Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

invertor sudura Awelco

asyx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• asyx

7

• em2006

3

• nickrvl

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu stiam daca postul mai era urmarit.multumesc oricum

stiti si valoarea condensatorilor smd?eventual o schema?

Sint multe "natii" de Awelco dar asemanatoare, una din ele o gasesti aici: http://elektrotanya.com/awelco_welder_5679_80a_sch.pdf/download.html

In cea ce priveste condensatorii, e "2 lei" un aparat de masurat capacitati, chiar si cele facute cu microcontrolore de diversi priceputi sint bune atit in acest caz cit si in altele pe viitor unde le poti masura singur, nu poti cere chiar totul fiind extrem de usor de aflat si singur.

Link spre comentariu

Sint multe "natii" de Awelco dar asemanatoare, una din ele o gasesti aici: http://elektrotanya.com/awelco_welder_5679_80a_sch.pdf/download.html

In cea ce priveste condensatorii, e "2 lei" un aparat de masurat capacitati, chiar si cele facute cu microcontrolore de diversi priceputi sint bune atit in acest caz cit si in altele pe viitor unde le poti masura singur, nu poti cere chiar totul fiind extrem de usor de aflat si singur.

condenasatorii sunt si ei explodati.a fost un scurt serios acolo.am incercat sa caut schema dar nu am gasit la modelul asta.am sa studiez schema trimisa.multumesc

Editat de asyx
Link spre comentariu

nu stiam daca postul mai era urmarit.multumesc oricum...

Gasesc acest raspuns ca fiind cel putin ireverentios  la adresa mea, ca sa nu zic altfel, si am 2 intrebari pt tine:

1- Esti banatean, din Arad, sau asta e doar o locatie temporara, pe care ai trecut-o in profil pentru ca esti pe acolo momentan?

2- De unde ai luat poza pe care ai pus-o la primul post, si de ce n-ai pus in locul ei o poza reala facuta de tine?

Link spre comentariu

Gasesc acest raspuns ca fiind cel putin ireverentios  la adresa mea, ca sa nu zic altfel, si am 2 intrebari pt tine:

1- Esti banatean, din Arad, sau asta e doar o locatie temporara, pe care ai trecut-o in profil pentru ca esti pe acolo momentan?

2- De unde ai luat poza pe care ai pus-o la primul post, si de ce n-ai pus in locul ei o poza reala facuta de tine?

nu are nici o legatura cu dumneavoastra,eu m-am referit la topic in sine.cand am deschis celalalt topic,nu primisem nici o notificare de raspuns pe mail,de la topicul unde am scris initial.ba dimpotriva ,prima notificare a sosit de la userul "nickrvl" si pe urma de la dumneavoastra.poza am luat-o de pe primul topic pentru ca avea rezistentele intregi si le-am putut marca.si da,sunt din Arad,nu sunt banatean si nu cred ca are relevanta.va pun alaturat si pagina de mail ca sa vedeti la ce ora am primit notificari

post-190338-0-69056300-1401827971_thumb.jpg

Editat de asyx
Link spre comentariu

nu are nici o legatura cu dumneavoastra,eu m-am referit la topic in sine.cand am deschis celalalt topic,nu primisem nici o notificare de raspuns pe mail,de la topicul unde am scris initial.ba dimpotriva ,prima notificare a sosit de la userul "nickrvl" si pe urma de la dumneavoastra.poza am luat-o de pe primul topic pentru ca avea rezistentele intregi si le-am putut marca.si da,sunt din Arad,nu sunt banatean si nu cred ca are relevanta.va pun alaturat si pagina de mail ca sa vedeti la ce ora am primit notificari

Era bine daca puneai o poza reala, asta ma derutat atit pe mine cit si pe ceilalti, e de tinut minte pentru viitor...

Asta cu "Io mi-s ARDELEAN sau BANATEAN" e cu totul si cu totul iesita din context, daca as fi moldovean ar fi vre-o problema? sau ca sint oltean? un raspuns se poate da si fara "rasizme", cel putin asta se intelege....

Link spre comentariu

placa mea este identica cu cea din poza.schema trimisa pare sa corespunda cu modelul meu,cel putin pe partea de comanda.am gasit in scurt si tranzistorii de comanda.acum astept piesele.

Link spre comentariu

nu are nici o legatura cu dumneavoastra,eu m-am referit la topic in sine.cand am deschis celalalt topic,nu primisem nici o notificare de raspuns pe mail,de la topicul unde am scris initial...

Ba da, are legatura, si o sa-ti explic in detaliu cum stau lucrurile:
1. Topicul pe care ai facut solicitarea este acesta:
Ai intrebat punctual despre rezistentele respective, pe 2 iunie ora 01:51 dupa cum se vede clar pe acest screenshoot:
Posted Image
sau lecturand postul tau nr.3 la adresa: 

2. Am avut amabilitatea sa-ti raspund punctual la solicitare, nu aruncand o poza luata de pe net, cum ai primit pe cealalta arie, ci ti-am scris clar valoarea solicitata, la circa 6 ore dupa ce ai intrebat, in acelasi loc unde ai pus intrebarea, adica la postul nr.4, uite adresa:
sau, cum am vazut ca preferi screenshoot:
Posted Image
Se vede clar data si ora, dupa acelasi ceas cu cel din screenul precedent: 2 iunie ora 07:45

3. N-am vazut nici o reactie de partea ta, in schimb, am fost surprins sa constat ca, dupa mai bine de o ora de la raspunsul meu pe care l-ai ignorat, ai reformulat intrebarea pe alta arie, mai exact aci:
sau, pe vazute:
Posted Image
asta ca sa se vada clar data si ora: 2 iunie ora 08:39
Restul discutiei se vede aci.

Acum, despre ce am intrebat:
Ti-am pus 2 intrebari, dar nu ai avut amabilitatea sa raspunzi decat la prima, fapt pentru care, acum sunt eu in postura de a-ti adresa evazivul "multumesc oricum", cu care mi-ai raspuns tu dupa ce am incercat sa te ajut. Sunt de acord ca n-are relevanta, dar era o curiozitate a mea, si ma declar multumit ca mi-a fost satisfacuta. Asa ca rectific: multumesc frumos, nu "multumesc oricum".

In schimb sunt nemultumit ca nu mi-ai raspuns la a2a intrebare, adica de unde ai luat poza, si cred ca sunt indreptatit sa o pun, intrucat acea poza apartine userului em2006, adica eu sunt cel care a pus-o la dispozitia elforumistilor in 11 august 2012, data in care am uplodat-o pe tinypic, adica aici:http://i49.tinypic.com/33b0ft4.jpg.
Asta s-a intamplat in contextul unei discutii, in care am ajutat un alt coleg de pe acest forum, vezi aici: http://www.elforum.info/topic/57793-invertor-sudura-awelco-140/?do=findComment&comment=667794

Acuma, chiar daca nu va pasa de mesajele gen "Este posibil ca aceste imagini să fie protejate de drepturi de autor" care se vad la tot pasul pe google, eu cred ca e de bun simt sa indicati sursa, atunci cand folositi munca altora, eu sunt convins ca autorii vor fi satisfacuti ca au putut fi utili unora care dovedesc ca nu sunt neam prost.

Admit ca, probabil ca nu ai stiut ce e cu poza asta (desi mi-e greu sa cred), si in acest caz reactia mea poate parea exagerata, dar sper ca se poate intelege ca in context e cat se poate de indreptatita. Adica, dau un raspuns competent unuia care-l ignora, apoi deschide un subiect nou care incepe cu ce? Cu poza aia... 
La care primeste raspunsuri mai mult sau mai putin competente... cu alte poze de pe net.
Link spre comentariu

am scris mai sus.poza am luat-o de pe primul topic si a fost pusa de userul "laur_12".

cat despre drepturile de autor,acestea sunt in totalitate ale firmei constructoare si nu a dumneavostra

repet,nu am primit nici o notificare de raspuns,nici pe mail si nici pe forum,de pe topicul respectiv.efectiv,nu stiam ca ati dat un raspuns.

in momentul in care am primit o notificare din partea dumneavostra,am raspuns imediat.

daca nu v-a placut cum v-am multumit,atunci aveti libertatea de a nu mai raspunde la nici o intrebare sau unui topic initiat de mine

Editat de asyx
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări