 

Posted Image

Link spre comentariu
Toni Marginean

Că nu prea se pupă cu nimic de pe aici e adevărat, că nu s-ar fi pupat nici cu cele de pe la Recreative iar e adevărat, adevărat îi şi faptul că nu m-a lăsat inima să-l pun la Bodegă.

Ca o aducere aminte pentru cei ce l-au avut în mîini dar şi pentru cei ce nu-l cunosc (şi bine ar fi ca viaţa să nu-i aducă în situaţia să-l cunoască), o animaţie cu bătrînul AKM

 

Este incadrat perfect aici ca fiind o curiozitate pentru cei mai multi!

Link spre comentariu

D-le rasputin, mi-ati adus aminte de perioada stagiului militar...aproape 2 ani de viata...'79 si '80...si cu bune si cu rele...multumesc ! ...cu scuze pentru d-l Toni...

Link spre comentariu
Toni Marginean

D-le rasputin, mi-ati adus aminte de perioada stagiului militar...aproape 2 ani de viata...'79 si '80...si cu bune si cu rele...multumesc ! ...cu scuze pentru d-l Toni...

Tot ca o curiozitate......  am facut armata intre 1978-1979 si intotdeauna am avut o admiratie aparte pentru AKM!  :inger

Link spre comentariu
Toni Marginean

10 leacuri din vremea lui Iisus

 

 

NB. Tamaia distruge dintii daca intra in contact direct cu acestia.
1. Tamaia = darul magic
>Unul din darurile pe care magii le-au adus la nasterea lui Iisus a fost tamaia. Tamaia era utilizata in acele timpuri drept un remediu universal in prevenirea infectiilor si era apreciata pentru capacitatile sale antiseptice, antiinflamatorii si analgezice, precizeaza Aron Tabor pe http://www.beliefnet.com/JesusDaily/Features/10-Medicines-Used-During-Jesus-Times.aspx?b=1&p=11 Istoricul roman si botanistul Pliniu cel Batran recomanda tamaia ca un antidot pentru otravirea cu cucuta. Se credea totodata ca tamaia ar fi eficienta si in problemele digestive si in tratarea racelii, a febrelor, a tusei, dar si pentru regenerarea parului si a pielii si pentru intarirea gingiilor. Pentru a-si astupa si vindeca ranile din scoarta, arborele de Boswellia, originar din Orientul Mijlociu, secreta aceasta rasina speciala.
>Esenta de tamaie dispune de o energie yin vindecatoare, ce inlesneste curatarea energetica si spirituala, dar are totodata efecte extraordinare in afectiunile respiratorii si in tratarea bronsitei si a laringitei. In medicina moderna s-au facut unele cercetari ce atesta calitatile exceptionale ale tamaiei. Cercetatorii au facut referire la ea ca un posibil tratament pentru anumite tipuri de cancer, pentru colitele ulcerative, pentru boala Crohn, pentru anxietate sau astm etc.

>2. Smirna = aur pentru sistemul imunitar
>Alaturi de tamaie, cei trei magi au adus in dar pruncului Iisus si smirna, ambele considerate a fi obiecte “de lux” si la fel de pretioase ca si aurul. Insa beneficiile smirnei nu inceteaza sa ne uimeasca si astazi, in epoca moderna. In mod traditional, smirna era folosita pentru a trata artrita, pentru a imbunatati circulatia, pentru tulburari digestive, dureri ale menstruatiei, infectii respiratorii, respiratie urat mirositoare, lepra, febra si racelile, gingii slabite etc, insa oamenii de stiinta i-au descoperit si alte beneficii.
>Pe langa intarirea sistemului imunitar acestia cred ca smirna stimuleaza productia de celule albe din sange. Smirna este un antioxidant extrem de puternic, iar medicina actuala are in vedere efectele pe care le are aceasta in tratarea cancerului si a tumorilor. Stiati ca in 2001, cercetatorii de la Universitatea Rutgers au identificat substantele continute de smirna care omoara celulele canceroase? La fel ca si tamaia, smirna contine 75% seschiterpene care stimuleaza partea creierului care controleaza emotiile. Totodata, ajuta si hipotalamusul, glanda pineala si glanda pituitara. Smirna are si proprietati antifungice, antibacteriale si antiinflamatorii.
>Foto: IncenseWikiVers - wikipedia
>
>3. Usturoiul = planta vitalitatii
>Usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate pe acest pamant, datand de acum 6000 de ani. Egiptenii antici credeau ca usturoiul este inzestrat cu virtuti sacre si era plasat ca atare in mormintele faraonilor. Totodata, era obligatoriu ca slavii care construiau piramidele sa consume usturoi, intensificandu-si astfel puterea si vitalitatea.
>Usturoiul era consumat si in timpurile antice de atletii greci si soldatii romani inainte de a pleca la batalie sau la vreo competitie pentru a le spori vigoarea. Usturoiul era folosit atat ca aliment, cat si ca medicament in timpul vietii lui Iisus.
>Usturoiul este intr-adevar miraculos si are proprietati medicinale si vindecatoare remarcabile. Este un antibiotic natural extrem de puternic, dar si un antioxidant pe masura, iar calitatile sale antibacteriale si antivirale au devenit legenda. Conform oamenilor de stiinta de la Universitatea Alabama, Birmingham, o dieta bogata in usturoi poate preveni aparitia anumitor tipuri de cancer precum cel de colon, de san sau de prostate deoarece usturoiul are puterea de a amplifica producerea de suflat de hidrogen. Totodata, ustoroiul este minunat in ceea ce priveste beneficiile cardiovasculare, reducand nivelul de trigliceride si colesterolul total de la 5% pana la 15%.

>4. Limba Mielului = Bogata in fitonutrienti, minerale si vitamine
>Bogata in fitonutrienti, minerale si vitamine, limba mielului era consumata atat in alimentatie, cat si pentru mentinerea sanatatii in timpurile lui Iisus. In medicina traditionala, limba mielului era utilizata pentru a reduce tusea, febra, durerile menstruae, reumatismul, eczemele. Astazi, se stie ca planta de Limba Mielului contine acizi grasi esentiali precum acid gama-linoleic (in concentratie de 17-20%) ce sunt renumiti pentru efectul lor antiinflamator.
>Acidul linolenic este un acid gras omega-6 ce joaca un rol esential in reducerea durerilor articulare, in intarirea imunitatii si a mentinerii sanatatii pielii. Totodata, limba mielului contine o cantitate insemnata de vitamina C (60% din doza zilnica recomandata per 100 g), vitamina A (140% din doza zilnica recomandata), vitamina B3 (niacin), fier (41% din doza zilnica recomandata), calciu, potasiu, cupru, magneziu, zinc.
>Foto: Yummifruitbat - wikipedia
>
>5. Feniculul = unul dintre cele mai bune alimente antioxidante si antiinflamatorii de pe planeta
>Feniculul era o planta utilizata in timpurile lui Iisus ca un substitut de sezon pentru piper, fiind totodata cunoscuta pentru efectul sau de crestere a apetitului. In Naturalis Historia a lui Plinius se mentioneaza insa si intrebuintarea medicala a feniculului: se credea ca feniculul are efecte benefice asupra sanatatii ochiului. Cercetarile moderne au aratat insa ca feniculul este o sursa excelenta de vitamina C, acid folic, potasiu si fibre dietare.
>Cu doar 27 de calorii per ceasca si zero colesterol, feniculul este unul dintre cele mai bune alimente antioxidante si antiinflamatorii de pe planeta. Cercetatorii de la Universitatea din Texas au descoperit ca anetolul, un fitonutrient antiinflamator ce impiedica transformarea celulelor normale in celule canceroase, se gaseste din belsug in compozitia feniculului. Feniculul este intrebuintat astazi in tratarea flatulentei, a indigestiei, a hipertensiunii, in alaptare si in tratarea sindromului premenstrual, in tratarea congestiei sinusurilor.

>6. Rodia = "Super Antioxidantul"
>Despre rodie, nu se poate spune decat de bine…. Inca din epoca lui Iisus, rodia era considerata un dar pretios al naturii si folosita ca un remediu in medicina. Radacinile de rodie erau preparate si intrebuintate pentru a elimina parazitii intestinali precum tenia. Florile de rodie serveau in schimb drept remediu pentru afte si dizenterie. Stiinta moderna arata ca rodiile contin o paleta bogata si diversa de substante protective si benefice incluzand fitoestrogeni, polifenoli, tanin elagic, antocianina. Toate aceste substante sunt in mod natural antioxidanti puternici.
>Mai mult, cercetatorii au demonstrat ca sucul de rodie are abilitatea uimitoare de a anula ateroscleroza existenta. In plus, un studiu efectuat in Israel arata ca sucul de rodie distruge celulele canceroase, lasandu-le in schimb intact pe cele sanatoase. Semintele de rodie actioneaza precum unei aspirine, prevenind formarea de cheaguri de sange. Rodia contine o cantitate insemnata de antioxidanti (vitamine si enzime raspunzatoare pentru mentinerea in cote normale a colesterolului) si de aceea a fost numita “superantioxidantul”.
>Oamenii de stiinta de la Universitatea din California, Berkeley, au descoperit ca sucul de rodie are o putere antioxidanta de trei ori mai mare decat cea a vinului rosu sau a ceaiului verde, antioxidanti puternic la randul lor.
>Foto: Sxc.hu
>7. Tarhonul = Mai mult decat un condiment, un medicament excelent
>Cu o aroma deosebita ce il recomanda drept un pretios condiment, tarhonul era utilizat in vremurile lui Iisus si ca remediu in medicina traditionala. Se credea ca tarhonul stimuleaza apetitul si este util in tratarea sughitului, a indigestiei si a meteorismului. Ceaiul de tarhon era folosit pentru tratarea insomniilor, iar frunzele de tarhon erau pur si simplu mestecate pentru ameliorarea durerilor de dinti.
>Cunoscut ca “rege al plantelor”, tarhonul are proprietati antioxidante si contribuie la stimularea creierului, a sistemului nervos, a sistemului circulator, al sistemului endocrin si digestiv.Conform cercetarilor recente, componentele sale polifenolice contribuie la scaderea nivelului de glucoza din sange.

>8. Varza = Peste 87 de remedii
>In Naturalis Historia, se arata pehttp://www.beliefnet.com/JesusDaily/Features/10-Medicines-Used-During-Jesus-Times.aspx, Plinius mentiona cel putin 87 de remedii atribuite verzei. Specialistii in medicina ale timpurilor lui Iisus considerau ca prin consumul frecvent de varza cruda te protejezi impotriva durerilor de cap si iti intaresti vederea. De asemenea, consumul de varza cruda era indicat si pentru mentinerea starii generale de sanatate, iar compresele de varza inmuiata in apa calduta erau folosite in tratarea ranilor si a luxatiilor si chiar a diverselor forma de cancer, chiar daca termenul nu este cunoscut in acele timpuri.
>Astazi se cunoaste faptul ca varza este un bun antioxidant, continand chiar mai multa vitamina C decat portocalele. Este totodata o sursa bogata de iod, ceea ce ajuta la functionarea optima a creierului si a sistemului nervos, dar si la mentinerea unei bune functionari a glandelor endocrine. Varza contine si vitamina E, calciu, magneziu, potasiu, vitamina B, fibre.
>Foto: SXc.hu
>
>9. Murele = fructele cu cel mai mare nivel de antioxidanti
>Murele erau considerate a fi eficiente in bolile gingiilor si ale amigdalelor in epoca lui Iisus, se arata pe acelasi site. In acele timpuri se credea ca murele pot chiar neutraliza efectele veninului de sarpe. Pe de alta parte, Plinius mentiona in Naturalis Historia intrebuintarea extractelor din mugurii de mur in scop diuretic si curativ, iar a frunzelor de mur in tratarea ranilor pielii.
>In zilele noastre, cercetatorii ne dezvaluie faptul ca murele se numara printre fructele cu cel mai mare nivel de antioxidanti. Dintre legume, doar spanacul si varza Kale mai prezinta o cantitate similara de antioxidanti. Murele sunt o sursa excelenta de vitamina C (100 g de mure contin 35% din doza zilnica recomandata), au putine calorii, contin fitoestrogen, antocianine, acid elagic, salicil. Prin urmare, au efect de protectie impotriva cancerului (cervical in special), a bolilor psihice si a celor cardiace.

>10. Isopul = "Planta Sfanta"
>“Stropi-ma-vei cu isop si ma voi curati”, spune David in psalmul 50...
>considerat a fi planta purificatoare, isopul era folosit de vechii egipteni in curatarea templelor, iar in timpurile lui Iisus pentru curatarea ritualica a leprosilor. Isopului i se mai spune si “planta sfanta” si este considerata a fi vindecatoare inca din timpurile biblice Atunci cand Iisus a fost rastignit pe cruce, cei din preajma s-au folosit de un lujer de isop pentru a ridica buretele inmuiat in otet menit sa-i “stinga” setea… Totodata, in timpul Pastelui evreiesc, isopul era utilizat spre a picta casele israelitilor. Romanii au folosit si ei aceasta planta pentru a se proteja impotriva ciumei.
>Medical vorbind, isopul era folosit mai ales in problemele respiratorii, sub forma de ceai, dar si in tratarea tusei si pe post de decongestionant nazal. Durerile reumatice si cele artritice, febra, dar si ranile si taieturile erau tratate cu aceasta planta. Cercetarile moderne au demonstrat ca, intr-adevar, isopul are proprietati antiseptice, antimicrobiene si astringente. Uleiul esential de isop este folosit in cazul bronsitelor sau al racelilor. Un studiu efectuat in 2003 si condus de Brigham Young University a confirmat ca isopul, in concentratii mici, inhiba dezvoltarea celulelor canceroase. 

Paginile asociate grupului Teranat
http://www.terapiinaturiste.ro/
Scoala de astrologie Fidelia
http://www.scoaladeastrologie.ro/ 
 

Link spre comentariu
O ipoteza tulburatoare pe net :
 
" Cancerul este produs de un parazit!
 
 Această extraordinară afirmație îi aparține unui veteran al produselor de sănătate din România, și ne referim aici la inginer chimist Ștefan Manea (73 de ani) este inginer chimist si director al fabricii de produse si suplimente naturale Hofigal.
 El se alătură cercetătorilor care susțin că această boală, cea mai temută la acest moment si în cea mai mare creștere, are cauze până acum complet ignorate!
 Prin urmare, cancerul de colon nu este rezultatul unei diete sărace în fibre, după cum cel pulmonar nu are legătură cu fumatul, iar cancerul pancreatic nu e neapărat efect al consumului de alcool.
 Da, pot fi considerați factori favorizanți, dar ei nu reprezintă cauza!
 Întrucât afirmația este, la o primă auzire, șocantă, stau de vorbă cu inginer chimist Ștefan Manea, proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de produse de sănătate din România, pe care-l rog să detalieze pe înțelesul tuturor.
Acesta ne dezvăluie lucruri uluitoare, care necesită un grad ridicat de receptivitate, întrucât contrazic ceea ce este deja acreditat despre această boală:
’’În prezent, specia umană este infestata masiv cu paraziți. Într-adevăr, acești paraziți au făcut dintotdeauna casă bună cu gazdele lor, oamenii, dar aici vorbim de un parazit cu totul special, numit ’’trematodul intestinal uman’’. Dacă acest parazit este distrus, evoluția cancerului se va opri imediat!’’
 Ascult cu interes vorbele lui și evaluez cauzele despre care se știe că duc la cancer, inclusiv cele de ordin genetic. Îi adresez o întrebare scurtă la care aștept un răspuns cât se poate de detaliat și lămuritor. Îl obțin.
- Cum poate trematodul, un banal vierme intestinal să ducă la cancer? În aceste condiții, cum rămâne cu teoria că factorii genetici predispun?
 ‘’Pentru a înțelege mai bine cancerul trebuie să înțelegem lucrurile importante despre parazitul care îl produce, îmi răspunde Ștefan Manea. Trematodul este un parazit intestinal plat care este studiat încă din anul 1925. De obicei, acesta trăiește în intestine unde nu produce foarte multe daune, poate colită sau sindromul intestinului iritabil, cel mult. La acest nivel îl putem considera inofensiv, pentru că deși fabrică milioane de ouă în corpul nostru, le eliminăm prin intermediul tranzitului intestinal. Numai că unii dintre noi suferim însă de mici leziuni ale intestinului care permit acestor ouă microscopice să fie atrase în circuitul sanguin. Atunci când invadează un organ ca uterul sau rinichiul, provoacă daune extrem de mari, iar dacă se localizează în ficat produce cancer! Ceea ce face ca lucrurile să fie interesante este faptul că se localizează doar în ficatul anumitor persoane – punctează Ștefan Manea – se pare că numai pacienții care au în organism alcool izopropilic dezvoltă cancerul!
 În urma cercetărilor efectuate și a încercărilor de a se stabili numitorul comun al bolnavilor de cancer, s-a constat că pacienții care au cancer, au în ficat atât parazitul trematod cât și alcool izopropilic.
Cât despre factorii genetici despre care m-ați întrebat, aici se întâmplă ceva foarte interesant… Nu neg caracterul predispozant al acestora, dar ceea ce determină ca fiul sau fiica să facă același tip de cancer ca mama sau tatăl, este faptul că aceștia moștenesc și aplică în viețile lor exact aceleași tipare de a se alimenta, de a gândi, de a rezolva situațiile vieții, care duc la instaurarea aceluiași tip de patologie. Este o discuție largă aici pe care o putem relua altădată. În articolul de față să acordăm întreaga noastră atenție parazitului trematod care provoacă instalarea cancerului în prezenta alcoolului izopropilic, pentru a-i lămuri pe deplin pe cititorii noștri. ’’
 Ce este de fapt alcoolul izopropilic și cum ajunge din natură în organismul nostru?
 Îmi răspunde Ștefan Manea:
 ‘’Alcoolul izpropilic este un antiseptic folosit la ora actuală pe scară largă! Pentru că mulți comercianți nu au prins de veste că acestă substanță este vinovată, în anumite condiții, de producerea cancerului, îl vom găsi fără probleme pe cam toate etichetele! Și nu vă gândiți că îl găsiți numai în produse cosmetice! Nici vorbă! Îl putem identifica într-o sumedenie de produse pe care le aducem în casele și în farfuriile noastre. El se regăsește în hrană noastră cea de toate zilele, în multe dintre cerealele pe care le mâncăm cu lapte dimineața, majoritatea surselor provenind din arome și coloranți care sunt extrase cu ajutorul acestor solvenți. Verificați etichetele produselor și vedeți dacă au cuvântul ‘’propanol’’ sau ‘’isopropanol’’. Nu le cumpărați pe acestea!!! De fapt, nu folosiți nici un produs care conține vreo substanță în care apare cuvântul ‘’prop’’ în lista de ingrediente. Pentru a face asta pe deplin convins, amintește-ți că 100% dintre pacienții cu cancer au alcool izopropilic acumulat în ficat și în țesuturile canceroase!’’, avertizează Ștefan
Manea.
Cum poate fi transmis acest parazit și cine este mai expus?
‘’Tremadodele se pot vedea chiar și la un microscop de putere redusă și se găsesc în toate fluidele, în laptele matern, salivă, urină, spermă. Deci poate fi transmis prin sărut, alăptare sau pe cale sexuală. Revin cu observația care trebuie neapărat reținută, că
un cancer se va dezvolta în organismul unei persoane infectate numai dacă în corpul său s-a acumulat alcoolul izopropilic despre care am vorbit anterior’’ – ne lămurește Ștefan Manea.
 Pacientul bolnav de cancer se poate recupera?
”Da – răspunde Ștefan Manea. Distrugerea tuturor paraziților și a stadiilor lor larvare și înlăturarea alcoolului izopropilic din viața pacienților duce la o recuperare remarcabilă, în mai puțin de o săptămână! Vă spun că am putea eradica această boală nenorocită, dacă vom îndepărta trematodele din hrana animalelor de companie, le vom deparazita riguros, vom monitoriza alimentele de origine animală, hrana pentru animale și toate produsele folosite pentru uz uman, pentru a depista acești solvenți. În fiecare dintre noi, în fiecare clipă, există un anumit număr de celule canceroase. Aceastea sunt atacate de sistemul nostru imunitar, și permit bolii să evolueze sau nu. Vestea bună este că putem lucra la capacitatea de apărare a sistemului imunitar, a noastră și a copiilor noștri, utilizând o serie de alimente și substanțe de o valoare excepțională, care se află la îndemâna noastră! Trebuie doar să avem o vigilență mai ridicată’’, accentuează inginer chimist Ștefan Manea.
Pentru a afla mai multe lucruri despre acestea, întrucât cancerul este un subiect inepuizabil, am smuls de la directorul HOFIGAL, promisiunea că vom reveni cu interviuri succesive pe această temă, sub forma unui serial. Am obținut acordul său plin de gentilețe, fapt pentru care îi mulțumim!
 Notă: după încheierea acestui interviu, am mers acasă și am verificat toate produsele din baie, bucătărie, sertarul cu medicamente etc. Am gasit cuvântul ‘’prop’’ în lista de ingrediente a nenumărate produse precum spumă de ras, after-shave, apă de gură, loțiune de corp, fixative, ceară de păr, parfumuri, creme de uz medicinal, dar și în produsele alimentare precum: înghețată, băuturi răcoritoare, gumă de mestecat, creme de prăjituri, sos de salată, smântână etc.
Rezultatul m-a îngrozit! Gradul nostru de expunere este uriaș…! Ne-am facut viețile mai comode, dar plătim cu sănătatea și chiar cu viața!
Fă și tu același test! Te va pune pe gânduri!
 
 Articol scris de Adriana Caranfil " 
Link spre comentariu

Daca e adevarat, deocamdata n-am nici-o indoiala, trebuie sa ne luam propriile masuri, nu trebuie sa asteptam reactia producatorilor de medicamente sau a autoritatiilor!

Link spre comentariu

Da , dar sunt probabil foarte multe otravuri de care noi nu avem habar ca exista si ca ne afecteaza ... ca sa nu mai exploram si situatia in care aceste substante ( introduse in mod voit sau nu in alimente sau detergenti , medicamente etc ) interactioneaza cu orice ... 

Probabil ca singura solutie ramane renuntarea la un anume mod de viata promovat ca fiind " ultima cucerire a stiintei si tehnicii in confort " si revenirea ( unde se poate ) la modul de viata traditional al bunicilor nostri , spre exemplu  prin cultivarea alimentelor in gradina proprie si un stil de viata sanatos excluzand medicamentele de sinteza si folosirea medicamentelor naturiste pe cat posibil , miscare in  natura cat mai departe de locurile poluate  etc .

Link spre comentariu
Deasupra lumii s-a ridicat o entitate ce nu ne vrea binele, grija sa este a ne împuţina, a ne aduce la un număr care nu-i mai poate pune în pericol existenţa. Sub varii motive (vezi poluare, încălzire globală, fantasma celor şapte miliarde), cu un cinism greu de imaginat, ei îşi fac lucrarea. Aminteam de cinism, ca să aveţi oarece element de comparaţie gîndiţi la situaţia din China, la familiile celor executaţi prin împuşcare, familii ce trebui a plăti cartuşul folosit. Mai gîndiţi şi la obiceiul unor vremuri nu demult apuse, cînd victima era pusă să-şi sape groapa. Azi s-a desăvîrşit metoda, ne cumpărăm singuri otrava, aproape că ajungem a gîndi cu jind la vremurile de demult, vremuri în care Zyklon B se distribuia gratuit. Dar de, capitalismul de azi nu mai e ca cel de atunci, urmaşi ălora s-au înrăit şi mai mult, au devenit şi mai avari (sau dacă vă face bine inimii, au devenit mai eficienţi).
În lumea asta nebună, cei ce îndeamnă a se pune de-a curmezişul sau doar pun în discuţie starea de fapt şi de drept a lucrurilor, ajung a plăti această cutezanţă. Pe ei nu trebuie să-i uităm, şi dacă ne stă uneori în putinţă e bine să spunem şi altora despre ei.
Unul dintre cei ce au plătit cutezanţa de a susţine adevărul şi rezultatul ştiinţific este şi domnul Pusztai Arpad, un cercetător maghiar. Domnia sa lucra la un institut de cercetare în Scoţia, se ocupa de genetică, de plante modificate genetic, iată pe scurt despre ce este vorba:
 
Plecînd de la constatarea că ghiocelul nu are duşmani naturali, nici un animal sau gînganie nu îndeamnă a-l mînca, domnul Pusztai a luat gene ale ghiocelului şi le-a introdus în cartof. Toate bune şi frumoase, nimic spectaculos în asta, un fapt banal potrivit dînsului. Următorul pas al cercetării a fost să se vadă ce efecte au cartofii obţinuţi din plantele modificate genetic. Treaba iar a fost simplă. Două loturi de cobai (pui), un lot a fost hrănit cu cartofi obişnuiţi iar al doilea cu cartofi modificaţi genetic,..., într-un sfîrşit au apărut şi rezultatele.
Rezultatele spun aşa:
Cobaii hrăniţi cu cartofi modificaţi genetic au avut o dezvoltare întîrziată, comparativ cu lotul martor hrănit cu cartofi normali. Organele interne şi creerul acestora prezentau o dezvoltare cu 15% (sau 25%, nu mai ţin minte exact) mai mică decît a lotului martor. Ăsta a fost rezultatul, în institut se ştia de el, nimeni nu a suspectat corectitudinea experimentului şi nici pe cercetător de gînduri mişele. Treaba e că de cele mai multe ori viaţa bate filmul, aşa s-a înîmplat şi acum.
O echipă de reporteri a vizitat institutul, domnul Pusztai a dat un interviu descriind cele de mai sus. Ceea ce dînsul considera a fi banal, mă rog un simplu rezultat, în presă s-a dovedit a avea efectul unei bombe. Panica ia plesnit pe englezi, lumea evita zarzavaturile, vînzările au scăzut, gheşeftul multora avea de pierdut. Chestia a fost serioasă,în Anglia jupînul Tony Blaire a trebuit să mănînce roşii în faţa poporului pentru a creşte din nou vînzările la zarzavaturi, nici germanii nu au ratat nebunia momentului.
Domnul Pusztai a fost convocat în faţa parlamentului, unde a fost întrebat dacă nu regretă declaraţia făcută presei, declaraţie ce a pus capăt carierei sale ştiinţifice. De reţinut este răspunsul domniei sale, a afirmat că ar declara din nou acelaşi lucru ziariştilor, că menirea cercetătorului este de a prezenta rezultatele, mai ales cînd ele au implicaţii asupra vieţii şi sănătăţii oamenilor.
Aşa cum spuneam el a fost concediat şi nu au întîrziat să apară cercetători ce l-au discreditat.
Acu' nu pot să nu mă întreb, cum de este posibil să interzici azbestul doar pentru faptul că dacă pătrunde în organism, în combinaţie cu anumite subtanţe, care subtanţe nu se găsesc normal în organism, ar putea duce la apariţia cancerului iar rezultate ca cele de mai sus să fie trecute cu vederea şi cercetătorii discreditaţi? Curat-murdar, coane Fănică!
Link spre comentariu

Raspunsul la intrebarea ta retorica de la final: azbestul s-a dovedit nociv (prin bolnavii inregistrati), pe cand alimentele modificate nu au aratat ceva consistent. Nu toti de mananca fructe si legume sfarsesc cu cancere.Nu miza pe lobby-ul facut de producatorii de legume-fructe. Companii care valorau miliarde in anii 90 au fost falimentate sau bine scuturate de interzicerea azbestului. Daca nici aia nu erau in stare sa influenteze, atunci cine?Un alt aspect: daca anumite legume-fructe n-ar fi modificate ca sa fie mai rezistente la boli, azi am avea mai multa foamete pe planeta. Si speranta de viata ceva mai mica. Efectele? Unii sunt genii si in ziua de azi, deci nu-i numai "otravirea" cu legume vinovata. Ce zici de parinti si de educatia de o dau copiilor, conteaza la dezvoltarea lor?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări